Yardım yardım yardım !!!!!
Reklamlar
-
Herkeze iyi akşamlar adım Ahmet bu sene üniversiteye gideceğim ve üniversite icin motor almayı düşünüyorum. A2 ehliyetim yok ve fazla tecrübeli değilim ama motoru aldıktan sonra kurslara gidip yeterli seviyeye ulaşabileceğimi düşünüyorum. Arabam var ama hem daha sempatik hem biraz meraktan dolayı motoru tercih ettim. Kesinlikle supersport dısında bir model kullanmayı düşünmüyorum. Tecrübesiz oldugum ve sehir ici kullanacağımdan dolayı düşük performansı olan bir model istiyorum. Arkadaslarımdan Honda cbr 125r tavsiyesi aldım internette araştırdım cok hoşuma gitti hem görünüşü hem yakıt tasarrufu bakımından. Ancak eski forumlarda araştırınca motorun resimdekinden daha küçük olduğunu öğrendim. Boyum 1.90 93 kiloyum body yaptıgım icin biraz geniş vücudum var bu yüzden cbr125 dan vaz geçtim ve sizden tavsiye istiyorum ihtiyacım olan ucuz ve beni taşıyabilecek büyüklükte süper sport tarzı bir motor yardımcı olabilirseniz gercekten cok sevinirim. Cevap yazan herkeze cok teşekkürler. Bu arada cbr125 in 2012 modelinde kasasının büyüdüğünü okudum bir yerde. Bunun hakkında bilgisi olan varsa aşağı yazabilirmi?
Reklamlar
-
Aramıza hoşgeldin. Keşke forum kurallarına biraz göz gezdireydin
-
aramıza hoşgeldin.cbr 2012 de değil 2011 de kasa değişti yine de 190 boyunda bir insan için küçük kalır.hyosung seni etkileyecek ama ben yeni başlayacaklara önermiyorum kullanımı zor ve ağır bir motor.fiyat belirtmemişsin bu yüzden cbr 250 veya ninja önereceğim.
-
Teşekkürler ve kusura bakma gercekten hiç bakmadım kurallara girdim direk :( neyi yanlış yaptığımı bilmiyorum o yüzden bı aydınlatirmisin beni ?
-
Konu başlığı yardım yardım acil yardım vs olursa konuyu kilitliyorlarda belki yeni geldin diye torpil yapabilirler arkadaşım inşAllah istedğn motora kavuşursun herşey gönlünce olsun
-
10 bin lira civarı bütçem var. Teşekkürler tavsiye icin cbr250 100 km de kaç litre benzin yakar bilgin varmı?
-
Üniversiteye başlayan bir öğrencinin ilk önce yapması gereken iş meraklı olmak ve araştırmacı bir kişilik olmasıdır.Sadece motor olarak değil hayatında uğraştığın bütün işleri önce araştırmak merak etmek didiklemek daha sonrasında diğer insanlarla konuyu tartışmak gerekir. Hondanın sitesine girersen cbr125 in boyutları her haltı yazıyor fazla uzatmayalım tabi üniversiteli olupta ss motor kullanmamak ayıp olur.
Bu bir zevk işidir ucuz yaksın olayına hiç bakmamak gerekir..
cbr125 yzf125 arasında seçimi yaparsın artık ha para boool diyosan daha başka seçenekde çok
ama öncelikle gidip eğitim almak lazım. kullanmak için yoksa mazallah kampüs içinde hava sönüverir kızların önünde..
-
Sağol Oğuzhan bilsem düzgün bir başlıkla acardim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------
Yesevi zaten egitimini vs.. almadan asla motor kullanmam ki istesemde kullanamam cbr125 tam hayallerimin motoruydu ama bu boyut muhabbeti bütün hevesimi kaçırdı hondanin sitesinde zaten epey zaman gecirdim kurs programi motor rengi vs araştırdım ama boyutlarının yazdığını gormemisim. Para bol değil ama diğer seçenekler ne ne önerirsin mesela 20 bin lira altı bir fiyat desek?
-
cbr 250 konusunda yakıt sarfiyatını tam olarak vermişlerdir,yalnız sınıfının en az yakan motorudur.ve başlangıç için ideal bir motor.10bin liraya kadar çıkabiliyorsan cbr 125 i hiç düşünme.
-
Anlaşılan fazla incelememişsin yazıyo boyutları motorun
Boyutlar (UxGxY) (mm) 1,946 x 704 x 1,089mm
Tekerlekler arası mesafe (mm) 1,313mm
Sele yüksekliği (mm) 793mm
Yerden açıklık (mm) 185mm
Sen özele gel ben seni iyice bi pişiriyim
-
Hysung 250R büçene ve ebatlarına uyar.
-
search16 adlı üyeden alıntı
Hysung 250R büçene ve ebatlarına uyar.
abi naptın sen yav adam kullanmayı bilmiyor zaten sen hyo verdin altına
-
Hysungu araştırdım daha önce motor tecrübem olmadıgından tavsiye etmediler hatta uzak dur dediler. cok sağol ama genede
-
yesewi adlı üyeden alıntı
abi naptın sen yav adam kullanmayı bilmiyor zaten sen hyo verdin altına
Kullanmayı bilmeyen adam 10bin bütçem var demiş
-
Evet bütçem 10 bin dedim ama Tecrübesiz olduğumdan düşük motor hacmi aradığımızda söyledim
-
Oazaman öğrenmen için benim motora bak. Şekil güzel, öğrenince atarsın yada satarsın. Yakıtı fena değil.
-
search16 adlı üyeden alıntı
Kullanmayı bilmeyen adam 10bin bütçem var demiş
ille 2bin liralık motor mu alacak.10 bin liraya güzel bir başlangıç motoru bulabilir.ss tarzı istediği için fazla seçenek gözükmüyor.
2.el kawasaki ninja
0 cbr 250
yzf125
cbr125
dışında pek seçenek yok.
125likleri es geçersek ninja veya cbr250 kalıyor.2.el motor alana kadar 0 motor bana göre daha mantıklı bu yüzden cbr 250 den başka alternatif kalmıyor.
-
CBR250 başlangıç motoru nasıl olabilir. Çoğu kişinin hatta senelerce motor üzerinde(küçük cc lerde)olanların hayal ettiği motor. Tabiki bu benim düşüncem
-
-
Cbr250 başlangıç icin fazla degilmi ?bilmediğim icin soruyorum eğer Prob yasamazsın dersen ciddi ciddi düşünürüm 250 yi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)