Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 6789 SonuncuSonuncu

piyanist_irf' den ybr 125 e konrol paneli yapımı :))

REKLAM ALANI
    K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı ghostcorc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    irfan korayın ön panel varya bende isterem bende isterem şaka şaka neyse düğmelere aydınlatma istiyorya gerçi YBR sayfasına attım ama konu burada olduğu için buraya at abi dedi düğmelerin üzerlerine şöyle led ve üzerinede füme şeffaf pleksi koysan güzelolur hatta 4lü düğmesinin üzerine ikitane yan yana led ve pleksiyi altan çıkmaz kalem ile boyayarak sağa sola ok şeklindede yapabilirsin http://img593.imageshack.us/img593/9535/npanelled.png
    abi şu sağ ve sol tarafta ki düğmenin led li olanı yok mu.. piyasada olanlar 220 v ile çalışanlar.. bana 12v ile çalışan lazım.. varmıdır acep

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ghostcorc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    irfan korayın ön panel varya bende isterem bende isterem şaka şaka neyse düğmelere aydınlatma istiyorya gerçi YBR sayfasına attım ama konu burada olduğu için buraya at abi dedi düğmelerin üzerlerine şöyle led ve üzerinede füme şeffaf pleksi koysan güzelolur hatta 4lü düğmesinin üzerine ikitane yan yana led ve pleksiyi altan çıkmaz kalem ile boyayarak sağa sola ok şeklindede yapabilirsin http://img593.imageshack.us/img593/9535/npanelled.png
    korayım irfanla paylaşmıştık o konuyu senin öncamın iç kısmına şerit led yapıştırabilirsin ve yönü düğmelere doğru baktığından hem gözüne gelmez hemde ledlerin önüne 54ohm gibi bir diren ç yada deneme yanılma yoluyla bir değer bulunabilir atarsanız daha loş yanacağı için paneli aydınlatır sadece ve güzel olur bu kadarda uğraşmamış olursun .

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:58 ----------

korayım irfanla paylaşmıştık o konuyu senin öncamın iç kısmına şerit led yapıştırabilirsin ve yönü düğmelere doğru baktığından hem gözüne gelmez hemde ledlerin önüne 54ohm gibi bir diren ç yada deneme yanılma yoluyla bir değer bulunabilir atarsanız daha loş yanacağı için paneli aydınlatır sadece ve güzel olur bu kadarda uğraşmamış olursun .

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Şenol abi yarın atla gel hemen yapalım led işinide kar kalktıktan sonra anca yaparız koray daha gelip gidemez motürle totoşu donar valla

| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şenol abi yarın atla gel hemen yapalım led işinide kar kalktıktan sonra anca yaparız koray daha gelip gidemez motürle totoşu donar valla

http://img849.imageshack.us/img849/3925/img263i.jpg
    vallaha lastiklerime güvene bilsem kimse tutamaz benide ama lastiklere güvenemiyorum yoksa kar soğuk sorun değil

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    vallaha lastiklerime güvene bilsem kimse tutamaz benide ama lastiklere güvenemiyorum yoksa kar soğuk sorun değil
    2008 model lastiklerle kar üzerinde yol yaptım sorun çıkarmadı.

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    kaç tane var ahmet ? bana kafadan varsa 3 tane ayır şekerim benimkiler dökülmeye başladı [COLOR="Silver"]:
    Tamam şekerim fazla fazla var herkese yeter.sana 3 tane ayırdım.Kar kış geri döndü senin oralarda av partiside iyi gider valla,sende havalıyı saymazsak av tüfeği varmı.
    Bu akşam şöyle bir av yürüyüşüne çıktım besili bir çullukla azman bir ördek ellerinden öper yine Koray ezosu hala gelecek atış talimi yapacak güya,o gelene kadar ben malı götürüyorum

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2008 model lastiklerle kar üzerinde yol yaptım sorun çıkarmadı.
    senin oranın karı ile bizim buranın karı arasında fark var galiba ben burada motoru elimle biraz ileri alıp altına naylon sereyim dedim zaptedemedim düşün yani..

