Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

piyanist_irf' den ybr 125 e konrol paneli yapımı :))

REKLAM ALANI
    ghostcorc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    estağfurullah ünalcım ufak tefek işlerle oyalanıyoruz arkadaşların işini görüyoruz işte ne yapalım.. yeni motorları aldım bu arada gövde için bekliyorum şu an malzeme almam gerek gövdeyi alınca tüm malzemelerim hazır olacak ağırlıklar haricinde oda yaptıktan sonra belirlenecek bir durum bunu kendime yapıyorum diğerinden güzel olacağı kesin ,ondaki hataları bunda tolere edeceğim yoksa canım hayatta rahat etmez

tamam o zaman artık yaza buluşuruz heralde baksana kimse kıpraşmıyor , yada hava elvermiyor sorun olursa telden ararım kendine iyi bak görüşene kadar totoyu kolla

---------- Post added at 17:27 ---------- Previous post was at 17:24 ----------

beni 1 gün önceden arayıp haber vermen durumunda olmayacak iş yok abi ne demek sen müsait olunca bana haber et hep beraber el atarız bu işe zaten koraydan kalma kalıp var elimde bu bile zaman kazandırır bu arada benim telefonum varmı sende ? 45 10 senin tel değilmi ?
    evet doğrudur senin tel bende yok özelden atabilirsin istersen yada bir çaldır beni açayım cebi ben san bir gün önceden değil bir kaç gün önceden haber vereceğim bu arada ben şuan şablonu hazırlıyorum sislerde hazır camın üzerine monte edeceğim korayı hasta etmek için hahahaha

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı furkanmg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    irfan hocam yıne dokturmussun :D:D
    bu arada sis farlarımla yanına gelıcem benım motorada bı el atalım inşallah :D

valla canı cekıyo bende bi irfan abinin elinden geçsem dıyo zavallıcık :D
    yav sormayın işte bilader gelcem deyin gelin ne olcek, getir senin zavallıcığada bi okuyup üfleyelim
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    irfan çaldırabilirsin açık cep

Motosikleti
    Alıntı ghostcorc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet doğrudur senin tel bende yok özelden atabilirsin istersen yada bir çaldır beni açayım cebi ben san bir gün önceden değil bir kaç gün önceden haber vereceğim bu arada ben şuan şablonu hazırlıyorum sislerde hazır camın üzerine monte edeceğim korayı hasta etmek için hahahaha
    abi ben sana çağrı attım çoktan 2087 benim numaram aslında o gün karambole geldi zimitte seka parkta alacaktım senin teli sora koraydan aldım

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    piyanist İrfan,gitarist Koray.....
    iki kişi daha olsa voltranı pardon bremen mızıkacılarını oluşturursunuz siz....
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

Motosikleti
    Alıntı sametagir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bana acilen 1.5 mm çapında sacı kare kesebileceğim yöntem , alet yada usul söle kanka ama eğe ve törpü olmasın onlar var kıl testere kesermi sacı ?

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    ellerinize sağlık...
    İrfan abi ybr yi ve cbf'i baştan imal ediyor helal olsun

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    bende klavye şenol olayım bari zamanında çok org çalmışlığımız var ikinci hastalık ta o ama o daha pahallı bi hastalık

_SpartacuS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok Gibi Ama Çok Gibi
    Adamın dibisin İrfan abi Resimlere tek tek bakarken inan gülüyorum Helal olsun ....

Koray; Sende çok şanslısın inan böle bir ustaya yakın olduğun için...

Benimde Acayüp'üm var havalar soğuk görüşemiyoruz ya! neyse
    ....

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    bence de 10 numara olmuş.eline emeğine sağlık irfan kardeş. ADANA'dan selam olsun.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Motosikleti
    bana acilen 1.5 mm çapında sacı kare kesebileceğim yöntem , alet yada usul söle kanka ama eğe ve törpü olmasın onlar var kıl testere kesermi sacı ?
    1.5 mm çapıda saç derken neyi kastettiğini anlamadım ama sanırım 1.5 mm kalınlığında saç demek istedin.....

bunu (eğer bulabilirsen) en düzgün şekilde panç ile yapabilirsin..http://www.akgulhirdavat.com/urun-t.php?u=309

ama bir delik için bunu kimse almaz..ancak tanıdık bir esnafta bulursan....

kıl testerenin keseceğini ,kessede düzgün olacağını sanmam...

diğer şekilde en yakını kare çapında matkapla delip,ele kola kuvvet eğeleyerek kare hale getirmek....eğer tek bir delikse...

Motosikleti
    Alıntı ghostcorc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende klavye şenol olayım bari zamanında çok org çalmışlığımız var ikinci hastalık ta o ama o daha pahallı bi hastalık
    yavvv abi bak sanki bir şey vardı o gün izmitte beni sana çeken bi durum vardı abi ben hissesiyorum diyorumya bak neler çıkıyor altından eh be abicim gelirsen senin için pa 800 de kurarım takılırsın eee daha napayım

---------- Post added at 18:20 ---------- Previous post was at 18:16 ----------

1.5 mm çapıda saç derken neyi kastettiğini anlamadım ama sanırım 1.5 mm kalınlığında saç demek istedin.....

bunu (eğer bulabilirsen) en düzgün şekilde panç ile yapabilirsin..http://www.akgulhirdavat.com/urun-t.php?u=309

ama bir delik için bunu kimse almaz..ancak tanıdık bir esnafta bulursan....

kıl testerenin keseceğini ,kessede düzgün olacağını sanmam...

diğer şekilde en yakını kare çapında matkapla delip,ele kola kuvvet eğeleyerek kare hale getirmek....eğer tek bir delikse...
    sağol kanka böyle bir pançın olduğundan haberdar değildim pahalıdırda şimdi bunlar elle yardıracaz aga ne yapalım artı birde onların bi sürü ölçüleri takımları vs. vardır yani anahtar takımı gibi tüm ölçüleri ohooooo değmez ada doğru söylüyon...

