Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Mondial 125mh drift ten Honda cbr 125r a ??

REKLAM ALANI
    Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı eren özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam Yazılarından anlıyorum ki sana cbr 125 değil en az cbr 250 lazım Mh Benimde Kullanan Arkadaşım var düz yolda 130 görüyor diyo aynı şekilde kuba çita kullanan ark var oda 139 cc o ayrı bi makina çözemedim ark dişlimi küçük orjinalde nedir makina 2 kişi 140 yapıyorr
    Cbr 125 de 135 Kmh Gelince Devir kesici devreye girmiyormuydu bu arada Millet yazmışş 150 felan Cbr 250 Sayfasına girin ziyaret edinn Adam geçen 150 kmh çıktım yazmışş altına bi ton yorumm oo iyi harika felan
    Sen en iyisi cbr 125 e 6000 tl vereceğine cbr 250 ye 9.250 ver daha kalıplı 110 kmh da rahat rahat gider mhen gibi kasmazz
    YZF 125 135 de kesiciye giriyo.Youtube a girip 151 km hıza ulaşan videoyu izleyebilirsin.Ben 140 gördüm bi kere sıkıştırarak,ötesine gerek yok.CBR 250 ile 175 gören de var,videolar mevcut zaten.O arkadaşlarınıza fazla inanmayın,bahsettiğiniz motorların ibresi 140.Önemli olan o hızlarda ne kadar güvenli gidebildikleri.

Alıntı Emre ATICI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    drif 136 cc motor var onda ki tork :D hiç bir 125 liklerde yok cbr ı bilmiyorum ama ama emin olun harika bi motor senin cbr kaç ypıyo benim drif 135 ypıyo zorlayınca 140
    140 gördüm bende en son,bi dahada denemem zaten.125lik motor var altımızda arkadaşlar,fazla zorlamayın bence,çok boş muhabbetler bunlar.Bu motorların ideal hızları 100-110,arada zorlarsak 120 üstüne çıkılmamalıdır.Kazasız belasız sürüşler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Yok Zaten Cbr 250 ile 170 lere ulaşan zaten varda hani 125 lik ile fazla hız beklemesin alsın 250 cc lik rahat ulaşsın istediği hıza
    Bide youtubeye Fazla bakmamak lazım aga :D Adam Aksesuar ve Ivır zıvır yaparakdan 139cc çin makina ile 160 yapıyo Ama tabikide ne kadar güvenilir o bilinmezz dediğin gibi Videoda o basıyo diyipde Okadar basacak diye şart yok Belki Adam bir şeyler yapmıştır dişli mişli değişerek
    Sado

Rocknrolla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K100 rt Mondia Drift
    Tabiki 100 den sonra kasmaya başlıycak netice itibariyle 135 cc motor var üzerinde, çok zorlarsan da yapacağı maksimum 120
    Senin motorun bu hızı görmüyorsa servisine bi uğra derim, mümkünse 120 yapıcam diyede uğraşma 90-100 fıtı fıtı sağdan sağdan devam et
    Bu motorla 140 ı gördüm diyen apaçi kardeşlerimde GÖÖZLERİN DEN ÖPÜYORUM.
    Ben jack'in kalın bağırsağıyım..

s.e.c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 250, Mt25 abs, Cb250r, cbr 1000rr, Yamaha Fz8
    benim kendi motorum 150 mc yani 14 küsur beygiri var , kardeşimdede son kasa cbr var ben 1000 km kadar kullandım. şöyle diyim 150 mc bile geçemez cbr yi, mh125 ise asla geçemez. kağıt üstünde aynı güçteler ikiside 13 küsür beygir ama cbr gücünü üst devirlerde üretiyor yani 9000 devirden sonra mh 125 yalan olur çünkü mondialler cbr gibi 11000 küsur devirlere çıkamıyo hiç boşuna tartışmayın arkadaşlar bu son hız konusu öyle kafadn tahminle bulunabilcek bi sonuç değil ya iki motoru yarıştırırsınız yada hiç yarıştırmadan bile sonucu bilebilcek kadar teknik bilgiye sahip donanımlı biri olmanız gerekir.
    sahibi 130 yapıyo diyen bi cbr yi ve yine sahibi 140 yapıyo diyen drifti kapıştırın bakalım ne olucak sonuç. öyle ibrede gördüğünüz hızlar gerçek değil. liseli çocuklar gibi o geçer bu geçer tartışması yapmak hiç hoş değil ama insan doğru olmayan bişey görünce dayanamıyor işte, çünkü insanlar burdan doğru bilgiyi alsınlar diye var bu forum. bu arada benim motorumda mondial 150 mc

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Ben bişeyi çok merak ediyorum, bu CBR125 maksimum gücünü 10 bin devirde veriyo peki sürekli 10 bin devirde gitsek motora ne olur ?

