Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

İlk Kar Kazası Benimmm :=)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Ara verdi devam edecek :)
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslinda boyle seyler iyidir. ) dusmeyi ogreniriz ) ve cokta zevkli. ama tabi dikkat etmek lazim yinede. sabah bende pirelendim dedim cikarayim. motoru ama gozum kesmdi dedim sbah sabah atrakson olmasin )) gecmis olsun ..dusecegini bilip dusmekte guzel oluyor)))
    çıkar çıkar abi :d uyma şeytana sen bin gez :D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Motoru bi yere vurarak düzelttiyseniz koruma demirini, şase kırılırsa bir gün hiç şaşırmayın.

Motosikleti
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motoru bi yere vurarak düzelttiyseniz koruma demirini, şase kırılırsa bir gün hiç şaşırmayın.
    takılmayın şaseseye bu kadar arkadaşlar sıkıntı yok çok zorlanmadı merak etmeyin ölçüyü kararını bilirim ;)

Motosikleti
    Yamaha XT 660 R / 2006
    Geçmiş olsun.. Karda buzda pek çıkmamak gerekiyor. Terso bir durumda Allah korusun.
    Yamaha XT660R

farcob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    İlk Kar Kazası Benimmm :=)

tebrik ederim,geçmiş olsun,

halepli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha cygnus l
    Geçmiş olsun

Ooo drift kazası oldu desene hocam.Kar da motosiklet kullanmak profesyonellik,tecrübe hepsini bir kenara bıraktırır.:D Haberin olsun.Yavaş gir virajlara...Ne güzel motosikletin hasar aldığında mutlu olabiliyorsun.:DBen motorumu şu dakika itibariyle satmış bulunuyorum.Babamın ortak olduğu şirkete.:D Para almadım.İleride alacağız kısmetse.Motosiklet daha ne yan yattı,ne yağmur gördü ne de kar...2500 km...2009 model.:D
    7 kez yağ değiştirmişim.:D300-500-1000-2 kez yazdan çıkarken.Sonrası 1500-2000...:D

Motosikleti
    Alıntı immortalboss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ooo drift kazası oldu desene hocam.Kar da motosiklet kullanmak profesyonellik,tecrübe hepsini bir kenara bıraktırır.:D Haberin olsun.Yavaş gir virajlara...Ne güzel motosikletin hasar aldığında mutlu olabiliyorsun.:DBen motorumu şu dakika itibariyle satmış bulunuyorum.Babamın ortak olduğu şirkete.:D Para almadım.İleride alacağız kısmetse.Motosiklet daha ne yan yattı,ne yağmur gördü ne de kar...2500 km...2009 model.:D
    7 kez yağ değiştirmişim.:D300-500-1000-2 kez yazdan çıkarken.Sonrası 1500-2000...:D
    motora kıyabilmek değil usta bu sinyallere aynaya kıyabilmek yani en fazla 50 lira masrafa büyük bir eğlence,motorumun motoruna,kaportasına kıymıyorum ya.birde şu aman motorum çamurda kirlenir karda kirlenir kıyamam diyenler var benzin istasyonlarında verin 2 lira en ince detayına kadar temizliyorlar tifitiye tofita yokk sert meyvee :d

turbocharge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Duke 200 (2014)
    Bende aynısını bisiklette denemiştim çok zevkliydi motorla karda sürmek daha bi güzeldir heralde denemek lazım valla yanlamalar patiler matiler)

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)