KTM Duke 200 Avrupada satılacakmı?
Reklamlar
-
2007'de Bajaj Auto ile hisse paylaşımı (KTM 'in %14-15 civarı hisseleri 2007 yılında satıldı.Bajaj Auto 2008'e girerken hisselerini % 20 ye çıkardı .Şuan % 31-32 civarın da olduğu söyleniyor)yapıldıktan sonra125cc lik 4 zamanlı motorları (daha sonra 125 cc-250 cc arası diye değişti anlaşma) Hindistana sağlayacağı biliniyor.İlk duke 125' de de böyle bir olay hatırlıyorum ben.Şirket politikası olsa gerek.Bence de getirmeyeceklerdir.Parça sıkıntısı için farklı sebepler sunuyorlar.Aktivite yoğunluğu anlaşma yapılan tedarikler gibi.Bu yıl farklı gelişmeler gösterirler umarım.
Reklamlar
-
Herkese merhaba, bugün spormoto ile konuştum, fuarda getirme ihtimallerinin yüksek olduğunu, martta da satşa başlayacaklarını söyledi.fiyat ne olur dediğimde 5000-5500€ arası düşünülüyor dedi. Tabi bu satış departmanındaki beyefendinin söylemi ne derece gerçekleşir göreceğiz.
-
YILDIRIMBORA adlı üyeden alıntı
2007'de Bajaj Auto ile hisse paylaşımı (KTM 'in %14-15 civarı hisseleri 2007 yılında satıldı.Bajaj Auto 2008'e girerken hisselerini % 20 ye çıkardı .Şuan % 31-32 civarın da olduğu söyleniyor)yapıldıktan sonra125cc lik 4 zamanlı motorları (daha sonra 125 cc-250 cc arası diye değişti anlaşma) Hindistana sağlayacağı biliniyor.İlk duke 125' de de böyle bir olay hatırlıyorum ben.Şirket politikası olsa gerek.Bence de getirmeyeceklerdir.Parça sıkıntısı için farklı sebepler sunuyorlar.Aktivite yoğunluğu anlaşma yapılan tedarikler gibi.Bu yıl farklı gelişmeler gösterirler umarım.
Yıldırım Avrupaya satışı varsa türkiyeye gelmesi kolay ki var. Türkiyeye gelirmi sorusnda ise 125 gelmeyip sadece 200 getirmek distribitör için bi çözüm olabilir. Ktm müşteri profili 250cc motora olan yoğun ilgi ve Avrupa fiyatının 125 e çok yakın olması gelmesinin çok karlı olacağını gösteriyor.
Zaten aradaki fark 500 euroyu geçmedikçe Hem daha önce 125 düşünen diğer yandan 125cc olduğu için bu motoru düşünmeyen müşterinin aklını çeler
ozzy07 adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba, bugün spormoto ile konuştum, fuarda getirme ihtimallerinin yüksek olduğunu, martta da satşa başlayacaklarını söyledi.fiyat ne olur dediğimde 5000-5500€ arası düşünülüyor dedi. Tabi bu satış departmanındaki beyefendinin söylemi ne derece gerçekleşir göreceğiz.
Avrupadaki 400 Euro farkı aynı veya en fazla 500 Euro olarak yansıtmaları için bi engel yok. Ama bu işi biraz kötüye kullanma eğilimine girmeleri ihtimalide az değil.
Yinede sana verilen 5000E-5500E rakamları satıştaki kişinin daha fiyatlardan haberi olmayıp tahmin yürüttüğü kapısına çıkıyor
-
Syanur adlı üyeden alıntı
Zaten 2 tanelerdi, demek birisini kaybettik...
Ben şöyle 250cc oyuncah! gibi bir SM çakayım da al kullan tepe tepe, ayıp ettin. Ama benim borçların da bitmesi lazım önce. Tabi bir de tarifimdeki motordan TR de en az 1 adet olması gerek
Saatliğine kiralarım artık "siz"e?:
Sen istiyor hoplayıp zıplamak, vereceksin 100$ daha...
ahahahha ne güldüm ya para olsun direk al sana 100$ daha ben istiyor hoplamak zıplamak demezsem adam değilim
ANGARAJ
-
Ben gelmeyecek diye duyumlar almıştım ama bilemedim ki şimdi.
-
Bu yeni 690 Duke gelecek mi acaba, bilgisi olan var mı fiyatı ne civarda olur?
