kask özendirmek için lütfen yardım
Reklamlar
-
arkadaşlar gaziantep de yeni kurduğumuz motorsiklet derneğimizin ilk faaliyeti olarak şehrin en yoğun 20 yerine, izin alarak kaskı özendirmek adına trafik haftasında büyük afişler asacağız.
sice bu afişlerde ne yazmalı???
büyük bez afişler hazır olduğunda fotolarını atacağım.
ama yeterince slogan bulamadık.lütfen yardım
mehmet arıkök .r6 vale rossi.gaziantep
Reklamlar
-
yanlış anlama ama nedir bu kaskı taktıralım, sevdirelim sevdası anlayabilmiş değilim iyice moda oldu son günlerde. isteyen takar istemeyen takmaz kime ne can binen kişinin canı o düşünmüyosa neden başkaları düşünüyor ki. binen kişi ceza yeme ihtimali olduğunu ya da hayatını tehlikeye attığını bilmiyor mu biliyor. e size ne o zaman. ne taktıralım diye uğraşıp duruyosunuz takmayan takmasın
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
takan takar takmayan takmaz herkesin kendi bileceği iş gerçekten.
ama ille de slogan istiyorsan sitede vardı
koruyacak beyniniz varsa kask takın (alıntı)
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
her koyun kendi bacağından asılır felsefesi bence çok doğru değil yani kask takmaya insanlar teşvik edilmeli bi insan niye kask takmaz diye bi düşündünmü sana söyliyeyim cahillikten bir kaza geçirip kafasını çarptığında o cahillik gider ama canda gider yani cahil insanları hata yapmaktan kurtarmayalımmı bunumu diyorsun
-
xxxxx adlı üyeden alıntı
yanlış anlama ama nedir bu kaskı taktıralım, sevdirelim sevdası anlayabilmiş değilim iyice moda oldu son günlerde. isteyen takar istemeyen takmaz kime ne can binen kişinin canı o düşünmüyosa neden başkaları düşünüyor ki. binen kişi ceza yeme ihtimali olduğunu ya da hayatını tehlikeye attığını bilmiyor mu biliyor. e size ne o zaman. ne taktıralım diye uğraşıp duruyosunuz takmayan takmasın
ylmzzz
takan takar takmayan takmaz herkesin kendi bileceği iş gerçekten.
ama ille de slogan istiyorsan sitede vardı
e arkadaşlar o takmayan kazmalar yüzünden şehrin tüm merkezi motorculara yasak edilmişse,ve sende 6 senedir motora doğru dürüst merkezde binemiyorsan ,6 senedir kurunun yanında yanan yaş olmaktan bıkmışsan artık sizce ne yapmalı.burda herşey sizin yaşadığınız şehirdeki gibi laylaylom değil işte.adamlar yasak etmiş borularınıda istediği gibi öttürüyorlar
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=7560
lütfen okuyun ondan sonra yazın
-
senin başlıklarını takip etmek zorunda değiliz. sen de ilk başta link verseydin kardeşim. neyse yav naparsanız yapın
-
ok. ama bunun kaskla ne alakası var onu bağlayamadım.
bu daha çok motorcuların davranışlarıyla ilgili olabilir.
ayrıyetten lütfen yazdıklarımı direk üstüne alınma ben bunu bütün bu kask kampanyaları için genel söyledim.
hyosung150 sanada saygı duyuyorum o benim görüşüm bu da senin görüşün
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
Süper Moderatör (BBRR)
koruyacak beyniniz varsa kask takın (alıntı
bu alıntı nerden
bi link versene
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Gaziantepte halen motosikletlerin yasak olduğunu aklım bir türlü kabul etmiyor. Yinede feragold arkadaşımızın amacını anlayabiliyorum kask özendirmek adına şehir de motosikletlerinde tekrardan serbest olması için ufakda olsa bir adım atmak istiyorlar... Destek verelim.....
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
Şık görünüşlü bir kask ınız varsa hemen nazar boncuğu takın..
çünki sizi hem darbelerden hemde şıklığı nedeni ile kem gözlerden korur
-
BBRR adlı üyeden alıntı
bu alıntı nerden
bi link versene
http://www.motosiklet.net/forum/show...ight=koruyacak
mete_han abinin yazısıydı
-
just_life adlı üyeden alıntı
Gaziantepte halen motosikletlerin yasak olduğunu aklım bir türlü kabul etmiyor. Yinede feragold arkadaşımızın amacını anlayabiliyorum kask özendirmek adına şehir de motosikletlerinde tekrardan serbest olması için ufakda olsa bir adım atmak istiyorlar... Destek verelim.....
bakın anlayan anlıyor.anlamayanada sözüm yok
-
feragold adlı üyeden alıntı
bakın anlayan anlıyor.anlamayanada sözüm yok
ben artık kask takıyorum anlıyorum seni ama kask taksın diye millete söyleyince. sanane sen takarsan tak dediler ne yapmamızı bekliyorsun bu sözün sonrasında
-
Süper Moderatör (BBRR)
Her iki başlıkta düzeltilmiştir.. Kask takmak yasal olarak mecburidir.. Hatta burda hep takılması yönünde görüş belirttik ama bu tip başlıklar aşağılayıcı ve rencide edicidir takmayan kendi bilir ceza yer, veya bunu hayatıyla öder..Alkollü kullanmak gibi değildir yani zararı masum insanlara dokunmaz...
Herkesa taksın ama bunu takmayanlara hakaret ederek yapamazsınız bu tip yazılar silinir....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler