Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yardım yardım yardım !!!!!

REKLAM ALANI
    search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Bilmeyenin ss den başlaması yanlış zaten. Helede ehliyetsizin. Haksızmıyım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Haklisin ama ben ehliyetim yok yarın motor alıp sürmeye başlıcam demiyomki ehlİyet almadan önce hondanin İstanbul'daki motor kursuna yazılmayı düşünüyorum yeterli olmazmı sizce?

mstfkrfk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 600 SA & zongshen zs 200
    hocam 250 başlangıç için ideal bir motordur gidip 600 lük motor aldırmıyoruz adama.bende 125 lik var ve motoru oyuncak kullanıyormuş gibi kullanıyorum tecrübem 4 yıl ama hiç ss tecrübem yoktu.ve motor çok nefessiz kalıyor güç tatminkar değil,param olsaydı 250lik alırdım ama buna gücüm yetti.kasa olarak aralarında çok bir fark yok boyutlar birbirine çok yakın.250liği eğitimini aldıktan sonra çok rahat kullanırsın hiçte problem yaşamazsın.

Sağol dostum

Neden hyosung neden Honda 250 değil ? HOndanin tipi daha hoşuma gitti ondan soruyom

düzgün bir eğitim aldıktan sonra 250cc gayet yerinde bir seçim olur, fazla değildir..

ancak eğitim almadan 250cc nasıl olur onu bilemem...

hyosung yerine de honda tercih etmeni öneririm, gerek kalite, gerek uzun ömür, sağlamlık, kullanım ve rahatlık vs gibi sebeplerden ötürü..fazladan 3 bg güç için hyosung alınmamalı bence..

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
     Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
    Sebep:  In.Flames aramıza hoşgeldin. Öncelikle Forum Kurallarını bir kere okursan iyi olur.
    Mesajlarınızın daha çok dikkate alınıp, sonuca daha çabuk ulaşabilmeniz için lütfen KONU satırını anlamlı olarak kullanınız.
    ACİL ACİL ACİL ya da LÜTFEN YARDIM konulu mesajlar sanılandan daha az ilgi görmektedir.
    Kurallara uygun tekrar konu açabilirsin.
     Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
     Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
     Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
     Şikayetleriniz için tıklayın

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)