Mks84 arkadaşım,
Motor'un doğası tamamen 2 teker üzerine kuruludur.Fizik kuralları işler sürüşünde.Bu yüzdendir ki kendimizi sürekli geliştirmeye çalışırız.Doğru sürmeyi öğrenelim yanlışlarımızı fark edelim diye.Römork olayına gelince motor'un karakteri tamamen değişecektir.Trafikte bir bak bakalım bu şekil motor kullanan kaç kişi var.Eğer faydalı bir şey olsa bütün su istansyonları en başta bu şekil çalışır o scooter'lerini katır gibi yüklemezlerdi.Kanımca römork sadece mümkün olduğunda yakın bir mesafede,mümkünse bilinen bir rotada ve asgari en düşük hızda kullanılmalıdır.
Motor özgürlüktür,maceradır ve risktir.Heleki sen uzun yola çıkarak bunları maximum'a çıkartacaksın.Şimdi fazladan 2 t-shirt ve ne olur olmaz diye yanına alacağın ve muhtemelen hiç kullanmayacağın bir dolu eşyayı motorunun arkana bağlayacak ve yola çıkacaksın.Aldığın sorumluluklar önce kız arkadaşın,sonra kendi canın,sonra motorun...diye başlarken aaaaa dur arkada bilmem kaç kilo konservem vardı olacak.Viraja kaçla girsem acaba ""A hızlı girdim römork yanımda...Aaaa römork bizi geçtiii...AAA niye ters gidiyoruz biz
é ,
Otoban'a çıktım iyi oldu biraz hızlı giderim ,AAa şerit değiştirirken niye savruluyorum ben ,fren yaparken beni arkamdan iten şey ne acaba
Bu kasabada çok güzelmiş çukurlar tümsekler ne de çok allahtam motorun amörtisörleri iyi ama bu römork neden sekiyor yada neden at araabası gibi ses çıkarıyor
Daha çok şey sayılabilir.Sen atla scooter'ine bas git gez istediğin yere.Büyük bir arka çanta yanlarada daha büyük heybeler al.Bacak aranada bir sırt çantası koy hepsi yeter sana.
Sadece alacağın zevki düşün vede güvenliğinizi varsın olmasın katlanabilir masa sandalye
Bu yazdıklarım sadece öneridir alınmanı istemem