bana akıl verin (en500 hk.)
-
merhaba arkadaşlar.ben sinoptan yazıyorum.4500 ytl bir kawasaki en500 almak üzereyim.tam emin değilim ama ya 96 ya da 98 model.motor gümüşhane de bir kaza yapmış ama çok büyük değil.gidon eğilmiş ve benzin deposunu çökertmiş.şu anki durumu iyi.tamir edilmiş durumda.kazayı farkettiren bi durumu yok.ama garajda bekletildiğinden bakımsız gibi biraz.ben birkaç kez baktım.mastrafları vardı ama bu fiya ta da çok uygun geldi.ne dersiniz?sizlerden gerçekten de fikir istiyorum.şimdiden teşekkür ederim.
Reklamlar
-
Süper Moderatör (BBRR)
garajda ne kadar yatmışi bu önemli olan eğer uzun süre kaldıysa piston yataklarında yağlama olmamasından dolayı karıncalanma oluşmuş olabilir bu olduysa piston sekman veya gömlek çakılması gerekebilir.. buda az masraf değildir eğer kazalı olduğunuda biliyosan bence uzak dur
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Fiyat cok uygun olabilir, ama fiyat uygun diye geçmişinde kaza yapmış motoru almanı tavsiye etmem. Sonuçta iki teker üzerindesin, en ufak bir sorun bile cok kötü sonuclara neden olabilir. İlla da alacağım diyorsan da gidip yetkili servise motoru a'dan z'ye muayene ettir. Sana nesi var nesi yok okusunlar.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
en500
asıl sahibi erkut adında biri.garajda fazla yatmamış.atalay diye bi arkadaş biniyodu zaten ara sıra.durumu iyi ama bakıma ihtiycı vardı.atalay yaptı bişeyler.son halini görmedim.yamuk mamuk bi makina değil anlayacağınız.başından geçmiş ufak çaplı bi kaza var.kilometresi kaçta,mototun iç durumu ne bilmiyorum.bunu anlamak için neler yapmalı sizce?fiyatı çok cazip geldi gerçekten.bunun piyasası nedir? aslında itiraf etmek gerekirse 1 senedir niyetleniyodum almayi ama yine de sizlerin fikirleri önemli...
-
piyasası 6500 7500 arası
kaza yapmışsa uzak dur bence
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
-
arkadaşım motor konusunda bi expert bul. ya da kawasaki bayisine götür motoru. komple bir incelensin motor. ufak tefek çizikler de kaza, çok sert darbelerde kaza sonuçta.
kazalı motor almanı tavsiye etmem sonradan bi sorun çıkabilir belki de.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
Süper Moderatör (BBRR)
şimdi piyasa karışık belli bişi diyemiyecem burda 96 KTM 660 vardı 3500 ytl ye satıldı 2000 masraf ya vardı ya yoktu yani piyasa allak bullak onun için bişi demek çok zor sıfır motorlarda 12 ay vade farksız kredi imkanları çıkınca ikinci ele dönüp bakan yok bu kadar uygun bir durumda bence o motor çok kaçırılmayacak bi fırsat değil
1998-2000 arası bmw f 650 ler var 6500 civarı bu motorla kıyaslaman için değil fikrin olsun diye
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
ben bir ay önce 8000 YTL ye 2005 ini sattım yani anlayacağın fiyat çok uygun değil. 4500 verebiliyosan 5500 - 6000 ver temiz bir motor al. Hem o deponun ezkliği falan öyle ucuz masraflar değil
-
istanbulda bayide 98 en500 6500, 2004 en500 8500 e satılıyor. pazarlık öncesi fiyatları böyle. bilgin olsun...
