Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

İnsanlar garip..

REKLAM ALANI
    arca94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Terminatordeki meşhur motosikleti koyucaktım da bu daha estetik geldi bana..
    x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
    Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
    -arcadiril.blogspot.com-

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Aslında o kişiye bende gülerdim hemde kahkahalarımla O yaşa gelmiş hale nasıl davranmasını öğrenememiş , öğretememişler !!!
    Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .

Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    yanlış anlamada "sana mı sorcam lan?" tarzi el hareketi nasıl oluyor acaba? teşekkür manasında el sallamıs yada kaldırmış ihtimali yok mu?
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    benzeri geçen gün yaya olarak geldi başıma

Karşıdan karşıya geçerken soluma biraz dikkatsiz bakmış olacağım ki dibimdeki araba fazla hızlı olmamasına ve aramda geçebileceğim mesafe olmasına rağman daaat dedi acı bi korna çaldı

Tabii du durumda yola çıktığım kaldırıma geri döndüm ve geçerkende hani çok yüksek sesle de demedim ama padon dedim

Bu sefer çekti kenara açtı kapıyı tam inecekken agbeey pardon dedim kusura bakma dikkatsiz çıktımyola dedim adamda manyak mı lan bu gibisinden bakış attı gitti

Diyeceğim o ki eğitim şart

Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Alıntı Raphae1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yanlış anlamada "sana mı sorcam lan?" tarzi el hareketi nasıl oluyor acaba? teşekkür manasında el sallamıs yada kaldırmış ihtimali yok mu?
    Hani böyle sol el havaya kalkar "ne işsin sen birader?", "ne ayaksın sen birader?" tarzı bi el hareketi vardır ya.. Nası anlatıcam şimdi

Şunun gibi bişeydi işte.. Gördüğün bişeyi anlatmak ne kadar zormuş ya.. Ya da anlatamamak..

Alıntı safakk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benzeri geçen gün yaya olarak geldi başıma

Karşıdan karşıya geçerken soluma biraz dikkatsiz bakmış olacağım ki dibimdeki araba fazla hızlı olmamasına ve aramda geçebileceğim mesafe olmasına rağman daaat dedi acı bi korna çaldı

Tabii du durumda yola çıktığım kaldırıma geri döndüm ve geçerkende hani çok yüksek sesle de demedim ama padon dedim

Bu sefer çekti kenara açtı kapıyı tam inecekken agbeey pardon dedim kusura bakma dikkatsiz çıktımyola dedim adamda manyak mı lan bu gibisinden bakış attı gitti

Diyeceğim o ki eğitim şart
    Sen böylelerine eğitim versen nolucak ki ? Adamın bütün hayatı, "biri bana ters bişey söylese, bi hareket yapsa da saldırsam" felsefesinden ibaret.. Ehliyet sınavlarında sadece trafik, motor, sağlık değil.. İnsanlık, terbiye, eşitlik ve saygının da öğretilmesi gerek..
    Böyle de bişey olmayacağı için alttan almak yapılabilecek en güzel davranış..
    x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
    -arcadiril.blogspot.com-

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı sametagir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayalimde hep bişey var ve sanırım hep hayalde kalacak...

maske diye bi film vardı hatırlarsınız...

küçücük bir korna gibi bişey çıkarıp bi öttürüyordu,çıkan sesten karşıdaki arabada cam çerçeve kalmıyordu...

bize böyle bişey lazım...

gizli bir düğme ...

sittin sene bulamayacaklar...

tamda çalacak zamanmış...
    valla kanka korna işi değilde arkamdan hareket çekenler için bir mekanizma vasıtası ile arkamdaki aracın camına tazyikli yanık yağı fışkırtacak bi mekanizma yapmayı çok düşündümde soradan insan olan taraflarım ağır bastığı içün vazgeçtim

eeee bizim gocaman cc li makinamız yokkine gazlayalım bilader

---------- Post added at 19:04 ---------- Previous post was at 19:02 ----------

valla arcacım benimde aklıma raphee nin dediği geldi hani belki teşekkür babında bi hareket yapmıştırda sen algılayamamış olabilirmisin şekerim

zaten söylediklerine şaşırmadım memleketimizde bi sürü iyilikten anlamaz adam mevcut yani

aman dikkat kimseye iyilikte yapmayacan yolda
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla arcacım benimde aklıma raphee nin dediği geldi hani belki teşekkür babında bi hareket yapmıştırda sen algılayamamış olabilirmisin şekerim

zaten söylediklerine şaşırmadım memleketimizde bi sürü iyilikten anlamaz adam mevcut yani

aman dikkat kimseye iyilikte yapmayacan yolda
    İnsanlar niye duruk yere bana şizofrenmişim gibi davranmaya başladı ? Kafamdan mı uyduruyom bütün bunları ?

Cem karacadan gelsin o zaman..

