ebay üzerinden aldığım carbon depo kapağı pad geldi
Reklamlar
-
evet arkadaşlar ebay üzerinden 0.99$ kargo dahil fiyatla aldığım hyosung gt250r depo kapağı için pad geldi. satıcı fiyatı 0.99$ olan bir ürünü gönderecek mi diye merak edip almıştım ama geldi ürünün Türkiye fiyatları 10TL ile 20 TL arasında
Reklamlar
-
hayırlı olsun hocam bende aynı sizin gibi 1 dolarlık bir şey alarak denedim ve bir çok alışveriş yaptım(tank pad,jant şeridi,maske vb) için rahatlıkla alışveriş yapabilirsin.
-
Güzel fiyat İyi günlerde kullanın
-
kargo vs toplam kaç günde ve fiyatı nekadara geldi ?
-
Frank Lucas adlı üyeden alıntı
kargo vs toplam kaç günde ve fiyatı nekadara geldi ?
hocam kargo dahil fiyatı 1 dolardır.ve yaklaşık 10-15 günde geliyor.
-
az önce merak edip ilk defa ebay a girdim.
Araba ilanlarına baktım içim geçti resmen, 10.000 $ 2004 VW Toureg. Sıfırı 50.000$ .
-
teşekkür ederim arkadaşlar kargo dahil 1$ 15 ile 30 gün arasında kargo süresi var
-
Alışveriş hakkında bilgi verirmisiniz. Nasıl yapıyoruz?
-
ebay alışverişiyle ilgili bir konu vardı yanlış hatırlamıyorsam.araştırırsanız bulabilirsiniz.
-
mstfkrfk adlı üyeden alıntı
ebay alışverişiyle ilgili bir konu vardı yanlış hatırlamıyorsam.araştırırsanız bulabilirsiniz.
teşekürler düşünemedim az önce
-
sudan ucuzmuş
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
F54 adlı üyeden alıntı
sudan ucuzmuş
kusura bakmayın ama sanırım dalga geçiyorsunuz ne demek sudan ucuz bence havadan bile ucuz bu hocam
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
-
ebaydan alışveriş şeysini detaylı ve pretik olarak bi kaç cümle ile özetler misiniz lütfen.
What goes around, Comes back arround...
-
mehmet tufan adlı üyeden alıntı
ebaydan alışveriş şeysini detaylı ve pretik olarak bi kaç cümle ile özetler misiniz lütfen.
bende merak edip araştırdım. tavsiye eden çok az. Malın gümrükte kalma sorunu var mış.
-
mal gümrükte kalınca ne oluyor ? para çöpe mi gidecek yani ?
-
Frank Lucas adlı üyeden alıntı
mal gümrükte kalınca ne oluyor ? para çöpe mi gidecek yani ?
Çöpe gitmez.Ürün 75 $ veya € üzerindeyse gümrükte kalır.2 katı yada daha fazla bi fiyat ödeyip alabilirsin gümrükten
-
-
Zippo's adlı üyeden alıntı
Çöpe gitmez.Ürün 75 $ veya € üzerindeyse gümrükte kalır.2 katı yada daha fazla bi fiyat ödeyip alabilirsin gümrükten
arkadaşlar benimde aklımda birkaç soru var sorayım size
mesela alınan ürün 20-30 $ olup büyük birşey olsa gümrükte takılıyor mu? Yoksa sadece fiyatamı bakıyorlar? Son olarakta e bayda kargo parasını bütün ürünlerde ücretsiz mi alıyoruz?
-
_w_ adlı üyeden alıntı
mesela alınan ürün 20-30 $ olup büyük birşey olsa gümrükte takılıyor mu? Yoksa sadece fiyatamı bakıyorlar? Son olarakta e bayda kargo parasını bütün ürünlerde ücretsiz mi alıyoruz?
Bütün ürünlerde değil.Ürünlerin açıklamasında kargonun ücretsiz olup olmadığı yada ücreti yazıyo.20 30 dolarlık ürün takılmaz gümrüğe
-
_w_ adlı üyeden alıntı
Ürünün içeriğine de bakıyorlar.Fiyat değil sadece.Yurtdışından havalı tabanca getirmek isteyen arkadaşlarıın paketleri fiyatı 75 avro altında olmasına rağmen takıldı.Havalı tabancalar oyuncak sayılmasına rağmen alamadılar.75 avro üstü olunca da yasal sıkıntı yoksa vergileri ödenip alınıyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)