Dünyanın İlk Elektrikli 'Chopper'ı
Reklamlar
-
Dünyanın ilk elektrikli chopper'ı, "Siemens" ve Discovery Channel izleyicilerinin yakından tanıdığı "Orange County Choppers" işbirliğiyle tasarlandı.
Siemens'in geliştirdiği elektronik parçalarla OCC'nin tasarımı birleşince, ortaya sıra dışı bir motosiklet çıktı.
26 beygir güç üreten elektrik motorlu 160 kilogram ağırlığındaki chopper saatte maksimum 160 kilometre hıza ulaşıyor. 100 kilometre menzilli motosiklet, 110 volt ile şarjını 5 saatte tamamlıyor. Türünün tek örneği olan bu sıra dışı chopper, 12 ay boyunca Amerika'yı gezdikten sonra hayır işlerine bağışlanmak üzere satılacak.
[MynetHaber'den Alıntıdır]
Reklamlar
-
Abi muhtesem bir sey buuu
RIDE or DIE
-
Elektirkli enduro da çıkmıştı geçen sene çok gelişmiş bir ürün olarak hemde hızı saatte 180kmh ulaşa biliyor aküsü tamm 499 kilometre güç kaybı olmadan tmm randımanlı çalışıyor ve akünün ömrü tmm 400.000 km olarak üretildi akü şarj süreside max 4 saat olarak üretilmişş
Ntv deki 2 kafadar adam varya onlar sunmuştuuu ama enduro bayağı deyişikdi böle hızlı gitsin diye biraz yere yakın felan yapmışlardı
-
-
Bu 2 sene evel ki bir haber olmasi lazim. Daha ne modeller cikti ondan sonra
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
Yok arkadaşlar... Yıllardır dağlardan tepelerden aşağıya süzülürken egzosumun bana söylediği dizeleri dinleyip gittim. Benden not alamaz.
-
pata pata pata çalışan egzos yok
Devasa parıl parıl parlayan v2 silindir motor bloğu yok
Bol bol kullanılan cicili bicili nikelanjlar ve aksesuarlar yok
önünüzde duran devasa benzin deposu zaten yok
evet belki yakıt ekonomisi var ama üzerindeki plastiklerin kesimi dışında chopper a benzer hiçbir yanı yok bu motosikletin...
Galiba şu dönem eskilerin mz lere 2 zamanlı mobiletlere baktığı gibi ilerde bizde benzinli ve cicili bicili chopper lara bakıp yeni nesile ''aah ah eskiler'' diyeceğiz...
-
Yolda akü biterse vay sürücünün haline.
-
Arda_Karaca adlı üyeden alıntı
Yolda akü biterse vay sürücünün haline.
benzininiz hiç bitmiyor heralde hocam :D
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
-
Süvarİ adlı üyeden alıntı
benzininiz hiç bitmiyor heralde hocam :D
Alırsın pet şişe benzin getirirsin ama elektriği nasıl yapacaksınız. O anlamda dedim.
-
Arda_Karaca adlı üyeden alıntı
Alırsın pet şişe benzin getirirsin ama elektriği nasıl yapacaksınız. O anlamda dedim.
Aküyü sök götür dicem de mübarek onların aküsüde eşek ölüsü gibidir daha fındık kadar elektrikli bisikletin aküsü 22kg iken chopper için iyimser olamayacağım
-
2 sene önce yazmıştım ben bunu
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
Oyuncak bu resmen. Chooper scooter.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
İrfan abi yıllar önce bile yasam enerjiniz ve mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor
kymco agility 50 5700km >> honda cbx 250 2100km >> honda cb 125 ..?
Demirden korksak motora binmezdik..
-
bu ne be.
egzos sesi yok nikelaj yok.
öyle chopper olmaz olsun.
not almaz.
What goes around, Comes back arround...
-
Tekerlekli buzdolabı olmuş bu. Yaramaz. Elektrik olayı da dert, uzun süre saatler boyu şarjda tutmak gerek. Bikaç dakikada şarj olabilir hale getirmeden elektrikli araçlar yaygınlaşmaz.
-
ses sorununu kaliteli bir ses kartı takıp halletseler hiç de fena olmaz aslında.
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
ne güzel tık ses gelmez bundan egzostunu açayım sesi tok çıksın muhabbeti tarih olmuş
ve 110 woltla 160 km hız ve 100 km menzil fena değil yani bedavee
sora gir bir benzinliğe tak pirizi devam ...
abi sen buna bi dinamo takasın yada güneş enerjisi sistemi dur durak yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)