Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İcradaki motosikletler?

REKLAM ALANI
    lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    Arada gözüme denk geliyor da bu icra sürecinden motosiklet nasıl alınır? Bazıları ruhsat ve anahtar olmadan satılıyor gördüğüm kadarıyla, nelerle uğraşmak gerekir? İcradan bişey alan var mı? Allah icraya kaptırtmasın tabii de bişeyler.

---------- Post added at 15:32 ---------- Previous post was at 15:20 ----------

İcrada uçak bile varmış yuh dedim. Bu icra olayı da geçmiş tarihli bir GV 650 ilanı görmüştüm de icrada merak ettim nasıl olur diye.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kerem182 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    znu 125
    bence almamak daha iyi olur.

kyagmur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BAJAJ F250
    inş bilen biri çıkar bende merak ediyorum nasıl prosedür

mehmet tufan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BURGMAN
    ağlamışın malı kimseye yâr olmaz.
    boşver.
    What goes around, Comes back arround...

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu motorların genelde tipi kebabçı çıkması skuter oluyor ve ya alayı çinli. Kenarda beklemekten akusü ve lastikleri bitik hareketli parçalrı pas içinde oluyor.

Fiyatlarda yapıcağın masrafı çıksan piyasa fiyatına çok yakın oluyor. Bunlarla uğraşmak için motor tamircisi veya sanayide esnaf olman lazım. Yada arada bağlantılı adamların çünkü işler o şekil yürüyor.

Bi arkadaşım Honda activa 2005 model yarı Allahlık olmuş skuteri700-800'e tanıdık yoluyla kendine düşürmeyi planlıyordu. Ses çıkmadı daha. Zaten üzerine 200-300 masraf yapcanda sonra kar koyup satıcan harcanılan efora zamana yazık.

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Icra daki urunlerin satisi belli donemlerde bagli olduklari icra mudurluklerince yapilan acik artirma teklif yontemi ile yapilir. Acikcasi satilan cogu arac disarida kotu bekleme kosullarindan dolayi pek oyle umdugunuz gibi degildir. Satislar yerel gazatelere , internet uzerinden bazen de sahibinden.com da verilir.

Bu araclari alan ve sonra satan ozel galerilerde mevcut.

Gumruklerdeki araclarin durumu daha vahim. Onlar omur boyu curuyor.

Baskasinin mali diye gormek cidden yanlis, sonucta urunun kimden geldigi mesele degil. Devlet alacak hakkina karsilik bunu aliyor. Bu bir ticaret.

Bakkaldan aldiginiz para ustu 10 dk evel bir uyusturucu saticisinin sigara icin verdigi para da olabilir. Bunu boyle dusunmek yersiz.

O urunler satilinca alacaklarina kavusan insanlar var. Bunu da unutmayin.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı mehmet tufan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ağlamışın malı kimseye yâr olmaz.
    Hastasıyım şu cümlenin ve bu cümleyi kuran mantığın

zealous - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc750X
    wala motor değilde abimler araba takip ediyorlar icradan. mesela araba alıcan gözünü kestirdin öle acayim, bakayim, kac binde, osu nasıl, busu nasıl, test surusu yapayim yok. dişindan bakıyorsun ne görürsen. abimler almıştı bir tane dediğin gibi anahtarı yoktu depodakiler: abi bir 100 lira at anahtarı buluruz demişler. yediemin deposuna gidip motora bakmaya gittiğinde zaten ne biliyorlarsa söyluyorlar. yani ne cıkarsa bahtına ucuz alırsın ama çok sorun cıkartabilir.

örnek wericek olursak suan 2008 BMW r 1200 gs adventure satılık mesela muammer bedeli 14.000 tl imis muammer bedeli de pek gemez ama gel gör o motoru alsan 35.000 e okutabilirsin. ama motorun beyni egzozu ön camı çantaları yokmuş he alırsın bi bakarsın osuda yok busu da:D

bildiklerim bu kadar.
    hyosung gv 250

lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    Genelde çinliler olduğu doğru. Ama arada şu linkteki gibi Harley Davidson'lar BMW'ler de düşüyormuş. Gerçi fiyatları pahalı geldi de muammen bedel nedir, 2 ayrı satış yapılıp yine satılmazsa pazarlık yolu ile satılıyormuş. Fiyat da gittikçe düşüyor bu süreçte. Nasıl olduğunu merak ettim; uygun fiyata alınabilme ihtimali var mıdır yoksa anca galerilerin şunun bunun işine mi yarar? http://www.icramatik.com/arsiv/arama...r=19&kat_id=82

İcralık mallar da sonuçta bir borca karşılık el koyulan mallar. Hırsızlık malıyla bir tutar konuma koyamıyorum açıkçası, alınabilir bir şekilde.

