Başlığı siz koyun...(dalgacılara gelsin)
Reklamlar
-
Frank Lucas adlı üyeden alıntı
125 cclik motorlar ile 300 km hızlar yapılmaya çalışılan bir forum burası niye dalga geçmeyelim ?
ahahaha kesinlikle katıluyorum. mantığın bittiği yerlerden biri oluyor kısa süreliğinede olsa çoğu zaman mt.
---------- Post added at 13:56 ---------- Previous post was at 13:53 ----------
bazen öyle başlıklar okuyorum ki
kimse alınmasın sözüm meclisten de dışarı
'tuvaletim var abiler ne yapmalıyım'
dan öteye geçemiyor.
What goes around, Comes back arround...
Reklamlar
-
mehmet tufan adlı üyeden alıntı
ahahaha kesinlikle katıluyorum. mantığın bittiği yerlerden biri oluyor kısa süreliğinede olsa çoğu zaman mt.
---------- Post added at 13:56 ---------- Previous post was at 13:53 ----------
bazen öyle başlıklar okuyorum ki
kimse alınmasın sözüm meclisten de dışarı
'tuvaletim var abiler ne yapmalıyım'
dan öteye geçemiyor.
Abi sonuna kadar katılıyorum
İnsanlar hayatındaki her kararı buraya soruyor sanki
Saat alıcam ne tavsiye edersiniz
Sevgilime ne hediye alayım
İstanbula trenle mi gideyim otobüsle mi?
Anlayamıyorum bu kadar çok tavsiye istemelerini.
Hani herşeyi başkasına bırakan, ikna edilmeyi seven
karar almaktan korkan insanlar vardı. Bu insanlar aldıkları kararların sonu kötü olursa,
kendini suçlamaktan korktuğu için, kararı başkasının telkini ile alırlar.
Sonu iyi olursa ne güzel yaptım olur, sonu kötü olursa
siz dediniz ondan böyle oldu diye kendini rahatlatır.
Yoksa insan hiç tanımadığı insanlara sevgilime ne alayım diye sorar mı?
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
-
excavatus adlı üyeden alıntı
Abi sonuna kadar katılıyorum
İnsanlar hayatındaki her kararı buraya soruyor sanki
Saat alıcam ne tavsiye edersiniz
Sevgilime ne hediye alayım
İstanbula trenle mi gideyim otobüsle mi?
Anlayamıyorum bu kadar çok tavsiye istemelerini.
Hani herşeyi başkasına bırakan, ikna edilmeyi seven
karar almaktan korkan insanlar vardı. Bu insanlar aldıkları kararların sonu kötü olursa,
kendini suçlamaktan korktuğu için, kararı başkasının telkini ile alırlar.
Sonu iyi olursa ne güzel yaptım olur, sonu kötü olursa
siz dediniz ondan böyle oldu diye kendini rahatlatır.
Yoksa insan hiç tanımadığı insanlara sevgilime ne alayım diye sorar mı?
Tamam ,arkadaşın birisi saat ile ilgili bir konu açtı diyelim.Sizde bundan rahatsız oluyorsunuz.Burada anlaştık..
Peki ; bu arkadaşla dalga geçmek ve onu rencide edici konuşmak yakışır mı? Bu açılan konunun başlığı, bazı arkadaşların
alaycı tavırları ile ilgili olduğunu düşünüyorum.Hoşunuza gitmiyorsa açılan konuya mesaj yazmamakta son derece özgürsünüz..
Hıı burada yanlış anlaşılmasın kesinlikle şahsınıza karşı bunları söylemiyorum, genel anlamda konuşuyorum.Asıl konuşulması gereken
kimseyle klavye başında dalga geçilmemesidir..Yoksa kim ne konu açarsa açsın ,ama saygı sevgi çerçevesinde cevaplar yazalım.
-
K o r @ y adlı üyeden alıntı
Tamam ,arkadaşın birisi saat ile ilgili bir konu açtı diyelim.Sizde bundan rahatsız oluyorsunuz.Burada anlaştık..
Peki ; bu arkadaşla dalga geçmek ve onu rencide edici konuşmak yakışır mı? Bu açılan konunun başlığı, bazı arkadaşların
alaycı tavırları ile ilgili olduğunu düşünüyorum.Hoşunuza gitmiyorsa açılan konuya mesaj yazmamakta son derece özgürsünüz..
Hıı burada yanlış anlaşılmasın kesinlikle şahsınıza karşı bunları söylemiyorum, genel anlamda konuşuyorum.Asıl konuşulması gereken
kimseyle klavye başında dalga geçilmemesidir..Yoksa kim ne konu açarsa açsın ,ama saygı sevgi çerçevesinde cevaplar yazalım.
