ben gezilere katılamayacak mıyım?
Reklamlar
-
Tamamiyle grubun ne tür geziler yaptığına bağlı bence, neticede asfalttan gitmeyen dağ bayır gezmeyi seven bir grupla seyahat etmek eziyet olabilir ancak ben %90 asfaltta giderim derseniz de enduro keyiflidir, hakimiyeti daha kolaydır, yüksektir trafikte hem farkedilir hem de siz daha kolay görürsünüz etrafınızı, yorulduğunuzda yada engebede ayakta kullanılabilir, ön maşa eğimi çok değildir bu da hem virajda hem de arazide kolaylık sağlar.
Lakin bütün bu saydıklarıma karşın motorsiklet ruha hitab eder tamamen keyif işidir, gönlünüzde hangisi yatıyorsa onu alın.
Reklamlar
-
erro adlı üyeden alıntı
daha az manevralı ama daha sağlam gidebilmek konusunda sana katılıyorum...her ne kadar gençlik heyecanlarını çoktan geçirmiş olsam da naked alırsam rahat manevra kabiliyetinden dolayı bi taraflarım rahat durmaz mı acaba diye kendi kendime soruyorum...?
Al abicim, baktın olmuyor, rahat duramıyorsun satarsın naked alırsın, takas edersin... Kafanı yormana değmez, hem çeşit tatmış olursun. En iyi tecrübe edilerek öğrenilir derim
-
arkadaşlar hepinize gerçekten teşekkür ederim...gerçekten karar verme sürecinde etkili olacak yorumlarda bulunuyosunuz...
-
lycantrophic adlı üyeden alıntı
Açıkçası ben altımdaki mct 250'yle her türlü yola girip çıkıyorum. Köy yollarında da geziyorum, köpeklerin de saldırdığı oluyor, çukura da giriyorum yeri geldiğinde. Tabii ben dağa bayıra toprak yollara çıkıp gezeceğim dersen o kadar rahat olmayabilir cruiser tarzı motorlar doğruya doğru. Ama istanbulda da 8000 km. civarı bir yol yaptım yoğun trafikte, aralara girip de çıktığım oluyor rahatım sorunum olmadı. Ama şehir içinde aşırı manevra yapmak da riskli zaten, kuryelik filan da yapmayacaksan da o kadar aşırı bir manevraya gerek de yok. Naked'ın manevra kabiliyeti daha iyi olabilir İstanbul trafiği için söylüyorum, ama bence gerek yok, daha az manevralı ama daha sağlam gidebilmek daha önemli diye düşünüyorum ben. Bir de cruiserlar oturuş kullanış açısından daha rahat bence, tadını alan bilir vaz geçemez.
Bu arada ben de GV 250 alacağım yakında.
bi çamurlu serdivan tepesine mi çıkmıosun :D
-
Hocam sen benim izmirde gezdiğim yerleri görecektin. Yaşam belirtisi olmayan yerlere soktum motoru banamısın demedi
Motosikletli Kaplumbağa...
-
Şehir içi kabiliyeti arttırmak açısından namı "key-x" Kemal arkadaşın peşine Fındıklı-Ortaköy hattında trafiğin yoğun olduğu bir saate takılmalısın.
Nasıl ki uyanık araç sürücüleri ambulansın peşine takılırsa istanbulun kuryeleride Kemalin peşine takılır, açık yol var diye. Orda çözersin mevzuyu
Arazi performansı içinde benim yada Motorkafanın peşime takılman lazım. Crosstan az hallice
Ama o geçtiğin arazi yollarda altında bir cross yada şehir trafiğinde bir nakedın olsaydı nasıl olurdu diye sorarsan, sana cevabım şu olurdu dostum;
Yiiihiaaaaaaaa
Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
-
mayildiz adlı üyeden alıntı
Şehir içi kabiliyeti arttırmak açısından namı "key-x" Kemal arkadaşın peşine Fındıklı-Ortaköy hattında trafiğin yoğun olduğu bir saate takılmalısın.
Nasıl ki uyanık araç sürücüleri ambulansın peşine takılırsa istanbulun kuryeleride Kemalin peşine takılır, açık yol var diye. Orda çözersin mevzuyu
Arazi performansı içinde benim yada Motorkafanın peşime takılman lazım. Crosstan az hallice
Ama o geçtiğin arazi yollarda altında bir cross yada şehir trafiğinde bir nakedın olsaydı nasıl olurdu diye sorarsan, sana cevabım şu olurdu dostum;
Yiiihiaaaaaaaa
Senin yanında lafım olmaz abi
-
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Senin yanında lafım olmaz abi
Yaaa bak şimdi koltuklarım kabardı
Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
-
Geçen gördüydüm. Adam R1 ile dnya turuna çıkmış, asyada bataklıklardan geçiyor.
