Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Başlığı siz koyun...(dalgacılara gelsin)

REKLAM ALANI
    furkanmg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 600f
    Alıntı ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3 gündür süren gereği tartışılır bu konuyu bence son yarım saatte yazılanlar bitirmiş/kapatmış olmalı koraya ve excavatus a teşekkür ediyorum
    Gereği tartışılır olduğuna inanıyosanız,yada gereksiz olduğunu düşünüyosanız açıkça belirtebilirsiniz muallakta bi yorum yazmanıza gerek yok.
    Bu konu açmamdaki tek amaç;haklı yada haksız olarak ufak kardeşlerimizi bu forumdan soğutup başka yerlerde apaçi olmalarının önüne geçmek.
    He sizin tarzınız farklı odun verirsiniz,armut verirsiniz vs. ben eğitimci kimliğimle her insanın eğitilebilceğine inanıyorum ve unutmayalım bizde gençtik o zaman her ne kadar internet gelişmiş olmasa da bizde kendi çapımızda bu tarz hatalar yapmışızdır.

Tekrar beliritmekte fayda görüyorum tanımadğımız niyetini bilmediğimiz insanlarla dalga geçmiyelim,geçmiyelimki daha sonra sağda solda apaçi diye yine motosiklet camiasının adını kötğye çıkarıcak zihniyetler oluşmasın.
    Ama adamın niyeti bu forumu baltalamaksa da bırakın o işi moderatörler yapsın yesinler banı.(odun,armut burda kimseye yakıştırmadığım bi uslup).

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı furkanmg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gereği tartışılır olduğuna inanıyosanız,yada gereksiz olduğunu düşünüyosanız açıkça belirtebilirsiniz muallakta bi yorum yazmanıza gerek yok.
    Bu konu açmamdaki tek amaç;haklı yada haksız olarak ufak kardeşlerimizi bu forumdan soğutup başka yerlerde apaçi olmalarının önüne geçmek.
    He sizin tarzınız farklı odun verirsiniz,armut verirsiniz vs. ben eğitimci kimliğimle her insanın eğitilebilceğine inanıyorum ve unutmayalım bizde gençtik o zaman her ne kadar internet gelişmiş olmasa da bizde kendi çapımızda bu tarz hatalar yapmışızdır.

Tekrar beliritmekte fayda görüyorum tanımadğımız niyetini bilmediğimiz insanlarla dalga geçmiyelim,geçmiyelimki daha sonra sağda solda apaçi diye yine motosiklet camiasının adını kötğye çıkarıcak zihniyetler oluşmasın.
    Ama adamın niyeti bu forumu baltalamaksa da bırakın o işi moderatörler yapsın yesinler banı.(odun,armut burda kimseye yakıştırmadığım bi uslup).
    geçende bi çocuk geldi 16 yasında iyi davrandın ama sövdü sövdü gitti bize gece hatırlarsan :D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Aslinda iyi bir konuya deginmissin furkancim lakin isteyim zaman yok benim nasil gozumden kacmis bu topik hayret

Birsoz le cevaplamak istiyorum ne soyledigin kadar nasil soylediginde onemlidir .

Ukalaliklara kimse sessiz kalamaz. sessiz kalmak. cogu zaman ose yaramistir ve sabir etmek
    furkanmg bunu beğendi.
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Alıntı yasin_942 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    the_izmir kalbimizde yaşıyor
    2. Defa görüyom bu meşhur the_izmir i baya meşhur olmuş galiba :D

6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)