Ben korkuyom irfan abi bunu yakında goldwing'e çevirir demedi deyin.. :D
Ben korkuyom irfan abi bunu yakında goldwing'e çevirir demedi deyin.. :D
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
Ama atladığın bir nıkta var...Hadi evde basarsın beeelki..
ama atölyede mümkünatı ve ihtimali yok...
çünkü orası eniştemin atölyesi ve ben orada çalışmıyorum...
çalıştığım yere gelsen nizamiyeden almazlar...
sen en iyisi uzlaşmaya bak...
karşılıklı anlaşalım da boşta kalma en iyisi...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
arkadaşım çok basit gidiyorsun herhangibir motor yedek parçacıdan 4lü flaşör anahtarı alıyorsun rica edersen sana soketinide verirler kablolu hani irfanın koraya yaptığı önpaneldeki üzerinde üçgen olan düğme onu bu şemadaki gibi bağla yada bağlattır http://img857.imageshack.us/img857/928/flarbalant.png sonrada aynı motorcudan yuvarlak metal iki ayaklı flaşörler var bizimkinin aynı onu al motorun üzerindekini çıkar onu tak düğmeye bas (üzerinde üçgen olan ) 4lün yansın başka birşey yapmaya gerek yok ha flaşörü niye değiştiriyoruz empedansı uymadığı için 4 lamba devreye girince çalışmıyo sabit yanıyo o yüzden değiştiriyoruz
ben panoyu çok beğendim,orjinal gibi olmuş
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
vay apache irfan kask sız motora biniyorsun hee hemen emniyete göndereceğim bu resmi ceza yı yollasınlar eve
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
çok orjinal durmuş ama vidalar biraz büyük olduğundan sırıtmış gibi.elinize emeğinize sağlık.bide piyanist İrfan diyosunuz adama ama piyanistlikten başka herşey yapıyor mübarek
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Eline sağlık abi dehşetül vahşet olmuş
Agacım voltamız.. Hazır hep olmamız...
tesekkurler ilgilenip benim icin ugrasip resim cizdiginiz icin anladigim kadariyla sinyal koluna giden 3 kablodan 3 ayakli olan flasor dugmesine paralel 3 kablo cekiyoruz, standart olan roleyide dediginizle degistiriyoruz. bukadarmi dogrumu anlamisim? bide bu dediginiz 2 ayakli metal rolenin bi adi modeli varmidir ne diyipte alcam onu
aynen öyle sinyal kolunun bağlı olduğu plakete 3 ayaklı flaşör düğmesine paralel kablo orta ayak flaşörden gelen yanlarda sinyallere giden kablolar onları hallet sonra motorcuya gir birebir denereyerek değiştir röleyi ben öyle yaptım gerçi benim arkadaş bu olur dedi taktı şak sorunsuz çalışıyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:57 ----------
ben canım sıkılınca gidiyorum ona motor tamirinde yardım ediyorum birini o yaparken birinide ben hallediyorum o yüzden yardım larını hiç esirgemez babadan tamirciler oyüzden tecrübeleri çok iyi
iyi geceler arkadaşlar ,ben geldim.. kurs bayağı başımı ağrıttı..huzuru mutluluğu burada buluyorum.. Şenol abi napıyorsun bakalım..beğendin mi ..aslında fotoda iyi çıkmamış ama güzel bişey oldu
el emeği teşekkürle ödenmez koray kardeş
Arkadaş her yerde İrfan Usta yok. Kıymetini bilin derim. Eline sağlık Ustam
Usta kusura bakma ama sen bi efsanesin
irfan abi ellerine sağlık çok güzel olmuş nede olsa madein irfan aga
koraycım sanada hayırlı olsun güzel iş çıkartmışsınız bravo
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
komutanın makina irfan abiyi fena açmış
eski reyzinkçilerden kim kaldı bi irfan abi bide burt murro
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
harbiden bu adamda kask yok dizlik yok eldiven yok.. kötü örnek olmuş ... apaçi irfan olmuş
kendine bi kask bide dizlik yapsın sacdan profilden kessin biçsin
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)