Motorum kuma saplandi çikmiyor yardim edin....
Reklamlar
-
Reklamlar
-
kumdamı kaldınız hemen beni çağırın :D her pozisyondan itinayla motor çıkarılır saplananı çıkarmak bizim işimiz :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
saplananı çıkarmak derken?
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
-
tekirdağa geldiginizde haberim olsun
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
-
vlknsyrn adlı üyeden alıntı
tekirdağa geldiginizde haberim olsun
bugün ordaydık bi dahakine :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
alper150zc adlı üyeden alıntı
bugün ordaydık bi dahakine :D
.............
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
-
Tekirdağda hertürlü apaçiliğimizi yaptık, bi meydanda donla koşmadığımız kaldı, oda bıraksalar bi tur atacaktım.Bir daha bizi Tekirdağ tabelasından öteye götürtmezler
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
Felon adlı üyeden alıntı
Tekirdağda hertürlü apaçiliğimizi yaptık, bi meydanda donla koşmadığımız kaldı, oda bıraksalar bi tur atacaktım.Bir daha bizi Tekirdağ tabelasından öteye götürtmezler
not=apaçilik yaptık fakat ekipmanlarımız vardı tekirdağda karşılaştığımız motorcular altlarında 1000rr 600f gibi aletler olmasına karşın sadece kafaya kaşkol takmakla yetinmişlerdi Tekirdağda özelikle ali(Felon) ekipman dersi verdi :D
-
...
-
harikasınız. daha sezon açılmadı, ama siz gezmeleri tamamlıyorsunuz. kum , deniz demeden hemde. .
zincir vs. kumlanmamıştır inşallah.
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
-
her hafta cumartesi-pazar havalar güzel oluyor bizde durmadan değerlendiriyoruz :D
-
@vlknsyrn alpinestars ın a sı yeter hocam, respect
---------- Post added at 09:01 ---------- Previous post was at 07:29 ----------
Bu arada videodaki o emir kipleri yanlış anlaşılmasın aramızdaki bi espri o olay
-
felon geçmiş olsun kardeşim :D benimde motor garip yaw marşa basınca calısıyor seninde öyle mi ?
-
evraim adlı üyeden alıntı
felon geçmiş olsun kardeşim :D benimde motor garip yaw marşa basınca calısıyor seninde öyle mi ?
aynı benımde marşa basınca çalışıyor
-
evraim adlı üyeden alıntı
_SpartacuS_ adlı üyeden alıntı
aynı benımde marşa basınca çalışıyor
oho siz hala marş düğmesimi kullanıyosunuz.Benim elcikte parmak okuyuculu sensör var sağ elimi elciğin üzerine koyunca kontak açıp marşa kendi basıyor.Tek kötü yanı eldivenle süremiyorum
bu arada ertesi gün bizi kurtarmaya gelen itfaiye ekibine çok teşekkürlerimi iletiyorum
-
o resimlerde regal-raptor eksik
İkincilik kaybedenler içindir...
-
biz cross'çulara naziremi yaptınız şimdi altınızda bir cross olsa o sahilde yanlaya yanlaya tapa gaz gitmek kadar zevklisi olmazdı, imrendim cidden
185km/s kısmını hiç imrenmedim, çünkü amacım hiç hız yapmak olmadı. eğer amaç hız olsaydı değiştirdiğim 3motordan biri race olurdu.
ama uzun yol gitmek için herhangi bir tarza 250cc lik bir 2.makina alma düşüncem var. bu maxsi scooter'de olabilir race de olabilir, rece olursa alacağım makina kesinlikle hyosung'tur.
tekeriniz hep asfaltta olsun
-
kendin kaşınmışsın dostum
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
35emre35 adlı üyeden alıntı
biz cross'çulara naziremi yaptınız şimdi
altınızda bir cross olsa o sahilde yanlaya yanlaya tapa gaz gitmek kadar zevklisi olmazdı, imrendim cidden
185km/s kısmını hiç imrenmedim, çünkü amacım hiç hız yapmak olmadı. eğer amaç hız olsaydı değiştirdiğim 3motordan biri race olurdu.
ama uzun yol gitmek için herhangi bir tarza 250cc lik bir 2.makina alma düşüncem var. bu maxsi scooter'de olabilir race de olabilir, rece olursa alacağım makina kesinlikle hyosung'tur.
tekeriniz hep asfaltta olsun
Yok bu başlığı daha önce açmıştım ama sizin başlığı görünce yanına yakışır dedim bırak yan vermeyi ileryemiyoruz bile
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)