ankaradaki son 2 motor istanbula geldi birini forumdan komtan aldı kırmızı birinide ben siyah2move adlı üyeden alıntı
ankaradaki son 2 motor istanbula geldi birini forumdan komtan aldı kırmızı birinide ben siyah2move adlı üyeden alıntı
ooo harika ben de hyosung delisiyim ve seni kutluyorum artık izlenimlerini anlatırsın bizlere peşin mi aldın motoru?
motor-suzluk su-suzluktur. harley davidson..
dostum,ankarada sıyah gt250r yok tu yalnız.sadece kırmızı vardı 2 tane.650 lik sıyah vardı.
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
güle güle kullan çok güzel siyah siyah...
B rh +(pozitif)
güle güle kullan
O zaman üstad o motoru almış bizim komtan kırmızıyı , dostum olabilir tabiki ben araştırmamı yaptım motoru bulamadım ankaradaki 2 tane olan istanbula gelmiş adamlar öyle dedi beni oraya yönlendirdi umarım herkez alırda herkez kullanır diileğim bu
puma arkadaşım evet motoru peşin aldım trink verdim cıktım taksit olayını sevmıorum ya öde öde falan yok kredi ugrasmayı sevmıorum kasko mecburi falan nerden baksan 1.5-2 milyar oynuyor ama eger nakit yoksa mecbur alacaksın napacaksın ki
bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum , verdikleri cevaplardan mesajlarından dolayı , umarım kazasız belasız bol km ler yaparım
Hayirli olsun gule gule kullan, nazar boncugu tak sen nazar degmesin. ;)
[b]***BIR GUN BENDE ESECEGIM...[/b]
hayırlı olsun kazasız sürüşler inşallah
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Hayırlı olsun. Güzel ve doğru bir seçim.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
HAYIRLISI OLSUN DOSTUM GÜLEGÜLE KULLAN......
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
hadi hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullan
Hayırlı olsun.
Hadi bakalım komtanla beraber kilometreleri kazasız belasız devirin güzel izlenimlerinizi yazıverin ,ben de bunun cometine yazılayım.
hyırlsı olsun kazasız belasız kulanman dileğiyle
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Allah kaza bela vermeden kullanmanı nasip etsin kardeşim.Hayırlı uğurlu olsun.
Çok deli makinymiş walla..
Allah hayırlı uğurlu etsin, kazasız belasız güzel sürüşler dilerim. Görünmeyecek bi yerine küçük bi iğde dalı as. Nazardan korur.
hayırlı ugurlu olsun hocam
cok güsel motor valla cilatin gibi
benim de cok hosuma gidior...
kazasız belasız kullan...
süper valla.çok iyi bir seçim.beni tek düşündüren arkasındaki firma.
ama motor harika vala.kazasız belasız sürüşler dilerim...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Kasasiz belasiz surusler dilegi ile iyi bir secim yapmissin. Ruzgarin bol olsun dostum
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah çok çekici makine görünen o ki bu alet ileride çok iş yapacak herkez ondan bahsediyor...
benimde çok dikkatimi çekti ve fiyatı bana göre ucuz geldi , aslında ucuz gelmedi fiyatı normal ama alacagım motorlar arasında ucuzu bu idi bunu alabildim ama fiyat bence normal ,
herkeze teşekkürler arkadaşlar
iyi kötü her türlü yorumunu yazarım şuanda 440 km de , hiçbir problem yok zaten olmasıda iyi
tek problemi sadece benzin deposu hafif oynama yapıyor kendim sıktım onuda sıfır motorlarda bu gibi problemler cıkabilir , yani vida gevşekliği falan zaten ilk 1000 km bakımı bu yüzden ücretsiz negatif yönlerini söylüyorsun yapıolar :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)