Motosikleti
    Honda nc750X
    konuya açıklık getireyim diye abime söyledim bir araştırma yaptırdım. abim BMW yi aradı depo: 762 euro beyin: 673 euro: egzoz camı:70 euromus toplam 1505 euro +kdw muammer bedelden alsan 1775 euro eksikleri alsan hadi osu busu desen 20000 liraya motoru alırsın. 2008 bmw r1200gs adventurenin fiatları 35000 lira civari 15000 lira kar edersin dosya masrafı filanda vardır bunun.

galericilerde ölücü zaten çok ucuza kapatmaya çalışıyorlar öyle iyi fiyatlarda vermiyorlar ticaretini yapmiyacaksan ucuza alabilirsin. kac galerici motor takip ediyordur oda soru işareti(?)
    hyosung gv 250

Motosikleti
    Ara verdi devam edecek :)
    geçen bir arkadasım araba bukdtm dedı fiat florino 9 bın lıra o super filan derken avukata 4bin verdi kalani 1hafta sonra verecektı ama simdı avukat nerde onu arıyorlar kımbilir kaç kişiyi tokatladı

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Alıntı zealous adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    wala motor değilde abimler araba takip ediyorlar icradan. mesela araba alıcan gözünü kestirdin öle acayim, bakayim, kac binde, osu nasıl, busu nasıl, test surusu yapayim yok. dişindan bakıyorsun ne görürsen. abimler almıştı bir tane dediğin gibi anahtarı yoktu depodakiler: abi bir 100 lira at anahtarı buluruz demişler. yediemin deposuna gidip motora bakmaya gittiğinde zaten ne biliyorlarsa söyluyorlar. yani ne cıkarsa bahtına ucuz alırsın ama çok sorun cıkartabilir.

örnek wericek olursak suan 2008 BMW r 1200 gs adventure satılık mesela muammer bedeli 14.000 tl imis muammer bedeli de pek gemez ama gel gör o motoru alsan 35.000 e okutabilirsin. ama motorun beyni egzozu ön camı çantaları yokmuş he alırsın bi bakarsın osuda yok busu da:D

bildiklerim bu kadar.

Muammer kim Fiyatları belirleyen kişimi yoksa
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    peki icralık yerine bir hurdalık falan yokmu motosikletlerinde toplamdığı kazalı vs olan
    welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/

Motosikleti
    Honda nc750X
    Alıntı harbiturk adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Muammer kim Fiyatları belirleyen kişimi yoksa

hahaha wala güzeldi hemen google da yazdım acaba yanlışmı yazdım diye doğruymuş ewet fiyatı belirleyen kişi olabilir veya fiyatı belirleyen memura verilen ünvan:D
    hyosung gv 250

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    adamlar bütün sitede motosikleti motorsiklet diye yazmışlar gülermisin ağlarmısın
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    En çok YAMAHA F26 ya güldüm ben )
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben bi ara çok kafaya takmıştım epeyde araştırmıştım bu işleri

öncelikle internette satılık hacizli malların ilanlarını hazırlayanlar aşırı acemi işten anlamayan insanlar şuanki motorumu almadan önce izmir de bir tane hacizli agility 50 ilanı görmüştüm sonrasında görmeye gittiğimde adamların bana gösterdiği model 125lik modeliydi e diyorum internette 50lik bi tane gözüküyor. Dediler abi elimizde bu var bunu verelim falan dediler.

Ama motoru görseniz pis bakımsız artık nerdeyse çürüyecek türden. Anladığım kadarıyla önceden açıkda bekliyormuş sonradan hacizli başka kamyonun kasasının üstünü brandayla kapatıp oraya almışlar. E dedim anahtar? onu hallederiz abi dediler. Nası halledicen dedim. Sen al biz buluruz dediler (bana kalırsa 3 5 de kendilerine bişiler istiyorlar) . Sonra sordum soruşturdum alınan motora 0 dan plaka ruhsat da çıkarmak gerekiyormuş bi sürü angarya iş yani. Sonrasında durumun böyle olduğunu görünce vazgeçtim.

Ancak şöylede bir durum var arabalar için aynı şey geçerli değil çok temiz yeni model arabalar var yani oraya nasıl düşmüş anlam veremedim ama demekki cidden paranın kimde olduğu/olmadığı dışardan göründüğü gibi değilmiş bunu bir kez daha anladım

Sonuç iyi bir ustan varsa yedek parça beklemek sorun olmayacaksa ve bu tip bürokrasileri aşmana yardımcı olacak tanıdıkların yoksa çok uğraşırsın

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    arkadaşlar ağlayanın malını almak o adamı borcundan kurtarıyor..kimse almazsa ikinci ihalede fiyatı daha çok düşüyor ve sahibi daha çok ağlıyor..bu mantığa karşıyım....icradan temiz bir alet bulmak zor...hele ki bu işler organize işler, ihaleye girebilirsiniz fakat sağa sola 3-5 çorba parası atmanız gerekiyor...ayrıca aracın beklediği otopark sahibi de önemli...onlara da koklatmak gerekiyo..gereksiz bir sürü şeye katlanacaksınız..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)