Size Göre Dünyanın En İyi Motoru Hangisi ??
Size Göre Dünyanın En İyi Motoru Hangisi ??
Honda VFR 1200 V4 ..
- Yanlış Bir Hayat Doğru Yaşanmaz..
- Yanlış Yapmadan Doğru Bulunmaz..
BMW R 1200 ST ve Ktm 990 Smt
2020 'Tracer 900 İcon Blue
en iyi motor altındaki motordur
Mustafa Kemal Atatürk
Cevap yazanların büyük kısmı kendi motorum diyecekler benden söylemesi
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Bu motorun çok yönlü olması büyük avantaj olur.
Ducati multistrada 1200 bu konuda acayip bir motor. Ayrı ayrı gazlama modları var elektronik süspansiyonmodları.. İster track day a ister uzun yola ister enduroya her şey var.
Hani bi laf varya evleneip balayayına gideceğime diye evlenmeyip alayına diye... Evlenip de alayına gitmek bu sanırım
ducati multistrada 1200 duruşu ayrı bi asalet sürüşü ayrı bi zevk kullanışlılığı ve tekniği ayrı bi olay
üretimini national da dahada aşık oldum izledim eğer bu motorumu bırakırsam ki bırakırsam büyük ihtimal bu parayı gözden çıkarırım multistrada alıcağım
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
aynen katılıyorum multistrada bu son kasasında acayip birşey yaptı. ne kadar pahalı donanım varsa üzerinde mevcut. özellikle 150 beygir olan gücünü bir tuşla 100 beygir olarak kullanabilmek süper. tabi bu onun sahip olduğu sürüş modlarından sadece birisi geri kalanını gp500-1st nickli arkadaş açıklamış zaten. 150 beygir gücünün yanında müthiş torkununda etkisiyle 600 lük ss lerle dalga geçecek kadar performanslı bir motor. ve bunun yanında gerektiğinde çok konforluda olablilen bir motor bunun testini altın elbiseli adamda yapmıştı ve kendisi ss ci olmasına rağmen hayran kalmıştı bu alete.
torkunu şöyle açıklıyım bir videoda izledim 110-120 km süratle giderken hiç debriyaja dokunmadan gaz açıyorlardı ve tek teker yapıyordu multi
kimine göre çirkin, çuval, bidon ama bence Hayabusa;
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Aslinda cok iyi motorlar var ama dunyanin en iyisi dedimmiydi derim ki. hepsine binmek lazim hepsi ayri guzel bunun paylasimi hic bir zaman son bulmaz bence kimi goldwingi sever kimi hayabusayi vs.
fiyatta en pahali hangisi desek forumun sonu gelmez ))
Susma hakkimi kullaniyorum ))
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
kolaya kaçmak bu olsa gerek
i
ne burgman ne hayabusa , ne cbr ne ninja benim agility 50min yerini asla tutamaz ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça...
En iyi motosiklet sahip olduğundur.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)