Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Asya Pars 250

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Asya Pars 250
    Slm arkadaşlar. Motorla ilk resmimi sizlerle paylaşmak istedim. Hemen belirteyim sadece resim çektirmek için bu şekilde korumasız ve kızımla bindim. Sitenin bahçesinde ve resim çekilirken motor çalışmıyordu Sonra tenkitlere maruz kalmak istemem.

http://img201.imageshack.us/img201/73/61608344.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------

http://img809.imageshack.us/img809/7519/54463196.jpg
    quezzap bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Güle güle kullanın. Bu motorda rahatsız edici bir titreşim var mı ?

Motosikleti
    Asya Pars 250
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güle güle kullanın. Bu motorda rahatsız edici bir titreşim var mı ?
    Henüz rodajı tamamlanmadı. O nedenle net birşey söylemek pek mümkün değil. Ama şuana kadar ben pek hissetmedim.

hayırlı olsun sağlam motor gerçekten .. görüntü olarak zaten biraz abartmış olucam ama harleyi andırıyor yolda giderken
    hava atabileceğiniz bir motosiklet:D

~~NEO~~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ
    Motorunuz hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela yaşatmasın... Eski bir Regal Raptor kullanıcısı olarak söyleyim, Regal Raptordan isim dışında bi farkı yok... Hatta kullanma kılavuzu bile aynı...Çinli diye b*k atan çok olacaktır ama fiyatına göre hem görünüş hem de performans açısından yeterli bence... Su soğutmalı olması çoğu çinli motora kıyasla avantajdır... Ben Mondial 250 MCT de kullandım, Regal Raptor da, Asya Pars da... Regal ve Asya ( Zaten aslında aynı motorlar ) varken başka çinli cruiser almak bence yanlış olurdu... Siz de iyi yapmışsınız bence... Arkadaşların yazdığı tavsiyelere uyarsanız keyifle sorunsuz binersiniz inşallah... Ben öyle yapıyorum...

quezzap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM 250
    Madem motosikleti satın aldın Hayırlı olsun.. Sana vereceğim tek tavsiye kimsenin dediği olumsuz yorumlara kulak asma.Sadece tedbirli davran. Ben QM 250 kullanıyorum ve çok seviyorum,beni hiç üzmedi(kısa far patladı o hariç ) Sen motosikletini sevip,bakımları aksatmaz ve iyi davranırsan,gerçekten çok çok memnun kalırsın,markası önemli değil. Sen motosikletini sev ve ona sahip çık Gerçekten kötü olsa bile bunun hiç bir önemi yok,sen sevdikten sonra. Kazasız,belasız sürüşler

Motosikleti
    Asya Pars 250
    Kesinlikle abartmıyorsunuz zaten bu motoru harley davidson tasarımcısı tasarlamış kitabında öyle yazıyor zaten bakıldığındada sadece bu motor harleye benziyor regal raptorun falan alakası yok harleyle

Linwelin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R25 / 2016
    Alıntı chopper43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle abartmıyorsunuz zaten bu motoru harley davidson tasarımcısı tasarlamış kitabında öyle yazıyor zaten bakıldığındada sadece bu motor harleye benziyor regal raptorun falan alakası yok harleyle
    Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..

yqavuzhyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mühim olan kimin tasarladığı değil, kimin ürettiğidr. Mondial Destro denen motorunda tasarlayıcısı Harley Davidson'dan ama yolda gitmek için 3 gülhü bi elhama ihtiyacı var. Bu arada Regalleri tasarlayan adamın adı Johnny Pag, kanadalıdır. Eskiden harleyde çalışmış, bumoto calibre, mondial destro, Regal raptorlar gibi motorların hepsi bu adama aitti taa ki çinliler kopyalayana kadar. Kalite olarak yanına bile yaklaşamazlar bu adamın motorlarının. Kanada fiyatı 6500 dolar Destronun :D Türkiyede 6000 TL

Bu bilgide yanlışlık var, şase ve tasarım aslen honda cmx rebel kalıplarına ait, johnny pag sadece tasarımı elden geçirip avrupa ve amerika ya farklı modeller oluşturuyor. Amerika modeli spyder ve malibu(daytona), avrupa modelleri ise dd250e-9 ve 9b olan bizim ülkemizde classic dedikleri modeldir. Motor ve vites kutusu çinliler tarafından A.J.S isimli ingiliz firmasına tasarlatılmıştır ve çinde üretilmektedir (V-Twin sesi çıkarması için özel olarak tasarlanmıştır fakat bu yüzden motorun ürettiği gücün potansiyeli sınırlanmıştır). Motosikletlerin hem amerika hem avrupa versiyonları da çinde üretilmektedir. Amerikada 400cc(23hp enjeksiyonlu) 319cc(24hp yağ soğutmalı), Avrupada 349cc(24hp su soğutmalı) ve 233cc(19hp su soğutmalı)temel motorlarla satılmıştır. (2006 modelde ki hava soğutmalı 233cc motor, 150cc, 100cc, 80cc, 50cc motorlar Lifan firmasından alınıp takılan motorlardır.)

Asya Pars DD250e-9B konusuna gelecek olursak yalnızca 50 adet üretilip satıldı, beklenen ticari kar elde edilemediği için üretim sonlanmıştır. Regal Raptor'dan bir tık daha iyi denilebilir çünkü Pars'ta ön frenler çift disktir, ayrıca regal raptorda ek opsiyon olarak alabileceğiniz T gidon ve Krom Depo, Asya Parsta standarttır. Pars'da yedek su deposunun konumu regalden farklıdır. Şu anda türkiye yollarında 12 adet asya pars kalmıştır.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------

Alıntı FockeWulf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu bilgide yanlışlık var, şase ve tasarım aslen honda cmx rebel kalıplarına ait, johnny pag sadece tasarımı elden geçirip avrupa ve amerika ya farklı modeller oluşturuyor. Amerika modeli spyder ve malibu(daytona), avrupa modelleri ise dd250e-9 ve 9b olan bizim ülkemizde classic dedikleri modeldir. Motor ve vites kutusu çinliler tarafından A.J.S isimli ingiliz firmasına tasarlatılmıştır ve çinde üretilmektedir (V-Twin sesi çıkarması için özel olarak tasarlanmıştır fakat bu yüzden motorun ürettiği gücün potansiyeli sınırlanmıştır). Motosikletlerin hem amerika hem avrupa versiyonları da çinde üretilmektedir. Amerikada 400cc(23hp enjeksiyonlu) 319cc(24hp yağ soğutmalı), Avrupada 349cc(24hp su soğutmalı) ve 233cc(19hp su soğutmalı)temel motorlarla satılmıştır. (2006 modelde ki hava soğutmalı 233cc motor, 150cc, 100cc, 80cc, 50cc motorlar Lifan firmasından alınıp takılan motorlardır.)

Asya Pars DD250e-9B konusuna gelecek olursak yalnızca 50 adet üretilip satıldı, beklenen ticari kar elde edilemediği için üretim sonlanmıştır. Regal Raptor'dan bir tık daha iyi denilebilir çünkü Pars'ta ön frenler çift disktir, ayrıca regal raptorda ek opsiyon olarak alabileceğiniz T gidon ve Krom Depo, Asya Parsta standarttır. Pars'da yedek su deposunun konumu regalden farklıdır. Şu anda türkiye yollarında 12 adet asya pars kalmıştır.
    Ayrıca avrupa da yine A.J.S ye ait 125cc 11 beygirlik motorla da satılmaktadır, yazmayı unutmuştum.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)