Öncelikle bu tarz abuk subuk istekleri olan mesajlara ben cevap vermiyorum ve bunlar ile dalga geçilmesi bana da yanlış geliyor.
Burada katılıyorum. Ancak burası her zaman söylediğim gibi, bir lokal bir toplantı alanı. Saçmalığı veya yalanı ilk bakışta okunan maksadının ne olduğu belli olmayan notlar görünce, ona cevap verme ihtiyacı doğuyor insanda ister istemez. Ben de bu ihtiyacımı giderirken, dalga geçme hakkımı sonuna kadar kullanmaya kararlıyım.
Herşey hazırlop ağzıma düşsün diye uğraşan bir tayfa var, onlarla dalga geçerim.
100lük cup tepesinde 1000km yaptıktan sonra motorcu kesilen bir tayfa var onlarla dalga geçerim,
Bilmeyen.. bilmediğini de bilmeyen bir tayfa var onlarla da dalga geçerim.
İnsanlar dalga geçilmek istemiyorlarsa, 1 kelime yazmadan 10 defa düşünecekler.
araştıracaklar, bakacaklar bu daha önce yazılmış mı diye..
Hiç düşünmeden etmeden araştırmadan daha da önemlisi yeni geldiğin bir ortamı incelemeden,
yırtık dondan çıkar gibi ortaya atlayıp abuk subuk sorular sorarsan, sırf burada değil her yerde makaraya alırlar seni
(Bkz: egzost patlamıyor!)
NOT: bir de genellikle ergen tayfasından oluşan bir grup var (hepsi değil ama büyük kısmı) onlar ayrı bomba.
Millete ters cevap vermeyi, ona buna laf yetiştirmeyi, herkese laf sokmayı kendine maharet sanan.
Bu adamlardan bahsediyorsan sonuna kadar katılırım eleştirine...
Tedavi tek bu konuda: Yaş Meşe odunu. Bilek kalınlığında. Bel bölgesine günde 3 defa aç karnına tek doz.
1 haftaya kalmaz, çiçek gibi olurlar şerefsizim.
-
Öncelikle bu tarz abuk subuk istekleri olan mesajlara ben cevap vermiyorum ve bunlar ile dalga geçilmesi bana da yanlış geliyor.
Burada katılıyorum. Ancak burası her zaman söylediğim gibi, bir lokal bir toplantı alanı. Saçmalığı veya yalanı ilk bakışta okunan maksadının ne olduğu belli olmayan notlar görünce, ona cevap verme ihtiyacı doğuyor insanda ister istemez. Ben de bu ihtiyacımı giderirken, dalga geçme hakkımı sonuna kadar kullanmaya kararlıyım.
Herşey hazırlop ağzıma düşsün diye uğraşan bir tayfa var, onlarla dalga geçerim.
100lük cup tepesinde 1000km yaptıktan sonra motorcu kesilen bir tayfa var onlarla dalga geçerim,
Hiç düşünmeden etmeden araştırmadan daha da önemlisi yeni geldiğin bir ortamı incelemeden,
yırtık dondan çıkar gibi ortaya atlayıp abuk subuk sorular sorarsan, sırf burada değil her yerde makaraya alırlar seni
NOT: bir de genellikle ergen tayfasından oluşan bir grup var (hepsi değil ama büyük kısmı) onlar ayrı bomba.
Millete ters cevap vermeyi, ona buna laf yetiştirmeyi, herkese laf sokmayı kendine maharet sanan.
Tedavi tek bu konuda: Yaş Meşe odunu. Bilek kalınlığında. Bel bölgesine günde 3 defa aç karnına tek doz.
burada her dediğine sonuna kadar katılıyorum
ama bukadar yazıp çizip doğruları söylerken insanları yanlış yönlendirmeyi sana yakıştıramadım
utanmalısında hatta
oduna gelene kadar herşeyi bilip insanları aydınlatırken en sona gelindiğinde tüm sana inanaları yalan yanlış yanıltmış olmanı esefle ıkınıp kınıyorum
Meşe odunu serttir sağlamdır
ama birde unutmaki armut odunu vardır
kiii odunun bu işi yapanının kralıdır
çevresinde her 5 cm de bir boğum vardırki pütür pütür yiyenin dadından herseferinde bayıldığı görülür
lutfen araştırmadan yazmayalım
odun konusunun dolayısı ile tedavinin doğrusu budur
-
ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı
burada her dediğine sonuna kadar katılıyorum
ama bukadar yazıp çizip doğruları söylerken insanları yanlış yönlendirmeyi sana yakıştıramadım
utanmalısında hatta
oduna gelene kadar herşeyi bilip insanları aydınlatırken en sona gelindiğinde tüm sana inanaları yalan yanlış yanıltmış olmanı esefle ıkınıp kınıyorum
Meşe odunu serttir sağlamdır
ama birde unutmaki armut odunu vardır
kiii odunun bu işi yapanının kralıdır
çevresinde her 5 cm de bir boğum vardırki pütür pütür yiyenin dadından herseferinde bayıldığı görülür
lutfen araştırmadan yazmayalım
odun konusunun dolayısı ile tedavinin doğrusu budur
Düşüncenize saygılıyım hocam,
Ancak utanmamı gerektirecek veya insanları yanlış yönlendirecek bir şey yapmadığımı belirtmek isterim.
