125 cc motorun ccsini arttırma?
Reklamlar
-
Selamun aleyküm iyi günler arkadaşlar.
Yamaha ybr 125 cc motorum var, 125 cc gözüme az gözükmeye başladı. Motorun hacmini arttırmak gibi birşey mümkünmü? Nasıl olur? Maaliyeti nedir?
istediğim 300 250 cc falan. Ayrıca motor hacmini arttırmak motorun hızına + katarmı acaba? Yalnız bu işin maaliyetide önemlidir, 250 cc yapacaz derken bi motor parası daha ödemeyelim :D ayrıca motora bir zararı olurmu bu işlemin?
Reklamlar
-
mis gibi motoru mahfetme al bi jawa hız istiyorsan bence
-
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
-
yasin_942 adlı üyeden alıntı
Konuya baktım, pek anlayamadım detaylı bi topicte tekrar bi bilgi alalım..
-
Mis gibi motorun var yazık etme motora az gelmeye başladıysa para biriktirip onu satıp yükseltebilirsin,hiç yoktan ybr başka birini daha mutlu etmiş olur
-
Hiç girme bu işlere derim sonunda sen pişman olursun satmak isterkende pek alıcılar motoru ellendiği için düşünmez
-
ybr için nette araştırma yaparsan 150cc silindirler bulursun. 70 -80 tl civarında. ama üzerinde orjinal silindiri varken bence gerek yok 70 tl lik tırt bir silindir takmaya. ayrıca yağlama vs gibi problemler çıktığı yazıyordu bunu deneyenler.
cg serisi motorun olsaydı çok alternatif vardı piyasada ama ybr için şimdilik fazla alternatif yok.
-
ybr 150 cc bile kaldırmıyor.bırak 250 -300 cc yi kaldıracak. Cc yükseltmek istiyosan cg serisi seçmelisin.
-
ybr 125 cc yaziyor ya motorda ...tabelacida yeni sticker yaptir ybr 125 ccccccccc diye boylelikle cc ler artmis olur bol cc li ybr ye binersin...
ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR
-
sapo adlı üyeden alıntı
ybr 125 cc yaziyor ya motorda ...tabelacida yeni sticker yaptir ybr 125 ccccccccc diye boylelikle cc ler artmis olur bol cc li ybr ye binersin...
Süpersin koptum
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)