---------- Post added at 18:22 ---------- Previous post was at 18:20 ----------

Alıntı _SpartacuS_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adamın dibisin İrfan abi Resimlere tek tek bakarken inan gülüyorum Helal olsun ....

Koray; Sende çok şanslısın inan böle bir ustaya yakın olduğun için...

Benimde Acayüp'üm var havalar soğuk görüşemiyoruz ya! neyse
    sağolasın güraycım adamın dibisin derken yanlışlıkmı var yazıda eyübümün peşini bırakma

Motosikleti
    nereye nasıl yapıcan??
    büyükmü küçükmü???
    acilmi değilmi???
    değilse getirdiğin birgün atölyede yapıverelim?? hani ramço ile gelmiştiniz hatırlarsın...

Motosikleti
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence de 10 numara olmuş.eline emeğine sağlık irfan kardeş. ADANA'dan selam olsun.
    sağolasın bora abi bütün paylaşımlarımda senin de yorum yazdığını görmek benim için sevindirici, bir durum gerçekten , yağmurlu karamürsel akşamından oraya çok çok selam ediyorum

---------- Post added at 18:27 ---------- Previous post was at 18:24 ----------

nereye nasıl yapıcan??
    büyükmü küçükmü???
    acilmi değilmi???
    değilse getirdiğin birgün atölyede yapıverelim?? hani ramço ile gelmiştiniz hatırlarsın...
    yok be kanka bir kaç tane keseyim saçtan parça , isteyen arkadaşlara yaparım diye seriye dökeyim dedim , acayip zorladı beni şu ybrye ön düğme paneli işi hani kalıbını çıkardım uğraştım varsa kolayı bir kaç arkadaş daha var sevindirik olsun arkadaşlar ne olcek ondan sordum aciliyet yok hem sora senide özledim bayavvv şöle sağlam bi muhabet edemedik paşam yavvv. ama bu yakınlarda gelemem şubatın 20 sinden sonra çalarım kapını demedi deme

Motosikleti
    sağolasın bora abi bütün paylaşımlarımda senin de yorum yazdığını görmek benim için sevindirici, bir durum gerçekten , yağmurlu karamürsel akşamından oraya çok çok selam ediyorum

---------- Post added at 18:27 ---------- Previous post was at 18:24 ----------

yok be kanka bir kaç tane keseyim saçtan parça , isteyen arkadaşlara yaparım diye seriye dökeyim dedim , acayip zorladı beni şu ybrye ön düğme paneli işi hani kalıbını çıkardım uğraştım varsa kolayı bir kaç arkadaş daha var sevindirik olsun arkadaşlar ne olcek ondan sordum aciliyet yok hem sora senide özledim bayavvv şöle sağlam bi muhabet edemedik paşam yavvv. ama bu yakınlarda gelemem şubatın 20 sinden sonra çalarım kapını demedi deme
    haftasonu olsun ama..

bide havalara bak da totoşcuklarımız donmasın sonra....

hani seninki kemik zatende...benimki bari donmasın....

Motosikleti
    haftasonu olsun ama..

bide havalara bak da totoşcuklarımız donmasın sonra....

hani seninki kemik zatende...benimki bari donmasın....
    yok be kanka sen yanlış anladın ben gezecem seni evde yada atölyede basacağım izne çıkacağımda sölemesi ayup çıkayım artık daaaaa :ch

ama tabiki ahafta sonu olur o kadarını biliyorum dostum

furkanmg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 600f
    yav sormayın işte bilader gelcem deyin gelin ne olcek, getir senin zavallıcığada bi okuyup üfleyelim
    :D:D:D:D eyvallah ırfan kardesım sagolasın ya ınsallah yakın bı zaman da arıcam ;)

Motosikleti
    Alıntı furkanmg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    :D:D:D:D eyvallah ırfan kardesım sagolasın ya ınsallah yakın bı zaman da arıcam ;)
    iyi bir hava seç ama yollarda sıkıntı çekmeyesin gerçiii bizde her işe bir formül bulunurda karıştırma fazla

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    irfan kardeşim ben kare delik açmaya kalktığımda şunları kullanıyorum matkapla köşelerden delip sonra araları çürüttükten sonra matkabın ucuna bunlardan bitane takıp dalıyosun deliğin içine sonra tesviye edip bakıyosun anahtarı yuvaya uyuyormu diye değen yer varsa operasyona devam http://www.hatteknik.com.tr/kpm-57.htm

Djnkt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dio AF-34
    cok guzel olmus ellerinize saglik ya irfan abi sen bilirsin bende 4lu takmak istiyorumda benim sinyal rolesi 2 kontakli boyle olunca 4lu devresi biraz daha karisik oluyomus yada sinyaller normalinin 2 kati hizinda yanip sonuyormus sana zahmet bana basit bi sema cikartabilirmisin nasil yapacagima dair

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)