Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

2011 Kawasaki Z750R (Yeşil-Siyah) Çalındı!!

REKLAM ALANI
    erkete - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Er6-n inşaallah....
    Merhabalar,Büyük geçmiş olsun öncelikle.Alemin en kral makinalarından biri ve nereye koyduğun ne tarz korumayla stokladığın hesaplanmış.Kısacası takip edilmiş nokta hedef atışı olmuş ne yazıkki.Etrafında esnafların falan kamerası varsa çaldığını göremezsin ama takip edildiğini evinin yakınindaki şüpheli şahısları belki yakalayabilirsin.Benim bile ellerim titriyo birçok motorsiklet sürücüsünün hayal edemiyeceği bir motor.WOLKANWOLKAN'arkadaşımın tezide çok mantıklı.Şimdi birde şey moda oldu çalıyor araba yada yüksek model bir motoru o.ç. sonra arıyor 4000-5000 TL paraya sana geri satıyor.Ne söyleyebilirim kelimeler kifayetsiz.......
    Nefret ettiğimiz işlerde çalışıp,İhtiyacımız olmayan şeyler alıyoruz....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    tvs apache rtr150 gri (2011)
    geçmiş olsun hocam umarım en kısa zamanda bulunur.

mabad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha fz6 fazer
    güncel.....................
    my way,my life...

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Hırsızlardan tarifsiz derecede nefret eden birisi olarak bunları yakalayıp kamuoyu önünde ellerini kesmek lazım diyeceğim ama neyse...

gökrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym gts250
    geçmiş olsun inşallah tez zamanda bulunur. akla gelebilecek her türlü ihtimali değerlendirmek lazm. polise baskı kurmassan ilgilenmezler. bu motorların ikinci el piyasasının döndüğü yerleri arastır derim. ve sahibinden ve bu tarzda sitelere parça vs satışı yapan sitelerde gözün olsun. az bulunan bi motor olduğu için sansın daha yüksek..

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    İşallah diyelim... Güncelleyelim..... Çok üzücü bir durum... Allah sabır versin....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı halepli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaş nasıl çaldırıyorsunuz hayret ediyorum valla ...çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda bulunur..resme baktıkça içim cız ediyor gül gibi motor...
    aman abdurrahmanım şekerim gıymatlım sen sen ol sakın nasıl çaldırıyorsunuz deme benim evime hırsız girmez diyodum adamlar o kadar düşmüş len benim eve bile hırsız girdi gündüz vakti

bu arada motoru çalınan arkadaşım inşallah bir netice alır da bulunur motor , allah bunları kahretsin yavv ne diyeyim ağlayanın malı gülene yararmı ?

inşallah tez zamanda bulunur ...
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

canekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC700x
    çok geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda bulunur.

açık dahi olsa garajınız yoksa motosikletinizi yanına 4 tekerlekli herhangi bir aracın fazla yanaşamayacağı bir yere tekerleğinden bağlayın ve mümkünse alarm takın çünkü kaldırım üstüne yola yakın park edince kamyoneti yanına çekip zincirle bile bağlı olsa götürmeleri 30sn almaz ama kamyonet vs. yanaşamayacak bir yerde olursa işleri zorlaşacaktır.

tekrar geçmiş olsun

RruDeBoyY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha r6
    geçmiş olsun Bulursun inş

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    üzücü bir olay gerçekten.büyük geçmiş olsun.banada yakınmışsın görürsem mutlaka tanırım motoru çünkü dediğin gibi trafikte fazla yok.ümidini kaybetme.geçen hafta'da bi abimizin bmw 1200 ü çalınmışdı beyoğlu'nda geçen gün bulundu.inşallah seninkide hemen bulunur...
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

saykem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 600
    geçmiş olsun.inşallah bulunur motorun.Üzüldüm gerçekten.
    HAYAT; İSTEMEDİĞİMİZ HALDE BAŞIMIZA GELEN HERŞEYDİR

Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    çok geçmiş olsun . tanıdık polis bulabilirseniz bulma şansınız artar.
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

mabad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha fz6 fazer
    Cumleten sagolun arkadaslar emin olun bulunursa ilk buraya yazicam... Arada guncel tutmak icin yaziyo olucam bu motorun calindigini bilmeyen kalmayana kadar
    Hırsızada ne diyim allah'a havale ediyorum...

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    Güncel...Umarım bulunur..Emniyet kuvvetleri MOBESE kameralarını özenle inceleyip bulacaktır inancındayım..

yashukawa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250r
    çalınan motorları duyunca çok üzlüyorum milletin malına göz dikenin neyse inş bulunur hocam
    emniyet görevlilerinin de mobese felan tüm imkanları seferber edip bulacaklarından hiçde emin değilim açıkçası ama belli de olmaz bizm burdaki emniyetle sizin orasu farklı olabilir tabi
    not:bizim burda aynı yerden 20 ye yakın motor çaldırlar ama o güzelim emniyet müdürlüğümüz bulamadı

abdullah_03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK
    kardeşim şu motorları ya merdiven boşluğuna koyun yada böyle bi imkan yoksa ufak bi garaj gibi bişey yapın ruhsata muhsatada gerek olmaz böyle bişey için en fazla 5 bin lira para harcamış olursunuz tabi herkezin kendine ait bahçeli evi yok ama olanlarda bahçede bişey olmaz zaten kilit de var deyip geçiştiriyorlar, motoru alan motoru koyacağı yeride düşünür araba değil ki bu melet sokakta kalsın

Benim böyle motorum olsa Odamın içine koyarım hergün Sizin adınıza çok üzüldüm.En kısa zamanda kavuşursunuz inşallah motorunuza.Çalanlarında eli ayağı kırılsın...

kim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    çok geçmiş olsun inanın içim gitti,allah belasını versin bu yaratıkların,nacizane bir tavsiyem var arkadaşım,faydsını görme ihtimalin yüksek,mahallende veya yan mahallerde dolaş semtin bu işlerle tabiri caizse serseri takımını bul ve biriyle ahpablık kur,yavaş yavaş konuyu aç gerekirse üç beş sıkıştır eline en azından biz iz verecektir sana emin ol,yeni teşındığım mahallede soyulmadık ev bırakmıyorlardı bu yöntemle tanıdıştığım biri bana merak etme çocukları uyardım sana yaklaşmazlar dedi,hakkettende alt katım üst katım soyuldu bana uğramadılar bile.
    7 Tepe Motosiklet Kulübü

bi haber var mı hocam?

Tam35scream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLE500
    Büyük geçmiş olsun bu tür haberleri duyunca sinirlerim alt üst oluyor. sen yıllarca çalış hayalindeki motoru al gelsin elin oğlu 5 dakika içinde götürsün.. Umarım tez zamanda bulunur o bilmemne çocuğununda çoluğundan çocuğundan çıkar inşallah..
    Bizleri mutlaka gelişmelerden haberdar et
    Kalbin Kaldırmıyorsa Fazla Acıyı, Tutmayacaksın GÖZTEPE'yi Hacı !! G.A.G.S!!!
    Sadece Ahmaklar Kask Takmaz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)