piyanist_irf' den ybr 125 e konrol paneli yapımı :))
Reklamlar
-
Reklamlar
-
10 numara olmuş ellerinize emeklerinize sağlık
-
Very Nice
Eline sağlık üstad* Mühendisleri cebinden çıkarırsın sen
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır.
-
HUN adlı üyeden alıntı
10 numara olmuş ellerinize emeklerinize sağlık
Teşekkürler.. iyi dileklerin için sağol
-
bi bırakın adamı da ekmeğine baksın arada
-
evocamd adlı üyeden alıntı
Very Nice
Eline sağlık üstad* Mühendisleri cebinden çıkarırsın sen
İrfan aga gizli mühendis.. Bu adam Amerikan vatandaşı olsa kesinlikle insan klonlanan laboratuarlarda bölüm başkanı falan olurdu
---------- Post added at 16:08 ---------- Previous post was at 16:05 ----------
tigermbz adlı üyeden alıntı
bi bırakın adamı da ekmeğine baksın arada
valla muhabbete gidip çayını içeyim dedim geldi motorun çevresinde gezdi sonrada aldı kalemi kağıdı şablon çıkardı.. Ben bişey demedim.. o yaptı
-
Eminim cok guzeldir cepten resimleri göremiyorum .
Fakat kafama birsey takıldı . Bu adam ne zaman uyuyor ?
-
Kocaeli İl Temsilcisi
sağolasın korayım hep aynı şeyleri takrarlayıp duruyoruz dostlarımıza canımız feda diyoruz daaa ehhhh be olm yaaa , millet yeter artık diyecek fakat diğer yandanda ybre kullanan ve aynı şeyleri düşünen arkadaşlarımıza fikir ve görsel olarak bir şeyler verebiliyorsak buna önce ben çok memnun olurum.
lakin siteye üye olduğum günden bu yana böyle şeyler belki abes kaçabilir ama .. ekmeğimi son parçasına kadar paylaşmayı, severim ve dostluklara önem veririm dostlarım benim için değerlidir ve mt yi tüm gönül dosrtlarını canı gönülden sevdiğimin kanıtı olsun bu kareler,
sende güle güle kullan kardeşim emeğim , herşeyim helal hoş olsun ,
aslında söyleyeceğim çok şey var beni arabeske bağlama bilader
tanıyan dosstlarım tanıyorlar onlara sözüm yok tanımayan ve tanımadığım tüm mt dostlarına elimden geldiğince yardıma , zaman ,mekan, maddiyat gözetmeksizin yardıma her daim hazırım
bir kaç güzel, sözle yorumumu noktalamak istiyorum ,
can yücelin çok sevdiğim şiirinden alıntıdır, ben dostlukların anahtarını buldum kardeşim ,
(SEVDİĞİN KADAR SEVİLİRSİN)
(DOSTLUKLAR FEDAKARLIK İSTER, ÖZVERİ İSTER,)
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
Abi elin gavuru senin gibi adamların sertifikası varsa hemen transfer ediyor ülkesine.Dalga geçmiyorum inan ki.
-
çok iyi olmuş hocam bravo bu düğmelerden biri farı açıp kapatmak için diğeride, motor stop düğmesi falan mı acaba tam anlayamadım ?
-
Koray bu kadar iş,işçilik bedava değil ona göre,mt stickerler geldi,bende yani,takacaksın motoruna bi tane
Yoksa bi gece gizlice girerim senin garaja sökerim irfan ganın taktığı herşeyi bi dakkada
-
s.e.c adlı üyeden alıntı
çok iyi olmuş hocam bravo
bu düğmelerden biri farı açıp kapatmak için diğeride, motor stop düğmesi falan mı acaba tam anlayamadım ?
hocam en soldaki sis farı ortadaki 4 lü sinyal en sağdaki de far açma kapama düğmesi..
iyi dileklerin içi teşekkür ederim
---------- Post added at 16:22 ---------- Previous post was at 16:20 ----------
Ahmet N. adlı üyeden alıntı
Koray bu kadar iş,işçilik bedava değil ona göre,mt stickerler geldi,bende yani,takacaksın motoruna bi tane
Yoksa bi gece gizlice girerim senin garaja sökerim irfan ganın taktığı herşeyi bi dakkada
abi beni biliyorsun ben çıkartma falan takmam motoruma.. bana orjinal el yapımı aksesuar lazım...
sticker yerine mt yeleklerini niye istemedin
-
Yav araya körfez girince benim pc mi sapıtıyor ne
sizin fotoları bitürlü göremiyorum ben be
ama görsem ne görmesem ne
yapmıştır irfanım yine
olmuşturda ellerine sağlık
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
saol kardeş rica ederim
-
K o r @ y adlı üyeden alıntı
hocam en soldaki sis farı ortadaki 4 lü sinyal en sağdaki de far açma kapama düğmesi..
iyi dileklerin içi teşekkür ederim
---------- Post added at 16:22 ---------- Previous post was at 16:20 ----------
abi beni biliyorsun ben çıkartma falan takmam motoruma.. bana orjinal el yapımı aksesuar lazım...
sticker yerine mt yeleklerini niye istemedin
Bunlar orjinal stickerler,admin gönderdi bana kocaeli tayfasına dağıtmam için,valla sen bi tak dene çok hoş duracak,hiç sırıtmayacak...
sen illa takmayacam dersen ben senin yerine gizlice senin mötüre takarım koç
-
Kocaeli İl Temsilcisi
acayüp adlı üyeden alıntı
Eminim cok guzeldir cepten resimleri göremiyorum .
Fakat kafama birsey takıldı . Bu adam ne zaman uyuyor ?
güzel soru eyübüm acayübüm
-
o zaman bi bakalım ön cama takalım ..madem sen beğendin..
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
yahu bende diyorum bu koray yok ortalarda yine bişeyler karıştırıyor tahrik etmek içinde bi sürü yazı yazıyorum belki gaza gelir çıkar ortaya diye ama tık yok meğer operasyon varmış korayım panel harika olmuş düğmelerde kalite yani ama kusura bakma yazmak zorundayım ana panelin etrafına attığınız fitil herşeyi bozmuş çok çirkin duruyor ona bir çözüm hal çaresi düşünün..ya baskı olan yerlere titreşimi gidermek için parça kullanın yada fitillerin uçkısmını daha bi yuvarlayın niye komple dönmedinizki ısıtıpta iki ucunuda alt ortada birleştirirdiniz ozaman güzel olurdu...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)