Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

52 lt çanta

REKLAM ALANI
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı cakturkc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cox 52 lt'yi ben de almayı düşünüyorum.Çantaya 250-300 lira para veremem.Yalnız bu tablası ne kadar dayanıklıdır?
    En kaliteli çantada bile motoru devirirsen yada çantaya bi yere takarsan çanta tabladan çıkabilir. Çantayı delip bagaj demirine vidalamadıkça yüzde yüz garantisi yok hiçbir çantanın.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    buralara gelmezsen paslı mermileri sıkarım ayaklarına tatanoz olursun söyleyeyim her zaman beklerim kardeşim , sağolasın , inşallah o taraflara yolum düşer, fırsat, zaman ve para üçlüsünü hepsini bir araya bir getirebilsem emin ol şimdi sizin sahilde çay içiyor muhabbet ediyor olmamız işten bile değil sağol varol
    Eyvallah abi paslı mermi yemek istemem zaten kaçak gezinizide incelemiştim. Baya sniperlar falan Allah sağlık versin de gerisi teferruat diye düşünüyorum. Neyse abi topici muhabbete çevirdik yaw Selamlar. Görüşmek üzere.

---------- Post added at 16:04 ---------- Previous post was at 16:02 ----------

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En kaliteli çantada bile motoru devirirsen yada çantaya bi yere takarsan çanta tabladan çıkabilir. Çantayı delip bagaj demirine vidalamadıkça yüzde yüz garantisi yok hiçbir çantanın.
    Aynen. Ha nolur kaliteli çanta takarsın tablası da kalitelidir ses çıkarmaz. Cox ses çıkarır araya bişeyler sıkıştırırsın. Ayrıca herkesin de bahsettiği gibi tablayıda güçlendirmek lazım. Size katılıyorum
    [COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

baycall - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Nmax 155
    Arkadaşlar konuyu cortlatmış gibi olmasın

Bana şöyle büyükçe ve süküp akşamları evime görürebileceğim bir çanta lazım cox da uygun işimi görür ama ses cıkarma olayı falan güçlendirme olay falan bunlar kafaı karıştırdı..
    Ne dersiniz değer mi?
    AS 150 T, Pars, 100 UKH, Ybr, Cbf150, Fazer, 600F, CB125F, Nmax 155

shooteronur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tekrar mcx ile döndük hayata
    bende de 90 tl lik dandik bi çanta var 2 kapalı kask alıyor. gacur gucur ötüyordu arasına plastik bı parca vidaladım çıt ses çıkarmıyor. arka reflektörün içinede led ışık döşeyip fren lambasına bağladım al sana 300-400tl lik topcase :D çıkarırkende fren lambası için bi jack yaptım çekip çıkarıyorum. yan çantada ayarlarsam süper olucak. cbf ye takılmış çantalar süper durmuş gercekten.. izmirde yokmudur?
    motorumu satıp benzin alıcam. %68 vergimi olur ya

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Arkadaşlar konudan uzun süre geçti ama ortaya bi konu atıp devamını getirmemek huyum değil o nedenle son durumu belirtmek isterim. 52 lt diye düşünürken ms90 Mesut kardeşimin atıl durumda duran çantasını değerlendirelim dedik. 32 lt çanta Mesutta sağolsun çanta benim olmuş gibi davranıyor hiç lafını bile etmedi. 32 lt motoruma çok güzel durdu. Arkadaşlar çantalı görüntüsünü daha çok beğendiler. 1 kask artı ufak tefek eşyalar sığıyor. Sıcaklarda montu sığdırabiliyorum zor katlanmasına rağmen. Şimdilik gayet yeterli. İlerleyen zamanda ne olur bilemiyorum

---------- Post added at 18:32 ---------- Previous post was at 18:30 ----------

Alıntı baycall adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar konuyu cortlatmış gibi olmasın

Bana şöyle büyükçe ve süküp akşamları evime görürebileceğim bir çanta lazım cox da uygun işimi görür ama ses cıkarma olayı falan güçlendirme olay falan bunlar kafaı karıştırdı..
    Ne dersiniz değer mi?
    Bence kafanızı hiç bulandırmayın hepsi çözülcek sorunlar. Ses olayını pencere bantlarıyla çözüyosunuz. Benim yukarıda kullandığım çantada da arada pencere bandı var hiç ses yapmıyor. Güçlendirme işi de bi kaç demir ve kaynak makinesine bakar cox 52 lt ucuz ve kullanılabilir bir çanta bence
    [COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)