Motoruma lpg taktiriyorum
Reklamlar
-
Zodium adlı üyeden alıntı
uzun yolculuklar sevdigim icin benzin bazen sikinti olabiliyor sehir icinde pek dert etmiyor insan ama sehirler arasi yolculuklarda insan ister istemez tasarruf etmek istiyor arka cantayi sadece tanka ayirmayi düsünüyorum zira bagajin altina rahatca 2 kask ve bazi esyalar sigabiliyor lpg tabiki tehlikeli basli basina ama ölüm bizi bombos bir otoyolda da yakalayabilir Allah'in c.c takdiri bakalim deniyelim görelim tecrübe edinelim zaten arkadasim cok memnun yari yariya tasarruf ettigini ve performansin benzinliye nazaran ayni oldugunu hic bir degisiklik olmadigini söylüyor tekeriniz düz bassin insallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:14 ----------
sabah sabah güldürdün beni arkadasim ona bakarsan kimse lpg kullanmasin plakam 07 NEJ 11
herşey dikkat gerektirir kardeşim ölmek için binmiyoruz motora, yeterki sen tedbirini al..gel sen beni dinle yazın sıcak yakıcı günlerinde olurya arkadaşlarınla gezmeye gidersin güneşin altına bıraktığın zaman o motor patlayabilir ordan geçen birinin ölümüne neden olabilir, yaptırma bence bırak 3 kuruş fazla olsun temiz olsun.
Reklamlar
-
bu konunun kapatılması ve motosiklete tüp takma hakkında verilen bilgi içerikli mesajların silinmesi gerekiyor.insanlar burda bu bilgi alışverişi sayesinde gidip motosikletlerine tüp taktırıcak ve motosiklet.net de buna aracı olacak.Daha sonra haberlerde şehir içindeki kazada, patlayan tüplü motosiklet sokaktaki 5 çocuğun canını aldı diye bir haber gördüğünüzde vicdanınız bu duruma ne der bilemiyorum..
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
YORUMLARINI ESIRGEMEYEN ARKADASLARIMA TESEKKÜR EDIYORUM LPG OLAYINDAN VAZGECMIS BULUNMAKTAYIM COK TEPKI ALDIGIM ICIN TEKERINIZ DÜZ BASSIN.
-
YORUMLARINI ESIRGEMEYEN ARKADASLARIMA TESEKKÜR EDIYORUM LPG OLAYINDAN VAZGECMIS BULUNMAKTAYIM COK TEPKI ALDIGIM ICIN TEKERINIZ DÜZ BASSIN.
en doğru kararı verdin
-
-
harbiturk adlı üyeden alıntı
LPG Yasal bir şekilde aracına takılabiliyorsa vazgeçmen anlamsız.
Patlar-gümler diyerek kıyamet alametine çevirmenin anlamı yok.
Her iş de bir risk vardır. Önemli olan riskleri sıfıra indirmek.
Avrupada vergi indirimi ile teşvik edilen bir sistem olduğunu bilmenizde fayda var.
Aşağıdaki linkde motosikletler için LPG kitleri var.
http://www.alibaba.com/showroom/lpg-...ycle-kits.html
Avrupada vergi indirimi ile teşvik edilen sistem otomobillere uygulanan lpg sistemi...
Motosiklete Lpg sadece Türkiyede değil dünyanın hiçbir gelişmiş ülkesinde yasal değildir.Ama biz çok zekiyiz ya 10kuruş tasarruf yapıcaz diye milleti canından etmeyi çok iyi başarırız.
-
Felon adlı üyeden alıntı
Avrupada vergi indirimi ile teşvik edilen sistem otomobillere uygulanan lpg sistemi...
Motosiklete Lpg sadece Türkiyede değil dünyanın hiçbir gelişmiş ülkesinde yasal değildir.Ama biz çok zekiyiz ya 10kuruş tasarruf yapıcaz diye milleti canından etmeyi çok iyi başarırız.
agir ol arkadasim sabah sabah sol tarafindanmi kalktin ona buna catiyorsun klavye delikanliligi yapma konuyuda uzatma.
-
agir ol arkadasim sabah sabah sol tarafindanmi kalktin ona buna catiyorsun klavye delikanliligi yapma konuyuda uzatma.