-
Bu yeni duke değil aslında.Deposu ve selesi haricinde.Deposu farklı olduğu için oturma pozisyonu geri çekilmiş.Selede farklı bu yüzden.Kuyruk kısa.Motor ve şasi aynı .Egzos daha mantıklı tasarlanmış.Ön çamurluk farklı birde.Tabi bu konunun aslı değil.Neyin gelip neyin gelmeyeceğini sadece politikaları ve şimdiye kadar ki satış prensiplerinden yeni ürün lansmanlarının hafızalardaki tazelenmesinden çıkarılabilecek galiba.Sanırım getirirler.Eskisi(eski denmez aslında aynı sadece makyajlanmadan önceki hali) kadar yakışıklı bulmadım ben ama naked tarzını daha bir benimsemişler .
---------- Post added at 11:55 ---------- Previous post was at 11:49 ----------
Haklısın evet kesinlikle en mantıklısı bu zaten söylediklerine katılıyorum.Ama getirmeyeceklerdir derken bunun türk alıcısına yansıması bizim pazarımıza girmesi ne kadar zaman alacak? ile ilgili bir eleştiride bulunmak istedim.Malum çok hareketli geçmiyor şu sıralar ktm 0 motorlar satışı türkiyede.Umarım dediğin gibi mantıkla bakabilirler.Fiyat farkı da bahsettiğin seviyeler de olursa çok satış yapabilecekler gibi geliyor.
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Yıldırım Avrupaya satışı varsa türkiyeye gelmesi kolay ki var. Türkiyeye gelirmi sorusnda ise 125 gelmeyip sadece 200 getirmek distribitör için bi çözüm olabilir. Ktm müşteri profili 250cc motora olan yoğun ilgi ve Avrupa fiyatının 125 e çok yakın olması gelmesinin çok karlı olacağını gösteriyor.
Zaten aradaki fark 500 euroyu geçmedikçe Hem daha önce 125 düşünen diğer yandan 125cc olduğu için bu motoru düşünmeyen müşterinin aklını çeler
Avrupadaki 400 Euro farkı aynı veya en fazla 500 Euro olarak yansıtmaları için bi engel yok. Ama bu işi biraz kötüye kullanma eğilimine girmeleri ihtimalide az değil.
Yinede sana verilen 5000E-5500E rakamları satıştaki kişinin daha fiyatlardan haberi olmayıp tahmin yürüttüğü kapısına çıkıyor
-
fuar bilgisi : duke 200 5000€ olacak yakın zamanda gelecek,690 duke fuarda vardı 12000€ liste fiyatı :s
-
Evet bana söylenende en geç 15 nisan da gelecek denildi. hatta mart ayına yetiştirmeye çalışıyoruz dediler
-
Nisan ortasında gelir Duke 200, fiyat 5.000 Euro olacak. Dua edelim euro düşsün de ben de alayım bir tane
-
http://www.indiancarsbikes.in/motorc...seconds-52539/
şu sitede top speed 134 kmh demiş, ama 0-60 ve 0-100 kmh de cbr 250'den daha hızlı ivmelenmesi var demiş, son hız baya bi düşük gibi duruyor hoş o hıza nasıl çıktığı da önemli ama yine de az
Kısaca özellikleri güç : 25HP / tork : 19,5nm @ 8000RPM
-
-
Duke 125 110'da 5. viteste kesiciye girmeden gidiyor Kullandığın makina 100km/sa limitli haldeydi zannedersem. Limit kaldırıldığında 130'a ulaşabiliyor motor (göstergede yazan).
Duke 125'in İngiltere fiyatı £3.795 (4.550€), 200'ün £3.995 (4.800€). Türkiye'de ya 125 ucuz ya da 200 pahalı.
-
Khutuck adlı üyeden alıntı
Duke 125 110'da 5. viteste kesiciye girmeden gidiyor
Kullandığın makina 100km/sa limitli haldeydi zannedersem. Limit kaldırıldığında 130'a ulaşabiliyor motor (göstergede yazan).
