Motor Kullanırken Müzik Dinleyenler
Reklamlar
-
Sayın mt dostlarım bir ürün gördüm ve özellikle motor kullanırken müzik dinlemek isteyenler için kaçınılmaz bir fırsat olarak gördüm. Ürünü inceleyin yorumlar sizin
adres http://www.bitenekadar.com/index.cfm...3b134665232aTR
---------- Post added 27-01-2012 at 00:01 ---------- Previous post was 26-01-2012 at 23:56 ----------
bu ürün belirttiğim sitedfe gerçekten çok büüyk indirimle satılıyor . Birde hediyedenizinden bakalım http://www.hediyedenizi.com/hediyedetay.php?uid=113154 97 lira
Reklamlar
-
Güzel bir şeye benziyor. Kullanmış ve düşüncelerini belirtebilecek arkadaşlar var mı acaba?
-
evet güzel bişi ama sarzı az gidiyomus
-
bu tarz ucuz ürünlerde ne şarkı dinlenirse dinlensin ses küçük ibonun ki gibi tiz çıkıyor denemeden ya da kullanan birinden
fikir almadan para vermek bana çok mantıklı gelmedi
İkincilik kaybedenler içindir...
-
güzel bi ürün.fakat o seste bu mp3ten fazla bi ses duyamayız gibi geliyor bana...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:11 ----------
güzel bi ürün.fakat o seste bu mp3ten fazla bi ses duyamayız gibi geliyor bana...
-
valla kullanmadığım için yorum yapmakta olmaz. Kullanan arkdaş varsa yorum yapabilir . Dediğiniz gibi tiz ses verebilir ama belkide düşünülenin çok daha ötesindedir ne biliyoruz dimi görende ürünü ben satıyorum sanacak
-
Bluetooth kulaklıklarla müzik dinlenmez.sesi çok kalitesiz çıkar bence almayın, ben 5800Xm'e bağlıyorum kabloyu veriyorum kulağıma üstüne kaskı geçirdimmi motor sesimi ? rüzgarın sesi bile gelmiyor
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
Tavsiyem kulaklık ile müzik dinlememeniz, mümkün ise motorunuzun üzerine müzik sistemi yerleştirin, dış sesleri duymadan motor kullanmak biraz sakıncalı geliyor bana(Bu benim fikrim sadece paylaşmak istedim)
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
-
Ben kırsal alanda oturduğum için vızır vızır araba geçmiyor.Ama otobanda bayaa bi tırstırıyor
CaBRioLeT adlı üyeden alıntı
Tavsiyem kulaklık ile müzik dinlememeniz, mümkün ise motorunuzun üzerine müzik sistemi yerleştirin, dış sesleri duymadan motor kullanmak biraz sakıncalı geliyor bana(Bu benim fikrim sadece paylaşmak istedim)
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
Peki bişey sorucam kimse bahsetmemiş. Kaskı nasıl takacaksınız??????
-
kaskın içine rahatlıkla olur gibime geliyor
-
Bence kask içine olmaz. Ense kısmına takoz gibi bişey gelicek. Birde buraya sd kart takıldığını varsayarsak... Dandik kasklara uyabilir. Kullanılacak kaskın kafada sallanmadan durması lazım. Hal böyle olunca kulaktan cihaza giden kollarda kaskın en sıkı saran yerine denk geliyor... Rahatsız eder gigime geliyor.
-
Bende var bu üründen. Sesi fena değil. Fazla bile geliyor tek sıkıntı kaskı taktığınızda kulaklıklar canınızı yapabiliyor. (ensede sıkıntı yok) Bunun yerinde Bluetooth intercom kullanıyorum bir süredir. Tavsiye ederim.
-
-
boşverin bunları 9tl verin philips in kulaklığından alın hem kaliteli ses duyun hemde kulağınıza onlarda oturuyor bunla balaklava giyemesin ama ben normal kulaklıkla dinliyorum kabloyuda montun dısında tutun cep telefonuda pantalonun cebine atın mis denendi onaylandı paso yapıyorum :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
kulaklıkları almadan yola cıkmam...
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
-
BİM de satılan ses bombalarından aldım bir tane de kaliteli kulaklık maaşallah nasıl bir ses çıkışıdır öyle,en kalitesiz kaskla bile rüzgar sesini kapatıyor
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
-
CaBRioLeT adlı üyeden alıntı
Bence de öyle kardeşim, bisiklet kullanırken ben dış sesler sayesinde yön alıyorum yoksa kaza bile yapabilirdim (olurya hani insanın gözü kararır bazen bakar kör olur işte o zamanlar) motorumu aldığımda kaskımıda ona göre ayarlayacağım zaten dış seslerin gelmesi gerekir benim kulağıma
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)