o zaman neden servis arayışı içine giriyorlar klavuzdan seçsin kendine en yakın olanı gitsin?
marka servisleri konusund akılda sorular kalıyor
o zaman neden servis arayışı içine giriyorlar klavuzdan seçsin kendine en yakın olanı gitsin?
marka servisleri konusund akılda sorular kalıyor
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
Ilk mesajdaki arkadaş Honda servislerini bilmediği için sormuş...
Mete-han'ı bilmiyorum valla D&B motor çok profesyoneldir, neden sormuş ben de anlamadım
Sadece Özen motor ilgisiz bir servistir onu bilirim... Şayet ben madur olsaydım 1 dakka durmaz Honda'ya telefon açardım.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
yok be abi ne şikayeti adam aynı adam degişmezki bana böyle yapar başkasına güzellik yapar huy huya benzemez..20,02,2007 tarihinde salı günü oldu..
98 Beygir.....
5 gün geçmiş üzerinden , anladığım kadarıyla parça haala kırık veya çizik...
Honda Türkiye ile irtibata geçersen o parçayı değiştireceklerdir.
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Anladım.... Eh hayırlı olsun o zaman güle güle binsin
ben hondalarimi hep mototala götürürüm kadiköyde
tavsiye ederim
DREAM OF POWER SAKO
Ne diyon ne anlatmaya çalışıyon kanka....Fırıldaksın, bizde ne anlatmaya çalıştığını anlamıyoz....
Kafanı duvarlara vurmadan şu kankanın dediklerine hak verdim de de canımı ye... Ama hala nasıl makaraya vursam ın peşindesin...
Ciddiye alıyolar seni sonra konu çıkılmaz hal alıyo.....Bilmezler ki geyik kralı....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
bi arıza yapsında o zaman anlarım ne kadar motordan anladıklarını...
Eee o zaman ne bağırıyosun hayat onda diye...Nerden biliyorsun?....
Boş boş sallıyosun....Hele bir gör geçir bak bakalım o zaman paylaş.....Memnun san hep birlikte bağıralım.....
Hala da anlamış değilim ya bişeyi saklıyon yada bilmiyorum artık....Arayışlara girmenin nedeni ne?........
Dürüstçe yaz hadi kanka...Sevenlerini mahrum etme...Paylaş derdini bizle....
olsa niye yazmayım ...öküz altında buzağı arama buna denir ha...arıza olsa bugün 100 km nasıl yapam keko...Ücretsiz seminere Kadıköye uğradım... Kartal Kozyatağı Bauhausa garaj gibi bişeyler baktım...vs bayağı dolandım...
Bir sürü yazı yazmıştım ama reklama giricek diye sildim.....Neyse gerek yok....Siz mutlu olun gerisini boşverin....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)