Keyfin oldu mu? motorunu tanıdın mı? pek çok yere rahat rahat girersin.
Ha dağ bayırdan enduro kadar keyif alır mısın bilemem.. Sonuçta ayakta motor sürmek de yeri gelince ayrı bi keyif oluyo.
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
-
marmarasiste adlı üyeden alıntı
bi çamurlu serdivan tepesine mi çıkmıosun :D
Çok çamurmuş orası da ya, motorum kirlenir acırım kıyamam yazık. Ne işimiz var dağda bayırda inelim Sapanca kıyılarına yakalım mangalımızı oh miş.
-
Enduroyla her yolda çok rahat gidebilirsin ama tarzın olmadığına göre, cruiserla'da istediğin her yolda gidebilirsin,
Örneğin bu haftasonu yaptığımız Moto-Kamp
Ki gv250 nin benim Cruisera göre ağırlık/güç oranının daha yüksek olacağını düşünürsek, benden daha rahat olacağın kesin
-
Senden başka cruiser kullananların da olduğu bir grupla gezersen büyük ihtimalle dağa bayıra çıkmazsın. Gönlünden geçen motor ne ise onu al ama üzerine bir kez oturmadan alma. Cruiserlar gerçekten manevrası ağır motorlardır. Birkaç ay Çin malı 150 cc cruiser kullamışlığım var, bir keresinde bir mağazada GT250'ye oturdum kg olarak daha ağır olmasına rağmen bana kuş gibi gelmişti. Şehir içinde sık sık sıkışık trafikte kullanacaksan ve otomobillerle aynı sıraya girmek zorunda kalacaksan alma derim. Araçların arasından geçmek illa makas atmak anlamına gelmiyor. Trafik yavaşladığında eğer yol müsaitse ben sık sık birinci ve ikinci şerit arasındaki koridordan giderim. Cruiser kullanırken gidemiyordum.
-
fatboy ,vtx1300 gıbı iri kıyım motorları ornek gostermıs olsaydın .tamam şehir içinde zorlanırsın derdim.dag'da bayırda dolanamazsın derdim.(Yapanlar gerçi)almayı dusundugun motor hacmi 250cc.cruiser'la , naked arasında ne kadar kilo farkı var?Tecrube az oldugundan o 20kg'lık agırlık farkı bıle surusunu ezıyete cevırebılır.Kaldıkı naked alıp'ta kuryeler gibi buldugun her delıge gırecek degılsın.eh agresif bir suruste dusunmedıgıne gore yapman gereken sana hıtap eden motoru secmek.(Enduro , cruiser , naked)
-
-
Daha bugün adapazarından köylerin içinden geçen dağ yollarından geçip izmit sekaparka gittim buluşmaya. Tam buzlar çözülüyorken gittim buzların üzerinde drift yapa yapa. Ağaçların arasından geçerken de kafama buz düştü küüütttt diye bişey olmadı da uzun zamandır böyle tırsmamıştım. Dönüşte de karlar erimiş ben de bi yanlış yola girmişim asfalt bitti toprak yola girdim tepe yukarı. Macitle ben böyle dolanabiliyorsam bayır canavarı dedikleri GV 250 hayli hayli dolaşır.
-
İşte cruiser işte GV250 işte cross işte ben
-
Fikir vermesi açısından ekliyorum.Video'daki kişiler ve çalan müziklerin gerçek hayat ile uzaktan yakından bir ilişkisi yoktur Hepsi hayal ürünüdür.Kastamonu'daki köyümüzün asfalt değmemiş yollarında canavar gibi artçı ile gitmişti
http://www.youtube.com/watch?v=3MjnN...9&feature=plcp
https://www.youtube.com/user/funtay34
http://instagram.com/tayfunboralegend/
https://www.facebook.com/tayfun.bora
-
istenilince gidiliyomuş demek ki
-
Gv 250 yi al( hiç sanmıyorum ya) olmuyorsa memnun kalmazsan bana satarsın
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
cruseri motor da azda kaza yapıyodum deneme sürüşü yapım deddim arkadasımın d100 e cıktık bi baktık 2 araba bizi sıkıştırıyo biraz gaza bastım 65-70 arası geldi ibre önüme birden çukur gibi abuk subuk bişe çıktı şimdi o abuk subuk yere dogru gitsem motorun altı gitçek çarpcak araya birden döneyim dedim manevra yapamadım o kadar ağırki manavralar cukura girdim motor biraz sürttü oraya dengem bozuldu korkudan yanlısıla debriyaş diye ön frene bastım takla atıyordum az da ha ogunden sonra o motora tövbe ettım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)