merhba arkadslar bende breton125 war normalde dıger motorlarda ve bretonlarda yokus asagı yada devırının uzerınde gıderken kontak aracılıgıyla egzoz patlatılıyor.
Ama gel gelelım benım breton da patlamıyor bilginiz warmı acaba ?
merhba arkadslar bende breton125 war normalde dıger motorlarda ve bretonlarda yokus asagı yada devırının uzerınde gıderken kontak aracılıgıyla egzoz patlatılıyor.
Ama gel gelelım benım breton da patlamıyor bilginiz warmı acaba ?
Eksoz patlatma aparatını vermediler mi sana?......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Bu eksoz patlatma olayina bende cok takildim..
Ama bende iki eksoz oldugu icin bayagi yüklü bir para istediler burada bu aparat icin...
Türkiyeye gelince birde orada soracam bu eksoz patlatma aparitini..
Daha birkere olsun patlatamadim su meretleri yahu...
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
arkadaşlar neden bu kadar takıldınız ki egsoz patlatma olayına ? bilmediğim birşey mi var yoksa arada bi egsozdan gelen çat pat seslerden mi bahsediyoruz ?
Kalbin Kaldırmıyorsa Fazla Acıyı, Tutmayacaksın GÖZTEPE'yi Hacı !! G.A.G.S!!!
Sadece Ahmaklar Kask Takmaz
egzos patlatmayan motormu olur yahu.servise bi göster garantili motor egzosu ücretsiz değiştirmeleri lazım.Artık işin cıvığı çıktı arkadaş adamlar motor yapıyor egzos patlatmıyor.Ne anladım ben bu işten o zaman.zamanında sırf egzos patlatmıyor diye scooterımı satmıştım.Baktın garantiden değiştirmiyolar o motoru elden çıkart bişeyler yanlış o motorda.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
o motora binmenin tadı da olmaz şimdi...
Orgazma Dudak Büktürür
Bende alıcaktım aparat, ama bi türlü uygun fiyata bulamadım. Servislede aramız bozuk. Zati garantiside doldu. Şimdi alırken bi sürü modeli var aparatın normal, super,ultimate gibi Bizim arkadaşlarda taktırmış aparattan inanır mısınız adam delikten çıkan ateşle s igara yakıyor.
yeter, öldü...
Egzost patlatanlara bol bol küfür ve bela yağıyor, patlama esnasında o hareketi yapan arkadaşlar bunun farkında değiller, bilginize...Sonra bir yerinizden çıkmasın bu beddualar...
Aprilia RS 250 GP Nº1
arkadaslar paraniza yazik. Bizim irfan uygun fiyatlara yapar o aparati. hatta ates puskurtenini bile yapar.
Tabi orjinalin yerini tutmaz ..
konuyu açan arkadaş kaçtı yalnız =)
bende ninja var, 200-220 den sonra patlamaya başlıyor,ama bazen 18bin devirde de patladdığı oldu
Baya bilgi edindim ama bu egzoz patlatma aparatı nedır nereye takılır.. Biz yapabilirmiyiz..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)