http://urun.gittigidiyor.com/garaj/c...fiyat-49046600
Arkadaşlar 52 lt çanta harbiden 2 kast+mont alabilir mi? 52 lt çanta kullanan varsa resim koyabilirse sevinirim. Fiyat olarak ne diyosunuz?
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/c...fiyat-49046600
Arkadaşlar 52 lt çanta harbiden 2 kast+mont alabilir mi? 52 lt çanta kullanan varsa resim koyabilirse sevinirim. Fiyat olarak ne diyosunuz?
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
uygun aynısından bende almayı planlıyorum
52 litre çok büyük dostum.45 yada 32 litrelik kullanmanı tavsiye ederim 52 litre motoru çok hantal gösteriyor ne öyle pizzacı gibi
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
48 litre iki kask alıyor. 52 litreyede yanlarına bir mont sığar. Profilinizdeki motora takacaksanız kötü durur.
Bende 35 litre civarında Monero etiketli bi çanta var memnunum, 52 litrelik çanta trafikte aralardan geçerken diğer araçlara takılır, hoş bişey değil bu küçük çantayı bile bi kere bi arabaya takmayı becermiştim neyse çizik bile yoktu motoru sağa çektim adamla arabaya biraz bakındık sonra gittim.
Kardeşim valla bende aynen senin gibi düşünüyorum ama yazın babamla ikimiz sürekli gezcez motorla. Bu durumda 2 kask olcak. Hadi birini koydun diğerini ne yapcan? Ha bire yanında taşıyamazsın ki 52 lt kötü gözükcek ama işlevi güzel olcak. Sadece gezilerde kullancam zaten.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
o çok çok büyüktür kardeşim
büyük olması hadı biyere kadarda ucuz olan topcaseler hep tümseklerde katkut ses çıkartıyo hem çevredeki kişi bu sesi sevmiyor hemde sürücü rahatsız oluyor
ama bilememe belki o sese çözüm üretebilirsin
Mustafa Kemal Atatürk
Valla 48 lt de alıyomuş sanırım ona bakcam artık. 52 lt ye kalırsam da dikkat etcem artık ne yapayım. Zaten sadece uzun yollarda kullanmayı düşünüyorum. Geri kalan zamanda çıkartcam. Teşekkürler.
---------- Post added at 01:42 ---------- Previous post was at 01:40 ----------
Sese bir şeyler buluruz mesele değil. Büyük olduğunu yorumlardan farkettim google dan motora takılı resim arıyorum ama net bi açıdan yok bide resim olsa takan birinin güzel olurdu aslında.
usta uydurur merak etme
forumda cbr250 ye takmışlar ona şaşırdım
hani scooterlarda filan kendiliğinden taşıyıcısı var da taşıyıcısı olmayan motorada usta çözüm üretiyo senin motora yakışır bence
Mustafa Kemal Atatürk
CBF 150 motorumda var 48'lik coocase sığıyor 2 kask. Ben mont olduğu zaman ikinci kaskı kalın bisiklet kilidi ile motora bağlıyorum. Çok tenha yerlere park etmediğiniz sürece gezilerde bu yöntemi de düşünebilirsiniz. 52'lik çanta hem rüzgarda hem de arkadaşların dediği gibi trafikte size sıkıntı yaratır. Ayrıca yüksek süratte gidonda sallantıyada neden olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:50 ----------
http://www.event-s.net/entry/2009/07....html?pageId=2
bu sitede 52'lik çanta motor üstünde resmi var. F800GS motor ordan kendi motorunuzla kıyaslayın.
valla o motorda süper durmuş diyebilirim. Benim motorda görüntü olarak durmıcak rahatlıkla diyebilirim. Ama sağlam olarak monte edildikten sonra kullanışlı olur diye düşünüyorum. Tabi artık sizin tavsiyelerinize göre 48 lt çanta bakmaya başladım bile. Teşekkürler.
---------- Post added at 02:02 ---------- Previous post was at 01:57 ----------
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/m...otors-49712293
Son duruma göre 45 lt kask bakıyorum. 2 kask alma kapasitesi varmış bunlarında. Merak ettiğim. Kaskları az önce verdiğiniz sitedeki çantaya konmuş kasklar gibi yan yana sığdırıyoruz demi? Başka türlü de sığmaz sanırım. Yani 2 kask alma kapasitesini, kasklar yan yana konulcak şekilde söylüyolar doğru mudur.
al burdan hepsine bak
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-233.html
Mustafa Kemal Atatürk
32litre topcase var bende 1 i büyük 1 i ufak kilit+ bellik + m beden kask +dizlik + yağmurluk (koruyucu özelliği yok sade yağmurluk) tam sığıyor tabi bunları koyunca benim motor tahtiravalli gibi oluyor ön teker havaya kalkıyor elimle yere indiriyorum öyle bi süre kalıyor sonra üzerine kedi çıkınca arkaya doğru hoop arka teker üstünde duruyor tabi bu durumdan korkan kedi bi daha motora yaklaşmıyor o da işin ayrı bi güzelliği
Evet o şekil koyuluyor. Bazı çantalara iki kask sığıyor diyorlar ama sığmıyor. İki kask dedikleri açık kask olabiliyor. İki kapalı kask alma kapasitesi bulursanız daha garanti olur. Ya da satıcıya bir mesaj atın.
Zamanında aldığım tek kask alma kapasiteli yazan ürüne kaskım sığmamıştı. Satıcının bahsettiği kask açık kaskmış. O yüzden bu ürüne karar verdiyseniz dediğim gibi bir mesaj atarak işi garantiye alın.
Teşekkürler cbr ye bile kocaman olmuş benim motora pek olmaz 52 lt. 45 lt e döndüm zaten. Buralarda önce bi almadan bakmam lazım 45 lt ye 2 tane kaskı sığdırmam lazım sonra alcam. Bilgiler için teşekkürler.
---------- Post added at 02:21 ---------- Previous post was at 02:18 ----------
Anladım dediğinizi yaptım çoktan bakalım nasıl bi cevap gelcek. İlginiz ve bilgiler için teşekkürler...
---------- Post added at 02:24 ---------- Previous post was at 02:21 ----------
benim motor kendi halinde 140 kilo bide benle babam bindi mi 85+80+140 305 kilo artık ön kalkmaz heralde
Bende hep derim olabildiğince büyük olsun diye Bende 46lt Kappa var 2 kapalı kask alıyor kaskların içine eldiven balaklava gibi küçük şeyler koyabilirsiniz ama mont almaz, 52lt nin de iki kapalı kask +benim montumu alacağını sanmıyorum.
Bir fikir olması açısından Benim cbf resimdeki.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)