Arkadaşlar böyle bir soğuk daha önce yaşamadım bu nedir ya -10nun altında bir hava var Ankarada.Benim motor garajda yatmasına rağmen çalıştıramıyorum gaz yemiyor acep ne etmeliyim.
Arkadaşlar böyle bir soğuk daha önce yaşamadım bu nedir ya -10nun altında bir hava var Ankarada.Benim motor garajda yatmasına rağmen çalıştıramıyorum gaz yemiyor acep ne etmeliyim.
Yere tükürmeyin buza basıp düşersin :=)
Eskiden kamyonlara yaptıkları gibi altında odun yak kendine gelir
Motosikletli Kaplumbağa...
Abooo -17 nedir gardaş öyle İzmirli biri olarak 5 derece bile yetiyor bize Allah düşürmesin
Bence makineyi hiç elleme en kötü aki şarj eder çalıştırırsın inşallah sıvıları tamdır...
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Soğuk Erzurumludur fakat Ankara'da oturur.
İnanır mısınız -6 sıcaklıkta bile kasksız gezmekte inatçı insanlar var
ANGARAJ
-6 derecede kasksız gezmek mi Allah göstermesin
Birkez mecburen kasksız + eldivensiz 18km yol gitmek zorunda kalmıstım sisli hava ve max. 2-3 derece sıcaklık ortolama 80 km hızla gitmiştim eve gittiğimde kontağı kapatamıyordum ve çenem tamamen tutulmuştu benim için kötü bir anı olarak kaldı
Ankara lı olmama rağmen şair ne demiş ?
Ankara'nın en güzel tarafı İstanbul'a dönüş yoludur
7 Tepe Motosiklet Kulübü
Ankara Ankara güzel Angara.Allah evi barkı olmayanların yardımcısı olsun.
Yav akümü boşaldı acep marş basıyor far ve diğer aksamalarda sorunsuz yanıyor fakat gaz yemiiiiiii offf offf
bizim buralar -25 olmuştu
Ben Yaşadıkça Sen ÇıLdIrAcAksIn!!!
Kanuni Breton _Mavi Ejder_
Vedalar Zamansız olur...
''Küresel ısınma var'' diyenleri tişört,şort ve terlik üçlüsü eşliğinde sokaklarda gezdirmek lazım.
Motoru boşverin de bizim ev ısınmıyo ya...enüst kat...alttaki teyze evde değil 2 aydır...370 tl doğal gaz geldi bu ay ....şuan 3 kat giyindim battaniyeye sarıldımhalatitriyorum yaa :(:(:(:(
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)