Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Kanuni Phantom güzel bir motosiklet midir__??

REKLAM ALANI

Abilerim kanuninin sitesinde gezerken Phantom isimli bir motosiklete rastladım 2012 de çıkmış çok hoş gözüküyo bide siz değerlendirin...
    http://www.kanuni.com.tr/Pages/Urunl...tom&Id=100&k=1
    cyt bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı bensen001 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abilerim kanuninin sitesinde gezerken Phantom isimli bir motosiklete rastladım 2012 de çıkmış çok hoş gözüküyo bide siz değerlendirin...
    http://www.kanuni.com.tr/Pages/Urunl...tom&Id=100&k=1
    motor blok u falan olsun bana iyi görünmedi motor olarak 170cc 13bg güç cok kötü bu motoru canlıda gördüm resmen tam bir çinliyim diyordu buna 4.800tl vermektense gider 4.200tl TVS APACHE RTR 150 mi alırım hem bunu tokatlarım hem kafam daha rahat daha kaliteli bi alete binerim kesinlikle önermiyorum zaten dikkatli bakarsanız falan motor aksamına kasasına yakışmadığını cok rahat gorursunuz
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    BMW F650GS 2005'
    ybr ve streetbike karışımı olmuş biraz ama işe yaramaz..

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor blok u falan olsun bana iyi görünmedi motor olarak 170cc 13bg güç cok kötü bu motoru canlıda gördüm resmen tam bir çinliyim diyordu buna 4.800tl vermektense gider 4.200tl TVS APACHE RTR 150 mi alırım hem bunu tokatlarım hem kafam daha rahat daha kaliteli bi alete binerim kesinlikle önermiyorum zaten dikkatli bakarsanız falan motor aksamına kasasına yakışmadığını cok rahat gorursunuz
    Makina görüntü itibari ile on numara denilebilir. Fakat 13 hp gücü var diye hızlı gitmez anlamınada gelmiyor. Bunun motoru bendeki motorsikletin motoru ile aynı. (Fastwind 200 R)Benimki 196 cc 12,5 hp. Ama yolda senin bahsettiğin gibi ''alırım RTR mi hem bunu tokatlarım '' olayı değil. Benim motordan RTR nin hp gücü fazla gösteriyor. Fakat yolda geriden gelip aynadan kayboluyor. Yani iş beygir gücünde bitmiyor bilindiği üzere. Fiyat konusunda biraz abartı olmuş. Kalın sağlıcakla.
    Syanur bunu beğendi.

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    alper'e katılıyorum.
    bunu alacağına 3900'e TVS Apache almak çok daha mantıklı.
    yada bir miktar daha eklenerek 'bu tarz istiyorsan' GT250'ye bakılabilir.
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    tip olarak hoş duruyor..beygir gücüde yeterli.. ama bir çinliyede bu fiyat verilmez

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Tipi harika ama motoru tırt 175 cm3 13 beygir_?
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    2.el bi gt250 al derim.
    mondialde alsan ,apachede alsan, hondada alsan altın kaplama bile olsa max. 170cc işte.
    Gt250 tarz olarak hoşuna gidiyosa ömürlük motor.daha güçlüsüne hız merakın yoksa ihtiyacında yok
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok doğru ya, TVS'nin kalitesi yolda gidişinden sesinden belli, dışardan bakınca bile görülüyor. resmen yolda su gibi akıyor. Dün yürürken yolda giden bi tane RTR 150'yi gördüm benim de olaydı ondan diye iç geçirdim

Motosikleti
    Kanuni Windy S 150
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Resmen yolda su gibi akıyor.
    Hocam malesef öyle değil Yolda su gibi akıyor dediğin motorda benim motordan fazla titreşim var nerden biliyorsun dersen benim yakın arkadaşımda var 2010 tvs düşük devirlerde pek yok ama 6bin devirden sonra titreşim devreye giriyor

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Bir motor titriyorsa uzak duracaksın. İstediği kadar kaliteli, sağlam, hızlı ve ekonomik olsun, titreşim adamı motordan bezdirecek birşey. Ayrıca Apache'nin iki tekerlek arası mesafesi çok kısa olduğundan çirkin duruyor.

Bu motorun 170 cc olması çok kötü değil, ona göre de torku vardır. Öte yandan 4800 TL Kanuni marka motor için çok fazla. Bir de üzerine adamın gözüne sokacak şekilde Kanuni yazmıyorlar mı deli oluyorum. Sırf bu Kanuni yazma hastalıkları yüzünden S&T markasını satamıyorlar. Marka imajına bu kadar güvenen başka firma da yok yani.
    Çağrı-91 bunu beğendi.

DarkSeleCT93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks rocca 100 max
    kanuni mi ramzey alırım daha iyi kendini bisey sanıp japonlardan yüksek fiyat koyuyorlar bunun max edeceği 2500

Motosikleti
    Kanuni Windy S 150
    Alıntı DarkSeleCT93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanuni mi ramzey alırım daha iyi kendini bisey sanıp japonlardan yüksek fiyat koyuyorlar bunun max edeceği 2500
    Ramzey mi ramzey hala satılıyormu ?

Motosikleti
    Benelli trk 502 & tvs neo x3i
    biraz önce antalya bayisini aradım ellerinde yokmuş. nisanda gelecegini söyledi. eger ellerinde olsaydı incelemek için gidecektim. alacaımdn degilde en azından alacak olan arkadaşlara bilgi vermek amaçlı.

titreşim varsa degil 4800 3000 lira bile verilmez. bunu artık kabul etmesi gerekir çinli motor getirenler. motor genel anlamda sıradışı bir model. yakışıklı kerata ama kalite olarak şüphelerim var. kanunu ne zaman kullanıcı menfeatini kar marjından üstün görüp ona göre marka ve model getirirse o zaman halkın gözündeki imajı düzelir diye düşünüyorum. sonuç olarak yılların firması ama marka olmak demek sattıgın malın arkasında durmak demek. büyük markalar bunu yapıyor.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

BROICER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 rtr150- 2016 cb500f
    yamaha fz16 nın kopyası digital göstergeler dahi birebir ) sadece far değişmiş biraz
    ne imzası beaaa

harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150-2022 HondaGL1800-2023 PCX
    çinli hangi marka hangi model olusa olsun 2500 tl den yuksek oldugu zaman millet japona yoneliyor... kaldı ki çinlilerin yakıt tuketimi de az değil...

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    2850 üzeri haram bu motora.Mondial'in 125mh drift ve 125mc si çok daha güçlü bu motordan.Görüntü olarak güzel ama kalıbının motoru değil.En azından mondial 150 mc kullanıcılarının şuan motorlarına sorunsuz bindiği gözüküyo topiclerinde.

tvs diyonuzda tvs deki tip phantom da yokki performans olarak bilmiyorum tabi ama 4800 fazla gerçekten .

DarkSeleCT93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks rocca 100 max
    Alıntı windyS150 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ramzey mi ramzey hala satılıyormu ?
    Misal verdim satılıyo galiba ama

Motosikleti
    ninja 250
    üstü minare,atlı şişhane

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)