Motorumuzun renk kodunu nasil bulabiliriz ?
Reklamlar
-
Merhaba arkadaslar Kymco'mun renk kodunu bulamadim yabanci forumlarida gezdim ama malesef nasil ulasabiliriz renk koduna bilginiz varmi tesekkürler.
Reklamlar
-
bilen yokmu yaf
-
Kaportacılara motoru göster sanırım onlar kodunu bulup gerekli boya karışımlarıyla aynı boyayı hazırlıyolar diye biliyorum.
-
oguzhan6161 adlı üyeden alıntı
Kaportacılara motoru göster sanırım onlar kodunu bulup gerekli boya karışımlarıyla aynı boyayı hazırlıyolar diye biliyorum.
eyv.sagolasin
-
ne demek sen sağol
-
5mp üstü bi kamerayla motoru hafif ışıklı bi alanda çekip fotoğraf üstünden renk kodunu internetten yüzlerce siteden birinde öğrenebilirsin
-
monur00006 adlı üyeden alıntı
5mp üstü bi kamerayla motoru hafif ışıklı bi alanda çekip fotoğraf üstünden renk kodunu internetten yüzlerce siteden birinde öğrenebilirsin
hmm ok deneyelim
-
kymconun türkiye distribütörünü aradınmı (silkar) onlar yardımcı olabilirler
-
dkan adlı üyeden alıntı
kymconun türkiye distribütörünü aradınmı (silkar) onlar yardımcı olabilirler
dogru söylüyorsun belki yardimci olabilirler aramaktan zarar gelmez sagolasin
-
ö.değil he bide renk pantonesi diye birşey var grafikerler kullanırlar üzerinde bütün renkler ve kodları bulunur belki oda yardımcı olabilir işte bu http://farm1.static.flickr.com/136/3...f836eb6248.jpg
-
dkan adlı üyeden alıntı
rengi buldum valla
-
koltugun altinda kuyruk kismina dogru yada koktugun baglanti mentesesi tarafina dogru dikkatlice inceleyin eger kopup kaybolmadiysa renk kodu etiketi olmali.
bu kodlar boya markasina gore farkliliklar gostereceginden en guzeli oto sanayide bir nalbura gidip karteladan bulmak.
onlara birakirsan daha kesin bi renk bulurlar. cok kriter oldugu icin tecrubesiz gozle hata orani cok yuksek olur.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
acayüp adlı üyeden alıntı
koltugun altinda kuyruk kismina dogru yada koktugun baglanti mentesesi tarafina dogru dikkatlice inceleyin eger kopup kaybolmadiysa renk kodu etiketi olmali.
bu kodlar boya markasina gore farkliliklar gostereceginden en guzeli oto sanayide bir nalbura gidip karteladan bulmak.
onlara birakirsan daha kesin bi renk bulurlar. cok kriter oldugu icin tecrubesiz gozle hata orani cok yuksek olur.
bana yazacak bişey kalmamış , birde megapiksel olayına aldanmayın, resim çekip göstermek filan insanı aldatır fotoğraflar...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
acayüp adlı üyeden alıntı
aksam incelicem tesekkürler.
@piyanist sizede tesekkürler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)