Ben cümlelerimde hakaret içeren bi kısım görmüyorum.Senin zoruna giden nedirki durumu delikanlılığa çekiyosun?Böyle bi konu açtıysan karşıt görüşlü insanlarında bu konuya cevap yazmasına gocunmaman lazım.
Bu olayın riski kabul edilebilirin üzerindedir.Ben senin kasksız motosiklet sürmene karışamam mesela sadece sana uyarıda bulunabilirim kendi canını koruman için.Ama sizin bu bahsettiğiniz motosiklete lpg işlemi trafikteki bütün herkesi ilgilendirir.Çünkü en ufak bi kazada motosikletteli tüp'ün patlama olasılığı çok yüksek.Tasarruf istiyosanız büyük motorlarınızın yanına ,cup commuter tarzı motosikletler alabilirsiniz. hem kendi canınızı hem başkalarının canını bu denli tehlikeye atmanın ne gereği var.
-
-
yamyamaha adlı üyeden alıntı
yada bütün lpg muhabbetlerini konuşulacagı bir sayfa mı açsak. giren tecrübe etmiş arkadaşların görüşlerini fala rahatca okur.
güzel fikir
-
hemşerim havalar güzelleşsin sizin oyana gelecem konyaya geçerken.
bu lpg li motorlara has sayfayı nasıl yapalım hangi başlıgı seçelim.
-
LPG işine girmemeniz en hayırlısı olmuş. LPG gerekli önlemler alındığı bir işçilik ve kaliteli malzeme ile güvenilir bir sistemdir lakin motosiklet gibi yasal olarak böyle bir şey söz konusu olmadığı için tabiri caizse merdiven altı imalatla güvenliği kendiliğinden meçhul teçhizatla lpg taktırmak akıl mantık işi değildir.
Verdiğiniz verilerdede bir yanlışlık var. LPG benzinden daha fazla tüketilir yani 100 km'de 10 litre benzin yakan bir otomobil 12 litre LPG yakar gibi ekonomik avantak ise LPG fiyatının benzine oranla bir hayli ucuz olmasından kaynaklanmaktadır. Bu durumda 1 litre benzinle 30 km giden bir motosikletin 1 litre lpg ile 60km gitmesi bence imkansız.
-
öncelikle selamlar izmirin neresinde var bu işle ugraşanlar ilk defa duydum sizden bu işlem nasıl bir işlem çok ilgimi çekti
-
-
dostum şimdilik amatör takılıyoruz. arkadaşında belirtdiği gibi mersinde var sanırım özelden belki tel falan alabilirisn.
ama resmi olarak uğraşan yok malum henüz kanuda yok.
ama brc motosiklet regülatörü getirme konusunda istekli. ayrıca yönetim kurulu başkanı ruhsata işletilebilir bir duruma getirmek için çaba içindeymiş. bunuda brc servisi işleten bir dostumdan duydum. eyer olacaksa brc servisleri ilk resmi uygulayıcısı olur.
ama amatör olarak takılmak istersen bir gün gel benim sisteme bak. yada benim yolum o yana düşerse bende uğraya bilirim.
-
inş nasip kısmet akhisara gidiyorum arada sırada forumdan ulaşırım sana
-
abi bırak sallayan sallasın çok üstüne gitme kırmızı yazılarla ortalıgı boyuyorlar sonra.
sırf bugun 7 civarı uyarı aldım. derdimizi anlatamıyoruz sonrada duygusal davranıp hatalıda davrandıgımız oluyor.
dur bir resimde ben koyayım. forum şenlensin
hatta hızımı alamadımk bir resim daha koyayım.
bu fotonun yılını bilmiyorum ama benim vitamin formunda olma ihtimalim yüksek.
yabancı dilimizde yok ne yazıyor acaba.
-
scootera uylunan ilk lpg gas yakıtı olduğunu öndeki ev tüpü :p nün lpg tankı olarak kullanıldığını ve scooterdaki motora ufak tefek oynamalarla adapte edildiği yazıyor
welcome to my world
https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
-
vay berk dostum allah razı olsun bizim yabancı dil bize biraz yabancı. Allah razı olsun senden. senin süpermotoyada en azından bir hidrojen sistemi takarız ne dersin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)