Abilerim kanuninin sitesinde gezerken Phantom isimli bir motosiklete rastladım 2012 de çıkmış çok hoş gözüküyo bide siz değerlendirin...
http://www.kanuni.com.tr/Pages/Urunl...tom&Id=100&k=1
Abilerim kanuninin sitesinde gezerken Phantom isimli bir motosiklete rastladım 2012 de çıkmış çok hoş gözüküyo bide siz değerlendirin...
http://www.kanuni.com.tr/Pages/Urunl...tom&Id=100&k=1
motor blok u falan olsun bana iyi görünmedi motor olarak 170cc 13bg güç cok kötü bu motoru canlıda gördüm resmen tam bir çinliyim diyordu buna 4.800tl vermektense gider 4.200tl TVS APACHE RTR 150 mi alırım hem bunu tokatlarım hem kafam daha rahat daha kaliteli bi alete binerim kesinlikle önermiyorum zaten dikkatli bakarsanız falan motor aksamına kasasına yakışmadığını cok rahat gorursunuz
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
ybr ve streetbike karışımı olmuş biraz ama işe yaramaz..
Makina görüntü itibari ile on numara denilebilir. Fakat 13 hp gücü var diye hızlı gitmez anlamınada gelmiyor. Bunun motoru bendeki motorsikletin motoru ile aynı. (Fastwind 200 R)Benimki 196 cc 12,5 hp. Ama yolda senin bahsettiğin gibi ''alırım RTR mi hem bunu tokatlarım '' olayı değil. Benim motordan RTR nin hp gücü fazla gösteriyor. Fakat yolda geriden gelip aynadan kayboluyor. Yani iş beygir gücünde bitmiyor bilindiği üzere. Fiyat konusunda biraz abartı olmuş. Kalın sağlıcakla.
alper'e katılıyorum.
bunu alacağına 3900'e TVS Apache almak çok daha mantıklı.
yada bir miktar daha eklenerek 'bu tarz istiyorsan' GT250'ye bakılabilir.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
tip olarak hoş duruyor..beygir gücüde yeterli.. ama bir çinliyede bu fiyat verilmez
Tipi harika ama motoru tırt 175 cm3 13 beygir_?
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
2.el bi gt250 al derim.
mondialde alsan ,apachede alsan, hondada alsan altın kaplama bile olsa max. 170cc işte.
Gt250 tarz olarak hoşuna gidiyosa ömürlük motor.daha güçlüsüne hız merakın yoksa ihtiyacında yok
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Bir motor titriyorsa uzak duracaksın. İstediği kadar kaliteli, sağlam, hızlı ve ekonomik olsun, titreşim adamı motordan bezdirecek birşey. Ayrıca Apache'nin iki tekerlek arası mesafesi çok kısa olduğundan çirkin duruyor.
Bu motorun 170 cc olması çok kötü değil, ona göre de torku vardır. Öte yandan 4800 TL Kanuni marka motor için çok fazla. Bir de üzerine adamın gözüne sokacak şekilde Kanuni yazmıyorlar mı deli oluyorum. Sırf bu Kanuni yazma hastalıkları yüzünden S&T markasını satamıyorlar. Marka imajına bu kadar güvenen başka firma da yok yani.
kanuni mi ramzey alırım daha iyi kendini bisey sanıp japonlardan yüksek fiyat koyuyorlar bunun max edeceği 2500
biraz önce antalya bayisini aradım ellerinde yokmuş. nisanda gelecegini söyledi. eger ellerinde olsaydı incelemek için gidecektim. alacaımdn degilde en azından alacak olan arkadaşlara bilgi vermek amaçlı.
titreşim varsa degil 4800 3000 lira bile verilmez. bunu artık kabul etmesi gerekir çinli motor getirenler. motor genel anlamda sıradışı bir model. yakışıklı kerata ama kalite olarak şüphelerim var. kanunu ne zaman kullanıcı menfeatini kar marjından üstün görüp ona göre marka ve model getirirse o zaman halkın gözündeki imajı düzelir diye düşünüyorum. sonuç olarak yılların firması ama marka olmak demek sattıgın malın arkasında durmak demek. büyük markalar bunu yapıyor.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
yamaha fz16 nın kopyası digital göstergeler dahi birebir ) sadece far değişmiş biraz
ne imzası beaaa
çinli hangi marka hangi model olusa olsun 2500 tl den yuksek oldugu zaman millet japona yoneliyor... kaldı ki çinlilerin yakıt tuketimi de az değil...
2850 üzeri haram bu motora.Mondial'in 125mh drift ve 125mc si çok daha güçlü bu motordan.Görüntü olarak güzel ama kalıbının motoru değil.En azından mondial 150 mc kullanıcılarının şuan motorlarına sorunsuz bindiği gözüküyo topiclerinde.
tvs diyonuzda tvs deki tip phantom da yokki performans olarak bilmiyorum tabi ama 4800 fazla gerçekten .
üstü minare,atlı şişhane
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)