Yani kısacası "Biliyoruz da konuşuyoruz alolooaa!"
Atladığınız bir nokta var,
tamam armut odunu çok daha verimli ve hızlı tedavi edici bir etkiye sahip.
Yoğunluğu da meşeye yakın.
Ancak, meşenin sahip olduğu ıslaklık, ve 3 gün suda beklettikten sonra elde ettiğiniz gevreklik
ergenlerde çok daha iyi sonuçlar veriyor emin olun.
Çevresindeki boğumlar yüzünden armut odunu daha genel bir tedavi. Geniş spektrumlu odun.
Ancak "Klavye delikanlılığı zehirlenmesi" dediğimiz bu rahatsızlığın tedavisi,
çok daha bölgesel etki gösteren ve ergen bünyelere daha hızlı etkiyen yaş meşe odunu ile daha etkin olarak tamamlanabilir.
Armut odunu çok daha yoğun ve sorunlu vakalarda veya hasta yaşı 20'yi geçtikten sonra kullanılmalıdır.
Eğer hastalığı tedavi ederken, semptomlara da acil çözüm isteniyorsa, meşe odunu tedavisin yanında,
destekleyici olarak parmak ve ağız bölgesine ince kızılcık dalı uygulanabilir. Topikal uygulamadır, haricen kullanılır.
Doz aşımı olmadığı sürece kalıcı etki bırakmaz.
Saygılarımla.
Saygın "The odunolojist" Funda
-
Örneklerinize sonuna kadar katılıyorum.. Burada zaten hemfikiriz..Aslında ben kendimi ifade edemedim.Mesela hangi yağı kullanmalıyım diye bir
konuya yazılan ilginç rencide edici cevaplar beni biraz sıkıyor.Ama egzos patlamıyor konusu açan arkadaşa da inanın cevap yazmıyorum.
Yani her durumda kimseyle dalga geçmiyorum ve rencide etmiyorum.Ben bunu savundum.Benim için sıkıntı yok.. İyi forumlar diliyorum.Saygılar
-
Düşüncenize saygılıyım hocam,
Ancak utanmamı gerektirecek veya insanları yanlış yönlendirecek bir şey yapmadığımı belirtmek isterim.
Yani kısacası "Biliyoruz da konuşuyoruz alolooaa!"
Atladığınız bir nokta var,
tamam armut odunu çok daha verimli ve hızlı tedavi edici bir etkiye sahip.
Yoğunluğu da meşeye yakın.
Ancak, meşenin sahip olduğu ıslaklık, ve 3 gün suda beklettikten sonra elde ettiğiniz gevreklik
ergenlerde çok daha iyi sonuçlar veriyor emin olun.
Çevresindeki boğumlar yüzünden armut odunu daha genel bir tedavi. Geniş spektrumlu odun.
Ancak "Klavye delikanlılığı zehirlenmesi" dediğimiz bu rahatsızlığın tedavisi,
çok daha bölgesel etki gösteren ve ergen bünyelere daha hızlı etkiyen yaş meşe odunu ile daha etkin olarak tamamlanabilir.
Armut odunu çok daha yoğun ve sorunlu vakalarda veya hasta yaşı 20'yi geçtikten sonra kullanılmalıdır.
Eğer hastalığı tedavi ederken, semptomlara da acil çözüm isteniyorsa, meşe odunu tedavisin yanında,
destekleyici olarak parmak ve ağız bölgesine ince kızılcık dalı uygulanabilir. Topikal uygulamadır, haricen kullanılır.
Doz aşımı olmadığı sürece kalıcı etki bırakmaz.
Saygılarımla.
