korayım irfanla paylaşmıştık o konuyu senin öncamın iç kısmına şerit led yapıştırabilirsin ve yönü düğmelere doğru baktığından hem gözüne gelmez hemde ledlerin önüne 54ohm gibi bir diren ç yada deneme yanılma yoluyla bir değer bulunabilir atarsanız daha loş yanacağı için paneli aydınlatır sadece ve güzel olur bu kadarda uğraşmamış olursun .
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:58 ----------
korayım irfanla paylaşmıştık o konuyu senin öncamın iç kısmına şerit led yapıştırabilirsin ve yönü düğmelere doğru baktığından hem gözüne gelmez hemde ledlerin önüne 54ohm gibi bir diren ç yada deneme yanılma yoluyla bir değer bulunabilir atarsanız daha loş yanacağı için paneli aydınlatır sadece ve güzel olur bu kadarda uğraşmamış olursun .
Tamam şekerim fazla fazla var herkese yeter.sana 3 tane ayırdım.Kar kış geri döndü senin oralarda av partiside iyi gider valla,sende havalıyı saymazsak av tüfeği varmı.
Bu akşam şöyle bir av yürüyüşüne çıktım besili bir çullukla azman bir ördek ellerinden öper yine Koray ezosu hala gelecek atış talimi yapacak güya,o gelene kadar ben malı götürüyorum
ellerine sağlık İrfan kardeş yine güzel bir işçilik,kolay gelsin yaza görüşürüz artık
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
ne demek av tüfengi varmı ne dir yani ulen av tüfengimiz yok diye bi insan bu kadar ezilirmi yani havalıyı niye tüfekten saymıyon banane banane ben havalıyla gelirim arkideş
bizim buralarda ördeğin (k ) sını, bulamazsın av felan yok yani
---------- Post added at 09:01 ---------- Previous post was at 08:56 ----------
sağolasın, tamer abi sende arazilerdesin bakıyorum
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
irfan üstad fenomen olma yolunda.
yakında angel spear gibi bi tezgah kurarız ona.
custom toplamaya başlar
What goes around, Comes back arround...
irfan güzel bir işçilik çıkmış ortaya herzamanki gibi....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
estağfurullah mehmetçim , motoru dışında tamamını elle yapmayı düşünüyorum şasi dizaynı vs fakat şimdi değil zaten benim hayalim en başından beri şöyle kocaman arka tekerleği ben burdayım diyecek , bir motosiklet yapmak
tabiki kısıtlı imkanlarla, kısıtlı bütçeyle, ve kısıtlı ordan burdan topladığım hurdalarla ve malzemeyle benim kaderim bu ne yapalım olacakmı ? olduğu kadar
şimdi şu satırlarımı okuyan tüm sevgili arkadaşlar diyebilirler hadi yaaa! öyle şeymi olur biraz zor yaparsın !
allah bizlere sağlık versin ölmezsem inşallah sürekli mt deyim bir gün umarım onun için konu açıp bunu sizlerle paylaşmak nasip olur
zor ama hiç bir şey imkansız ve hayal değil
angel spear dostum benim bu işin anotomisini, bilen bir arkadaşım olduğunu düşünüyorum ve ondan çok şey öğreneceğimide itiraf etmeliyim , keşke ondaki imkanların 4 / 1 i bende olsa
---------- Post added at 17:56 ---------- Previous post was at 17:53 ----------
sağolasın ramazanım ulen askerim diyorsun emme hani bakıyorum ara ara kendinide hissetttiriyorsun , yakışır benim kardeşime arayı soğutma fazla , arada çarşıya çık girde yabancılamayalım seni
---------- Post added at 18:10 ---------- Previous post was at 17:56 ----------
tontişim olmuyo böyle valla sensiz çekilmiyo len burları
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Elinize emeginize saglik,Cok guzel ve orjinal olmus.
RIDE or DIE
Çok fenaaaa çulluk yaptı hacı,tipide hayvancık önümden kalkıyor 50 mt ileri zar zor atıyor kendini..Gece 3 tene çulluk 2 ördek dıkşınnladım
o zaman bi argon kaynağı şart İrfan aga malum şaseyi elektrotla yapamazsın
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
hocam patentini alıp seri üretime geçin bence,süper olmuş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)