Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Karbüratör Temizleme Spreyi ve Katkısı

REKLAM ALANI
    Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Öncelikle hepimize kazasız belasız sürüşler diliyorum..

Başlıkta da görüldüğü üzere bu tarz ürünler varmış.Bu ürünlerle karbüratör temizliği yapan arkadaşlar, acaba ne gibi fayda gördüler yahut bir zararı oldumu? Karbüratörümü söktürmek istemiyorum ve temizliği bu gibi ürünlerle halletmek istiyorum.Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
    ANGARAJ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    o tarz ürünler kullanmadım soykan ben direk sökmüştüm karburatörümü ve 2. mi 3. mü söküşten sonra karburatörün içindeki diyaframın yerine oturmaması(lastik parçanın genleşmesinden dolayı) ve hava alması sonucu motorum çekişten düşmüştü ve işin garibi parçanın meblası çok cüz-i olsada hiçbir servisten temin edememiştim ayrıca asya-200lerin karburatörünün mikuni olması ve servis fiyatının 400küsür tl ler ile ifade edilmesinin haberin olduğunu varsayarak fazla uğraşmamanı temenni eder aynı zamanda bizim asya topiğinde bir arkadaşın ağaç testere motorunun karburatörüyle birebir uyumlu olduğunu belirttiğini sana söyleyerek selam ederim
    oluroyle bunu beğendi.
    ANGARAJ

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o tarz ürünler kullanmadım soykan ben direk sökmüştüm karburatörümü ve 2. mi 3. mü söküşten sonra karburatörün içindeki diyaframın yerine oturmaması(lastik parçanın genleşmesinden dolayı) ve hava alması sonucu motorum çekişten düşmüştü ve işin garibi parçanın meblası çok cüz-i olsada hiçbir servisten temin edememiştim ayrıca asya-200lerin karburatörünün mikuni olması ve servis fiyatının 400küsür tl ler ile ifade edilmesinin haberin olduğunu varsayarak fazla uğraşmamanı temenni eder aynı zamanda bizim asya topiğinde bir arkadaşın ağaç testere motorunun karburatörüyle birebir uyumlu olduğunu belirttiğini sana söyleyerek selam ederim
    Çok teşekkür ederim İşte belirttiğin durumdan korktuğumdan hiçbir şekilde sökmek istemiyorum.Hava filtresinde ya da benzine katılarak karbüratörü temizleyen ürünler belki işime yarar dedim.Bu arada ağaç testere motorunun karburatörünün uymasıda ilginçmiş
    ANGARAJ

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)