günaydın dostum
mt de bulunma amacım bildiğimi paylaşmak bilmediğimi öğrenmek ve dost kazanmaktır düşman değil, yorumuma geçmeden önce bunu hatırlatayımki yanlış anlaşılmasın yazdılarım ve niyetim ...
ben hem araç sürücüsüyüm hemde uzun yıllar motosiklet sürücüsüyüm hatta motosiklet deneyimim arabadan çooookk öncelere gider ,
olaylara tabiki objektif bakacağız burada bir kaza haberi topiği açılıp paylaşılmış , ve bir sürü arkadaş tartışmalara girmiş gayet doğal , bir durum bir çoğunun düşüncesi ve iyi niyetleri artık böyle kazaların olmaması insanların ölmemesi dilekleriyle , hepimiz üzülüyoruz ,
tabiki bu tartışmalar olacak ,kimisi kendini motosiklet sürücüsü yerine koyacak, kimisi araç sürücüsü yerine koyacak , kimisi kanunları koyacak, kimisi avukatlık yapacak bunlar hep olacak burada, tartışılacak !
lakin sürekli herşeye tek pencereden bakmamalı, ve olaylara vicdani yönden insana yakışır şekilde (insan gibi) bakmalıyız, ne zaman karşındaki insanın pencerisinden bakmayı öğrenirsen o zaman bir çok şeyide görebiliyor olacaksın,
müsade edersen bu konuyu yazdığın bu uygunsuz yorum yüzünden 92 000 mt üyesi önünde seninle tartışmak isterim fakat kalp kırmadan, can sıkmadan !
müsadenle haddime düşmeyerek bir kaç soru sormak istiyorum .
evlat sahibimisin ? bir evladın varmı ?
motosiklete bindiğin günden itibaren kuralına uygun, kasklı tam korumalı, ehliyetlimi kulandın?
hiç motosikletle kaza yaptınmı ?
şuraya yazdığın yorumu ölen insanların ana ve babalarının yüzüne söyleyebilirmisin ? yok hani tepkimizi tabiki göstereceğiz bizlere ters gelen şeylere yorumumuzu elbette yapacağız , bak şu an klavyemin tam arkasındayım ve yazacaklarımı senin gibi kendimi tutarak yapmıyorum ilkokul mezunu olan bir adam olarak yazıyorum içimden geldiği gibi sen neden kendini tutuyorsun ?
buna sebep ne ?
apaçinin ne olduğunu bana açıklarmısın ben cahil adamım ? yada bu tabire yakıştırdığın ve hiç tanımadığın trafik kazasına kurban gitmiş gencecik bir canın nasıl o...... çocuğu olduğuna karar veriyorsun ?
bu cesareti ki,mden buluyorsun?
maksadım polemik yaratmak değildir bir evlat sahibi olduğunda vardır yada yoktur ,olsaydı kendini motosiklet sürücüsününde yerine koyardın benim bildiğim budur , hayattan öğrendiğim ,giden gitmiştir, fakat ölenin ardından böyle konuşulması hoş ve doğru bir davranış değildir..
bu sorulara cevap bulduğun zaman seninde öğreneceğinden eminim ,
saygılar sunarım...