Youtube'daki duke 200 videolarında top speed 138kmh , ve 136 138 arasında kesici devreye giriyor, sesi geliyo videoda hızlanması muhakkak iyidir ama 100den sonra çok da iyi hızlanmıyor gibi geldi bana. Umarım geldiği zaman test etme şansımız olur
-
Geldiğinde test motoru açacaklar, gidip deneyeceğim mutlaka. Ara hızlanmalar iyi olduğu sürece 140 gibi bir son hız benim için gayet yeterli, zaten 120'yle falan sürüyorum genelde uzun yolda. Ikına sıkıla bir haftada 160 yapmasındansa kolayca 140 yapması daha iyi. Bir de, Hindistan'daki motorlar 138'le sınırlandırılmış yazıyor bazı yerlerde, bir ay sonra görürüz son hızını da
-
Geldiğinde test motoru açacaklar, gidip deneyeceğim mutlaka. Ara hızlanmalar iyi olduğu sürece 140 gibi bir son hız benim için gayet yeterli, zaten 120'yle falan sürüyorum genelde uzun yolda. Ikına sıkıla bir haftada 160 yapmasındansa kolayca 140 yapması daha iyi. Bir de, Hindistan'daki motorlar 138'le sınırlandırılmış yazıyor bazı yerlerde, bir ay sonra görürüz son hızını da
detaylı bir inceleme bekliyoruz o zaman senden
-
Buyuk merak ile beklemekteyim test izlenimlerini
Geldiðinde test motoru açacaklar, gidip deneyeceðim mutlaka. Ara hýzlanmalar iyi olduðu sürece 140 gibi bir son hýz benim için gayet yeterli, zaten 120'yle falan sürüyorum genelde uzun yolda. Ikýna sýkýla bir haftada 160 yapmasýndansa kolayca 140 yapmasý daha iyi. Bir de, Hindistan'daki motorlar 138'le sýnýrlandýrýlmýþ yazýyor bazý yerlerde, bir ay sonra görürüz son hýzýný da
https://www.youtube.com/user/funtay34
http://instagram.com/tayfunboralegend/
https://www.facebook.com/tayfun.bora
-
Bence Türkiyede 200 ün çıkmasından sonra 125 ithal edilmeyip 200 lük 4500 euro ya ithal edilse kimse şikayet etmez ve 125 liği aramaz. Ama bizde iki modeli aynı anda satıp üst modeli aşırı kar marjıyla pazara sokup bizde ucuz modelde pahalı modelde var demek daha zekice
Diğer yandan ikisinide satmak niyetindeysen ikisinede ederini istemek lazım...
Güzel yaklaşım. Zaten bunu daha önce konuşmuştuk. Ancak bizim distribitörün baz alacağı fiyatlar avrupadaki fiyatlar veya avrupadaki 125-250 arasındaki fark olmayacak. 125 lik için nasıl bir politika izlediklerini görüyoruz zaten. 250 lik için de akıllarından geçen şey; "Ninja 250 bizden daha performanslı ama biz daha fiyakalıyız". O yüzden Ninja 250 nin fiyatını baz aldıklarını düşünüyorum. Hatta neredeyse eminim...
-
Duke 125 110'da 5. viteste kesiciye girmeden gidiyor
Kullandığın makina 100km/sa limitli haldeydi zannedersem. Limit kaldırıldığında 130'a ulaşabiliyor motor (göstergede yazan).
Duke 125'in İngiltere fiyatı £3.795 (4.550€), 200'ün £3.995 (4.800€). Türkiye'de ya 125 ucuz ya da 200 pahalı.
Duke 125 almanya sayfası fiyat 4.000 Euro -----> http://www.ktm.com/de/125/125-duke-de.html
Duke 200 almanya sayfası fiyat 4.400 euro ---> http://www.ktm.com/de/naked-bike/200-duke.html
Ortada bir fırsatçılık açıkgözlü lük var gibi görünüyor....
Türk insanına bir malın özellilği bir miktar artınca fiyatı 2 misli arttırılıyor. Bunu devletin ötv si kdv si değil bizim insanımız bizzat kendi yapıyor..
Bu arada kıstas yapabilme açısndan
Almanyada 4.250 euro olan YZF 125 in Türkiyede 3.850 euro ya
Almanyada 3.250 euro olan Scarabeo 200 ün 3.090 euro ya
Almanyada 3.500 euro olan CBR125 in 2.730 euro ya
satıldıklarını belirtelim
-
Ortada bir fırsatçılık açıkgözlü lük var gibi görünüyor....
Türk insanına bir malın özellilği bir miktar artınca fiyatı 2 misli arttırılıyor. Bunu devletin ötv si kdv si değil bizim insanımız bizzat kendi yapıyor..
Katılıyorum. Yalnız Avrupa ülkelerinde kanunlar gereği mecburen 125cc alan bir kitle var, Türkiye'de bu kitle yok. Duke 125 de bu kitle için üretildi. Spormoto da Duke 200'den iyi kazanma fırsatını kaçırmıyor, çok haksız da sayılmaz. İngiltere fiyatına kıyasla Türkiye'de 16 bin TL'ye satılması gereken Honda NC700X'in fiyatı da 20.500 TL, Spormoto'nun %10 fazla fiyat çekmesi normal.
Keşke doğru düzgün bir motosiklet sektörümüz olsaydı...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)