-
İzmirde 1993 için 5500 ytl 99 için 7500 ytl fiyat çekiyorlar
-
peki aynı fiyata mavi bir honda falcon var.nasıl dersiniz? o da 98 le 2000 arası bir model.temiz olduğunu biliyorum.iki marka ve özellik kıyaslaması nasıl sizce? onun piyasası nedir?(şimdiden teşekkür ederim)
bu arada 4500 den daha fazla çıkarmam mümkün değil
depoda görünür bişey yok.o kaza sonrası tamir edilmiş.gayet te iyi halletmişler.ne gidonda ne depoda sorun yok görsel anlamda.şu anda caddelere uygun anlayacağınız.
-
Süper Moderatör (BBRR)
Bayiye bakarsanız burda 2005 fazer e 13500 diyolar sıfırı 14000 bayi tuttuğunu öpüyo yani bir ölçüt değil.....
Hatta daha transalpin yeni fiyatını bilmeyenler var 2004 modele 13500 diyolar 2006 sı 12,218 bu tür motor alacak arkadaşlar özellikle internette araştırma yapsın hele hele para canlı şekilde cepte ise 9000 denen motorları 7000 den alma imkanı var unutmayın....
-
işin içine girince ne piyasanin ne de makinaların göründüğü gibi olmadığı belli.peki sizce ben ne yapayım.en500-falcon rasında bir seçim yapmak gerekirse,daha sonra elden çıkarırken hangisi iyi olur.ya da uzun seneler binmek için hangisini tavsiye edersiniz? (şimdiden teşekkür ederim özgürlük dostları)
-
Biraz daha ilave edip daha iyi bir en 500 alabilirsin .
-
arkadaşlar bunun ruhsat devir işlemi için ne kadar para gider? ve yıllık vergisi ne olur acaba? bütçe dar zaten de
-
foruma yeni üye oldum.bu kadar tahmin etmemiştim.yardımcı olan herkese çok teşekkürler.bi forumcunun bir alt yazısı vardı "motosiklet iki kişiliktir,aşk ta öyle" diye.gerçekten de bu bir aşk.özgürlük demek bence motosiklet demek.buradan tüm özgür ruhlara selam ola...
-
Süper Moderatör (BBRR)
serkan motoru alırken aşağıdakileri yap
1- bütçe: önce bu işe ayırabileceğin max bütçeyi belirle bu bütçeden kask mont gibi önemli ekipmanlarında alınacağını göz önüne al çünki bu işin sınırı yoktur 4000 vereceğine 500 daha koy şunu al ee 4500 verebiliyosan 1000 daha koy şunu al ....bu böyle gider onun için önce bak benim bütçem şudur de ve orda kal....
2- tecrübe ve eğitim: Ben hangi motora binersen bin önce eğitimini al derim. bu eğitim ve tecrübelerinden sonra motorunu seçebilirsin..
3-Amaç : Buda önemli aynı paraya alabileceğin o kadar çok seçenek varki şaşarsın mesela amacın her yola her yere gidebilmekse tercihin cross türü olması gerekirken yok ben asvalttan çıkmam diyosan YBR CBF gibi modellerde alınabilir..
-
serkani dostum aynı motordan adanada var 96 model gayet temiz sadece 250 ytl masrafı var 5000 ytl diyor kazası yok boyasıda tertemiz bilgin olsun
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
30 Haziran 2006, 11:41
arkadaşlar forumda yeni üyeyim. motorları sevmeme rağmen bir kaç korkunç motor kazası gördüğüm için 2 tekerden uzak duruyorum.kafamdaki araç şöyle.genelde bayanların alışveriş falan kullandığı 3 tekerlekli bisikletler var.bunlardan alıp 150 cc bir motor takmayı düşünüyorum. bu yapılabilir mi, 150 cc motor nasıl bulurum ve nerede yaptırabilirim?(trafiğe çıkış için en fazla 50 cc ye izin var ama zaten ben trafiğe çıkmicam köyde kullanıcam) ,sirkecide sorduğum 3 tekerlekli bisiklet satan bayiler hiç düşünmeden olmaz dediler ama bana olabilir gibi geliyor . anlayan arkadaşlar beni aydınlatırsa çok sevinirim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler