bu benim motorum umarım beğenirsiniz markası suzuki
bu benim motorum umarım beğenirsiniz markası suzuki
Hayabusa'nın güzel olduğunu bilmeyen var mı ki ?
ilk motor değildir umarım
ilk motor derken
bence bu senin değil kardeş
welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
keske almadan siteye danissa idin, maalesef almissin bir kere, satsan satamazsin elinde kalacak, dikkatli bakarsan hemen gorunuyor, on teker sola giderken arka teker duz gitmek istiyor ama far da sagi aydinlatmak istiyor, sende ters oturursan motora bu is yurumez, siyah renk olmasi da kotu, kuresel isinmaya sebebiyet veriyor, gelen gunes isinlarini emiyor ama geri vermiyor, bir yonden iyi benzin buharlasinca iyi yaniyor o yuzden rahat 80km hizi gorur, yatarsan uzerine 85 ruzgari da arkana alirsan 90 ama aynalari soktummu varya tutulmaz en az 100 en fazla 102.5
aga sadece sordum kızma hemen
The_İzmir vakalarından biri herhalde bu, pek ciddi gelmedi bana bu..
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
ciddiye alip mesaj bile yazmiyorum.
RIDE or DIE
aga sen neymişsin yaw
Bende 125 lik 100 lük bir şey bekliyodumHayabusa yani bu tipini pek beğenmesem de Hayabusa nın saygımıda gösteririm bu motora
ya arkadaşlar benim olamazmı ya neden ben motor alamazmıyım türkl insanları acizmi alamazmı ya lütfen ama siz beni heralde saygısız yalancı insanlara benzettiniz lütfen lafınızı geri alın ben yalan söyleyecek kadar hayin bir insan değilim
teşekürler zongoku gerçekten insanmışsın ve bana inanıp yorum yapanlar için teşekkürler
kimse sana hayinsin demedi arkadaşım.anlaşılan yaşın küçük ve 30bin lirayı yeni başlayan bir insan parası olsa dahi araştırmadan vermez.hayabusa bir başlangıç motoru değildir.ne koyduğun resim inandırıcı ne yazdıkların kusura bakma belki yanılıyoruz ama samimi gelmedi.
neden
ben
hayvanmıyım
motorum
olamazmı bende senin bu lafına bile takmıyorum peh
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------
arkadaşım sen benim yaşımın küçük olduğunu nerden biliyorsun kötü bir anlamda değil sadece soru
not=benim babam 20 yaşından beri motora ilgi duymuş bir insan ve bana motoru ilk öğreten o sen düşün artık
ve bu benim 2. motorum bundan önce otomotik vites ramzey vardı sattım üzerinde biraz= baya bir para koyup alıdm
Hocam Başlığın Çok Çok Yalnış Olmuş Yeni Üyesin Motorum Naıl diye Sorulurmu Öle hemen Yazacaksın Oraya
Merhaba Arkadaşlar .Altınada, Merhaba Arkadaşlar Ben aranıza yeni Katıldım Hayabusa Kullanıcısıyım Bu motor Hakkında Yorumlarınız Nelerdir diye
Sen ne yazmışsın yeniyim lütfen motorum ile ilgili yorum Bi kere lütfen ayzınca insanın aklına direk Hani Maduriyet olarak gelıyor bi açıyor bakıyorki hayabusa ve Yorum atın anket Yapmışsın
Biz Neyine Yorum Atalımda Neyine Oylama Yapalım Oraya Ahım Şahım bir foto Koymamışsın ki 1 tane Hayabusa Fotosu Koymuşsun Sen Bile yoksun Fotoda yorum İstiyon Yoksana Yorummmmmmmmmm
Sado
Egzozun markası ne ve motor kaç model ?
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
sohbetlik birsey cikti haydi eglence vakti
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)