Beni siz delirttiniz evet, evet,evet, siz, siz
    Kırmızı ışıkta geçen şoförler ve boşverli türküler
    Sahil yolundaki kazalar, denize düşen şu uçak
    Beyaz camda hayvanlar ve reklamlar,
    Yeşilçam'da baldır bacak

Beni siz delirttiniz evet, evet, evet siz delirttiniz beni
    Uçaklar, rüşvetler ve mobilyalar ve ahlak üstüne nutuklar
    Günden güne ufalan ekmekler pasta yesin efendiler ama
    Gaz tenekesi ile su kuyrukları ve bir başbuğun buyrukları

Beni siz delirttiniz evet, evet, evet
    Siz delirttiniz beni hiç kuşkum yok bundan eminim
    Darılmaca yok ben bir deliyim ama beni siz delirttiniz
    Gelin katılın sizde bize, bizde herkese yer var
    Dostlarım hep Napolyon hepsi Sezar
    Bol miktarda Hitler de çıkar
    ______

Teşekkür edene de rastladım.. Bayırda arabayı park yerinden çıkarmaya çalışıyodu durdum bekledim, çıkartınca korna çaldı elini yukarı kaldırıp sabit tuttu, -selamlaşma işareti gibi olandan- teşekkür etmiş oldu..

Öbür adamın yaptığı hareketle bunun yaptığı hareket arasında dağlar kadar fark vardı.. Eyvallah..
    -arcadiril.blogspot.com-

Tam35scream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLE500
    Alıntı arca94 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hani böyle sol el havaya kalkar "ne işsin sen birader?", "ne ayaksın sen birader?" tarzı bi el hareketi vardır ya.. Nası anlatıcam şimdi
    http://img688.imageshack.us/img688/3...8113926013.jpg

Şunun gibi bişeydi işte.. Gördüğün bişeyi anlatmak ne kadar zormuş ya.. Ya da anlatamamak..

Sen böylelerine eğitim versen nolucak ki ? Adamın bütün hayatı, "biri bana ters bişey söylese, bi hareket yapsa da saldırsam" felsefesinden ibaret.. Ehliyet sınavlarında sadece trafik, motor, sağlık değil.. İnsanlık, terbiye, eşitlik ve saygının da öğretilmesi gerek..
    Böyle de bişey olmayacağı için alttan almak yapılabilecek en güzel davranış..
    Kesinlikle katılıyorum ...
    Kalbin Kaldırmıyorsa Fazla Acıyı, Tutmayacaksın GÖZTEPE'yi Hacı !! G.A.G.S!!!
    Sadece Ahmaklar Kask Takmaz

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı arca94 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnsanlar niye duruk yere bana şizofrenmişim gibi davranmaya başladı ? Kafamdan mı uyduruyom bütün bunları ?

Cem karacadan gelsin o zaman..

Beni siz delirttiniz evet, evet,evet, siz, siz
    Kırmızı ışıkta geçen şoförler ve boşverli türküler
    Sahil yolundaki kazalar, denize düşen şu uçak
    Beyaz camda hayvanlar ve reklamlar,
    Yeşilçam'da baldır bacak

Beni siz delirttiniz evet, evet, evet siz delirttiniz beni
    Uçaklar, rüşvetler ve mobilyalar ve ahlak üstüne nutuklar
    Günden güne ufalan ekmekler pasta yesin efendiler ama
    Gaz tenekesi ile su kuyrukları ve bir başbuğun buyrukları

Beni siz delirttiniz evet, evet, evet
    Siz delirttiniz beni hiç kuşkum yok bundan eminim
    Darılmaca yok ben bir deliyim ama beni siz delirttiniz
    Gelin katılın sizde bize, bizde herkese yer var
    Dostlarım hep Napolyon hepsi Sezar
    Bol miktarda Hitler de çıkar
    ______

Teşekkür edene de rastladım.. Bayırda arabayı park yerinden çıkarmaya çalışıyodu durdum bekledim, çıkartınca korna çaldı elini yukarı kaldırıp sabit tuttu, -selamlaşma işareti gibi olandan- teşekkür etmiş oldu..

Öbür adamın yaptığı hareketle bunun yaptığı hareket arasında dağlar kadar fark vardı.. Eyvallah..
    estağfurullah arcacım ne şizofrenisi türkiye şartlarında motosiklet sürmek zaten akıllı adam işimi ? sorarım sana ona bakarsan ben senden daha şizofrenim

senin için orhan babadan batsın bu dünyayı çalıyorum kardeşim

| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kymco Grand Vista 250/CBF 150
    trafikte insanin psikolojisi bazen anormallesebiliyor hos görmek lazim buradaki herkes gün gelmistir kendine yakismayan bir harekette bulunup sonra ben ne yaptim demistir

Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    estağfurullah arcacım ne şizofrenisi türkiye şartlarında motosiklet sürmek zaten akıllı adam işimi ? sorarım sana ona bakarsan ben senden daha şizofrenim

senin için orhan babadan batsın bu dünyayı çalıyorum kardeşim

http://img163.imageshack.us/img163/3161/04032009059.jpg
    Bi de "Hor Görme Garibi" çalsan tam olur İrfan Abicim..
    O değil de İrfan abi klavyen bile orijinal değil, üzerinde oynama, ekleme, icat yapmadan bişey kullanmaz mısın sen ?

Alıntı Zodium adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    trafikte insanin psikolojisi bazen anormallesebiliyor hos görmek lazim buradaki herkes gün gelmistir kendine yakismayan bir harekette bulunup sonra ben ne yaptim demistir
    Doğrudur anormal hareket herkes yapmıştır ama.. Bu adamın pişmanlık duyduğunu pek sanmam -özellikle motosikletliye karşı-
    -arcadiril.blogspot.com-

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)