Saygın "The odunolojist" Funda
Bilgiler için asıl şimdi teşekkürler
malum yaş olarak bizim bu konudaki doktora tezimiz eski
atadan dededen görüp duyduklarımızın üzerine hayat gaylesi ile karışık az koyabildiğimiz için bunları kaçırmışız
ama verdiğiniz bilgilerin eksikliğini hala birşekile hissediyorum
hissediyorumda dediğim gibi üstüne koyup dile getiremiyor yazıya dökemiyorum
sen bir yücelik daha yapta cahilliğimizede vererek,
şu odunun olması gereken net çapınıda ver elimizde kaynak bulunsun
-
Örneklerinize sonuna kadar katılıyorum.. Burada zaten hemfikiriz..Aslında ben kendimi ifade edemedim.Mesela hangi yağı kullanmalıyım diye bir
konuya yazılan ilginç rencide edici cevaplar beni biraz sıkıyor.Ama egzos patlamıyor konusu açan arkadaşa da inanın cevap yazmıyorum.
Yani her durumda kimseyle dalga geçmiyorum ve rencide etmiyorum.Ben bunu savundum.Benim için sıkıntı yok.. İyi forumlar diliyorum.Saygılar
İşte ortak nokta bu zaten.
Tarz meselesi. Ben dalga geçerim sen geçmezsin. Sana neden geçmiyorsun demem, bana neden geçiyorsun demezsin.
Rencide edici, hakaret edici mesajlara ben de karşıyım. Dalga geçmenin bir sınırı olmalı.
Hiciv diye bir söz sanatımız, bir edebiyat dalımız var bizim. biraz daha elimizin ayarını bilmemiz lazım.
Ancak hangi yağı alayım diyen adama,
Kusura bakmasın ama
"Yağlar ve hakkında bilinmesi gereken herşey" isimli konuyu gösterirken,
çok da kibar olmam beklenmesin. Tuğla gibi konu başlığı var.
Onun dışında yüzlerce yağ ile ilgili açılmış konu var.
Benim derdim, bu yağ soran adam,
Kendisi ile aynı motoru kullanan bir adamın çıkıp "şu yağı kullan" demesinden bile tatmin olmuyor.
Onun derdi, kendi kafasında oluşan bir fikri "teyid ettirip" kendini mutlu hissetmek.
Soru soruyor ve sonra cevap verenlerle tartışmaya başlıyor.
E tabi sabır sabır bir yere kadar.
NOT: örnek olarak yağ dedin o yüzden o konu üzerinden gittim.
TO: ZIPPIRMAN
Hocam, vakanın ağırlığa göre değişir odun kalınlığı.
Ancak, önemli olan uygulamayı yapacak kişinin rahatlığı.
O yüzden en bilimsel yaklaşım "Bilek kalınlığı"
Bir de lütfen kendinize haksızlık etmeyiniz.
Bilgi her zaman bilgidir. Sonuçta odun tedavisi çok geniş bir yelpazeye sahip. Hergün yeni bir odun çıkıyor.
Ancak hemen her odun, aynı işi görüyor. Uygulama süreleri ve dozajda farkediyor.
Bazı odunun tek dozda tedavi ettiği hastalığı, bazısı haftalar süren uygulamalarda tedavi ediyor.
Ancak sonuç hep başarı hep başarı.
Tavsiyem, ne zaman muallakta kalırsanız,
elinize en güzel oturan, en bildiğiniz oduna yönelin.
Uzun da sürse, sonuç vereceğinden eminsiniz nasılsa.
-
İşte ortak nokta bu zaten.
Tarz meselesi. Ben dalga geçerim sen geçmezsin. Sana neden geçmiyorsun demem, bana neden geçiyorsun demezsin.
Rencide edici, hakaret edici mesajlara ben de karşıyım. Dalga geçmenin bir sınırı olmalı.
Hiciv diye bir söz sanatımız, bir edebiyat dalımız var bizim. biraz daha elimizin ayarını bilmemiz lazım.
Ancak hangi yağı alayım diyen adama,
Kusura bakmasın ama
"Yağlar ve hakkında bilinmesi gereken herşey" isimli konuyu gösterirken,
çok da kibar olmam beklenmesin. Tuğla gibi konu başlığı var.
Onun dışında yüzlerce yağ ile ilgili açılmış konu var.
Benim derdim, bu yağ soran adam,
Kendisi ile aynı motoru kullanan bir adamın çıkıp "şu yağı kullan" demesinden bile tatmin olmuyor.
Onun derdi, kendi kafasında oluşan bir fikri "teyid ettirip" kendini mutlu hissetmek.
Soru soruyor ve sonra cevap verenlerle tartışmaya başlıyor.
E tabi sabır sabır bir yere kadar.
NOT: örnek olarak yağ dedin o yüzden o konu üzerinden gittim.
