Motoru bi yere vurarak düzelttiyseniz koruma demirini, şase kırılırsa bir gün hiç şaşırmayın.
Geçmiş olsun.. Karda buzda pek çıkmamak gerekiyor. Terso bir durumda Allah korusun.
Yamaha XT660R
İlk Kar Kazası Benimmm :=)
tebrik ederim,geçmiş olsun,
Ooo drift kazası oldu desene hocam.Kar da motosiklet kullanmak profesyonellik,tecrübe hepsini bir kenara bıraktırır.:D Haberin olsun.Yavaş gir virajlara...Ne güzel motosikletin hasar aldığında mutlu olabiliyorsun.:DBen motorumu şu dakika itibariyle satmış bulunuyorum.Babamın ortak olduğu şirkete.:D Para almadım.İleride alacağız kısmetse.Motosiklet daha ne yan yattı,ne yağmur gördü ne de kar...2500 km...2009 model.:D
7 kez yağ değiştirmişim.:D300-500-1000-2 kez yazdan çıkarken.Sonrası 1500-2000...:D
motora kıyabilmek değil usta bu sinyallere aynaya kıyabilmek yani en fazla 50 lira masrafa büyük bir eğlence,motorumun motoruna,kaportasına kıymıyorum ya.birde şu aman motorum çamurda kirlenir karda kirlenir kıyamam diyenler var benzin istasyonlarında verin 2 lira en ince detayına kadar temizliyorlar tifitiye tofita yokk sert meyvee :d
Bende aynısını bisiklette denemiştim çok zevkliydi motorla karda sürmek daha bi güzeldir heralde denemek lazım valla yanlamalar patiler matiler)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)