trafikte, özellikle insanların yoğun olarak yürüdüğü yerlerden geçerken egzos patlatıp, insanları korkutup tatmin olan zeka özürlülerin arkasından ağzıma ne geldiyse saydırıyorum ama nafile...
trafikte, özellikle insanların yoğun olarak yürüdüğü yerlerden geçerken egzos patlatıp, insanları korkutup tatmin olan zeka özürlülerin arkasından ağzıma ne geldiyse saydırıyorum ama nafile...
gereksiz seyler bunlar. git parani daha guzel birseyler icin harca. bi dizlik al kendine emin ol cok daha faydali olur. hemde daha karizmatik olursun. paranla kufur yemek cok salakca.
illakide istiyorsan once servise sor. olur olmaz yerlerde kurcalatip motorunu bozdurma.
hatta o paraya guzel aynalar var. alip takabilirsin.
Para vermeden yapabilceğin bi yöntemde matkapla ama o küçük gelir en iyisi darbeli hiltiyle egzozun delikten 15 cm kadar girmek.
buyrun burdan yakin..
Benim motosikletimde de patlamıyordu. Çok net ve gür ses vermesi için egzosun içine dinamit yerleştirmiştim. İstersen sen de dene.
bu forum günden güne daha komik bi hal almaya başlıyor
Bununda eksozu patlamıyor.... )
Akşam neşesi olsun moralimiz düzelsin....
http://www.videyon.com/Video/13037-K...sir/?VID=13037
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Millet egsoz patlamaz diye şikayet eder.1 km yokuş aşağı bi yerden inerken 10 kere patlatıyor gaz vermeden vitesde aşağıya inerken sinir oluyorum.bi gün polise denk gelicem öpücekler benide hadi bakalım
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
ben düdük taktırdım motora, sesi daha güzel
off ya kahkahalarla okudum
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
gittim sordum servise 120 tl diyor 10 km de hızlandırıyormuş güzel bi malzeme yakıt verimliliğide sağlıyormuş (:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)