Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

şehirler arası nakliyat hakkında??

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 100 KH
    Herkese s.a usta benim motor izmirde kaldı daha doğrusu ben antalyadan izmire gittim sonra beni göndermediler nak-kargo diye bi yer vardı bizim müşterimiz orayla anlaşıp 100 tl ye getirdim ara bi konuşmanı tavsiye ederim.İzmir'dede genellikle pamukkale alıyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    leon99 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gt250R-İnazuma-Mt25-Fazer8
    Ben Ilgaz' dayım (çankırı) motoru izmir' den getiriyorum bir kaç firmaya sordum hep motor almıyoruz diyorlar otobüs altına.. bilmiyorum ikna işini nasıl yapacağım bi de aksilik 15 tatil dönüşüne denk geliyor izmir' e gitmem. bagajlarda sıkıntı çıkabilir. siz otobüste götürürken de mi firmalar başta olmaz alamıyoruz dedi yoksa benim mi şansızlığım acaba. ahmet0707 sen izmirden mi getirttin bu firma izmirdemi numarası falan varsa alsam iyi olur... ilginize teşekkürler bindik bi alamete gidiyoruz bakalım kıyamete bu kış günü risk alıp yola çıkacam. aklına yeni bi fikir gelen olursa beklerim=) iyi akşamlar herkese

Motosikleti
    Mondial 100 KH
    http://www.yeninakkargo.com/?page=6 usta bu siteye gir burdan bulabilirsin sana bişey daha dicem ben yazın göndercektim işte antalyaya motorumu pamukkale dediki beraber giderseniz motorunuzla olabilir o zaman da zaten 140 lira ya denk geliyodu yani motor gönderme 100 tl antalya bilet fiyatı 40 tl bide orda otobüs şöförü ile yüz yüze görüşmeni tavsiye ederim.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)