Tamamdır hocam.. ortak noktayı bulduk.Bu forumun en sevdiğim yanıda bu aslında.Benim için cevap verdiğin ve zaman ayırdığın için klavyene sağlık saygılar
-
3 gündür süren gereği tartışılır bu konuyu bence son yarım saatte yazılanlar bitirmiş/kapatmış olmalı koraya ve excavatus a teşekkür ediyorum
-
Bazen bir konu oluyor bilgim dahilinde cavap verebilecegim. Herkes birseyler yazmis ve ben yazmadan once konuyu komple okuyorum ki, benim yazacagimi yazmis birisi varsa bende tekrar yspmis olmayayim yada yazilanlar icinde yanlisi olsn varsa onlarida uyarabileyim diye. Benim zorum neki?
Ben bana hicbirsey katmayacak bircok seyi karsimdaki insana daha verimli yardimci olabilmek adina okuyorken, yardim isteyen kisilik zahmet edip aramiyor birakin aramayi kimine link atiyorsun burada bahsedilmis diye adam kalkip firca atiyor.
Ben kendi adima bazi seylere bukadar dikkat ediyorsam geregini gordugumde dalgamida gecerim. Hic tanimadigim birisine yardimci olmaya calisirken firca yiyip moralim bozulabiliyorsa baska bir hic tanimafigimda beni guldurup keyfimi yetine getirsin, cokmu sapikca yani?
Saygi cercevesinde oldugu surece herseye acik olunmali.
Kimse yazmak zorunda degil, bu nedenle yazilan bilgilerin degeri artacagina tepki veriliyor, "istemiyorsan yazma kardesss" gibi , bazen.
Forunda bence garip bir durum yok hersey olmasi gerektigi sekilde ilerliyor. Disaridaki hayaatta ne varsa burada da o var.
Tek fark dis dunyada yan yana gelme iki laf etme ihtimali bile olmayan insanlar burada bir arada. Bu imkani kimisi dogru degerlendirmeye calisiyorken kimisi imkanin farkinda bile degil
Kim yoldan hic tanimadigi insani cevirip fazla kaskiniz varmi diye sorar sorarsa ne olur? Kim disarda fazla motoru olupta vermeyenin diye seslenebilir insanlara. ??? (metehan haric :p : )
-
3 gündür süren gereği tartışılır bu konuyu bence son yarım saatte yazılanlar bitirmiş/kapatmış olmalı koraya ve excavatus a teşekkür ediyorum
Eyvallah...
NOT: Sattığım Jawa'nın adı CABBAR'dı...
-
Eyvallah...
NOT: Sattığım Jawa'nın adı CABBAR'dı...
Sorma derdimi senin motor satıldıktan sonra muhabbetini yakalyıp fotograflarını gördüm
parası önemlimi bilemem ama bence çokta ucuzdu
önceden yakalasam alır inanki onu işyerimde odama koyardım çok ahvah ettim
-
Sorma derdimi senin motor satıldıktan sonra muhabbetini yakalyıp fotograflarını gördüm
parası önemlimi bilemem ama bence çokta ucuzdu
önceden yakalasam alır inanki onu işyerimde odama koyardım çok ahvah ettim
Ya onun gerçek değerini istesem veremez kimse. Ona harcadığım emek yeter benim. Aylar harcadım, harcadığım para yeter zaten.
Ama işte etmez benim gözümde... 2500 Falan ederdi en fazla Çünkü orjinaline sadık kalmadım ben o motoru toplarken. Aylarca da zevkle bindim gezdim..
Hafif ucuza gitti ama çok da ucuza değildi benim gözümde.
Senden iyi olmasın yine tanıdık birine gitti makina. Hatta biraz da o uğraşmış, far kaşı yapmış çamurluk kenarlarını falan boyamış
cabbar memnun yenı evinde...
-
Asıl ben teşekkür ederim abi
Sizin gibi kültürü yüksek klavyesi sağlam mt dostları ile konu tartışmak/konuşmak
benim için ayrı bir zevktir..
-
Asıl ben teşekkür ederim abi
Sizin gibi kültürü yüksek klavyesi sağlam mt dostları ile konu tartışmak/konuşmak
benim için ayrı bir zevktir..
Tamam artık taklayı bırakalım...
-
Tamam abi , yoksa armut sopası mevzusunu okudum
-
Bak hala dalga geçiyorlar yaaa
töbeeeeeee
-
17 Şubat 2012, 18:36
Bak hala dalga geçiyorlar yaaa
töbeeeeeee
yok abi.. kesinlikle böyle bişey olamaz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)