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    senin oranın karı ile bizim buranın karı arasında fark var galiba ben burada motoru elimle biraz ileri alıp altına naylon sereyim dedim zaptedemedim düşün yani..
    şenol abi, motorun ne olursa olsun lastiğin ne olursa olsun motor karda ve buzda kayar yeri öpersin..tecrübeyle noktalıyorum..ister elinde götür ister üstüne çık farketmez.. alır altına allah muhafaza

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    ellerine sağlık İrfan kardeş yine güzel bir işçilik,kolay gelsin yaza görüşürüz artık
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

Motosikleti
    Alıntı Ahmet N. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamam şekerim fazla fazla var herkese yeter.sana 3 tane ayırdım.Kar kış geri döndü senin oralarda av partiside iyi gider valla,sende havalıyı saymazsak av tüfeği varmı.
    Bu akşam şöyle bir av yürüyüşüne çıktım besili bir çullukla azman bir ördek ellerinden öper yine Koray ezosu hala gelecek atış talimi yapacak güya,o gelene kadar ben malı götürüyorum
    ne demek av tüfengi varmı ne dir yani ulen av tüfengimiz yok diye bi insan bu kadar ezilirmi yani havalıyı niye tüfekten saymıyon banane banane ben havalıyla gelirim arkideş

bizim buralarda ördeğin (k ) sını, bulamazsın av felan yok yani

---------- Post added at 09:01 ---------- Previous post was at 08:56 ----------

Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ellerine sağlık İrfan kardeş yine güzel bir işçilik,kolay gelsin yaza görüşürüz artık
    sağolasın, tamer abi sende arazilerdesin bakıyorum

mehmet tufan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BURGMAN
    irfan üstad fenomen olma yolunda.
    yakında angel spear gibi bi tezgah kurarız ona.
    custom toplamaya başlar
    What goes around, Comes back arround...

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    irfan güzel bir işçilik çıkmış ortaya herzamanki gibi....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    Alıntı mehmet tufan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    irfan üstad fenomen olma yolunda.
    yakında angel spear gibi bi tezgah kurarız ona.
    custom toplamaya başlar
    estağfurullah mehmetçim , motoru dışında tamamını elle yapmayı düşünüyorum şasi dizaynı vs fakat şimdi değil zaten benim hayalim en başından beri şöyle kocaman arka tekerleği ben burdayım diyecek , bir motosiklet yapmak

tabiki kısıtlı imkanlarla, kısıtlı bütçeyle, ve kısıtlı ordan burdan topladığım hurdalarla ve malzemeyle benim kaderim bu ne yapalım olacakmı ? olduğu kadar

şimdi şu satırlarımı okuyan tüm sevgili arkadaşlar diyebilirler hadi yaaa! öyle şeymi olur biraz zor yaparsın !

allah bizlere sağlık versin ölmezsem inşallah sürekli mt deyim bir gün umarım onun için konu açıp bunu sizlerle paylaşmak nasip olur

zor ama hiç bir şey imkansız ve hayal değil

angel spear dostum benim bu işin anotomisini, bilen bir arkadaşım olduğunu düşünüyorum ve ondan çok şey öğreneceğimide itiraf etmeliyim , keşke ondaki imkanların 4 / 1 i bende olsa

---------- Post added at 17:56 ---------- Previous post was at 17:53 ----------

Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    irfan güzel bir işçilik çıkmış ortaya herzamanki gibi....
    sağolasın ramazanım ulen askerim diyorsun emme hani bakıyorum ara ara kendinide hissetttiriyorsun , yakışır benim kardeşime arayı soğutma fazla , arada çarşıya çık girde yabancılamayalım seni

---------- Post added at 18:10 ---------- Previous post was at 17:56 ----------

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eline sağlık kobrişim minik İrfan...

ulem mezarcı handikap Koray adama bir rahat ver
    tontişim olmuyo böyle valla sensiz çekilmiyo len burları

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150

tontişim olmuyo böyle valla sensiz çekilmiyo len burları

Ulen kobriş mesajımı 2 gün sonra farkediyorsun sonra diyon ki nerdesin...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

McWarnaly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia AF1+FZR 1000+YZFR6
    Elinize emeginize saglik,Cok guzel ve orjinal olmus.
    RIDE or DIE

Motosikleti
    Alıntı McWarnaly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Elinize emeginize saglik,Cok guzel ve orjinal olmus.
    güzel düşüncelerin için teşekkür ederim bilgin arkadaşım

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    Çok fenaaaa çulluk yaptı hacı,tipide hayvancık önümden kalkıyor 50 mt ileri zar zor atıyor kendini..Gece 3 tene çulluk 2 ördek dıkşınnladım

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    o zaman bi argon kaynağı şart İrfan aga malum şaseyi elektrotla yapamazsın
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

Motosikleti
    Alıntı ozgurakman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o zaman bi argon kaynağı şart İrfan aga malum şaseyi elektrotla yapamazsın
    aynen özgürcüm çanta kaynak teknolojisiyle yemiyor bu işler beyaaa dur bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler...

demirutku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr250r
    hocam patentini alıp seri üretime geçin bence,süper olmuş

8. sayfa BirinciBirinci ... 6789 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)