Motosikleti
    ömrü kısalır

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    s.e.c arkadasimizin her sozune katiliyorum

Tabiki herkesin motoru ayni hizi yapmayabilir ama 150 yapiyo dedigim motor stock oynanmamis orjinal.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    MONDİAL MH DRİFT125
    valla kardesim motoruma laf dedirtmem yapmıyosa ypmıyo derim ama sunu bilin drift yola asıldık ca daha da gitmek istiyo 6.cı vites olsa daha da görcek bunu kulllanan lar bilir ben uzun yol yptım driftle harika denilecek kadar mükemmel ybr kulladım ybr den güçlü mootor drift den inip ybr ye biniyorum bisiklet gibi geliyo ister inan ister inanma motorum dandik çin malı olabilr ama 140 km hız görüyor

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    valla kardesim motoruma laf dedirtmem yapmıyosa ypmıyo derim ama sunu bilin drift yola asıldık ca daha da gitmek istiyo 6.cı vites olsa daha da görcek bunu kulllanan lar bilir ben uzun yol yptım driftle harika denilecek kadar mükemmel ybr kulladım ybr den güçlü mootor drift den inip ybr ye biniyorum bisiklet gibi geliyo ister inan ister inanma motorum dandik çin malı olabilr ama 140 km hız görüyor
    Helal olsun. Ben 200cc lik motorumla göremedim o hızı. Ama yolda drift denk geldi üzerine kapanmış vaziyette. 125km/s ile çok rahat geçtim düzde. Bizde hız hastası değiliz ama ibrelerde bir değil sanırım motorlarda.

Motosikleti
    Drift ybr den tabiki daha guçlü. ybr 9.8 hp drift 13.4 hp. bnde mondial 150 mc den indigimde ybr gitmiyo gibi geliyo bu cok dogal bisey zaten. ama söz konusu olan son hız oldugu icin cbr nin karsisinda hic sansi yok driftin.
    bak search16 adli arkadas 125 ile giderken üzerine kapanılmıs drifti gecmis ama drifti kullanana sorsan 140 yapiyo der.
    km saatinde gördügunz degerlere inanmayin bu yüzden drifti 140 yapiyo saniyosunuz arkadaşlar benim 150 mc bile yapmaz 140. Ustelik mc 14 küsur beygir

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    valla kardesim motoruma laf dedirtmem yapmıyosa ypmıyo derim ama sunu bilin drift yola asıldık ca daha da gitmek istiyo 6.cı vites olsa daha da görcek bunu kulllanan lar bilir ben uzun yol yptım driftle harika denilecek kadar mükemmel ybr kulladım ybr den güçlü mootor drift den inip ybr ye biniyorum bisiklet gibi geliyo ister inan ister inanmamotorum dandik çin malı olabilr ama 140 km hız görüyor
    sen yolda bi apache ye denk gelirsen 135++km/h senin drift le yaptığın hızın o kadar olmadığı görürsün sonuçta bu motorlar hız için değil fakat iş sidik yarışına dönerse apache herkezden uzağa işer benden demesi hem kalkışta hem gidişte bence bu kadar hızlı commuter yok
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    MONDİAL MH DRİFT125
    olabilir ama kmde sapma da olabilir ama kardesim 14 hp olan 150 lik motorunu drift geçiyor 150 mr ile kapıstım geçtim 150 mr den 14hp şimdi sen kapanarak felan geçmis olabilirsin sürücüyede bağlı kardesim adam korkar basmaz yada basmayı bilmezz..

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    olabilir ama kmde sapma da olabilir ama kardesim 14 hp olan 150 lik motorunu drift geçiyor 150 mr ile kapıstım geçtim 150 mr den 14hp şimdi sen kapanarak felan geçmis olabilirsin sürücüyede bağlı kardesim adam korkar basmaz yada basmayı bilmezz..
    Üzerine kapanan drift sürücüsüydü. Çevremdeki arkadaşlardada kullanan var. Bursa çeşme arası gittiler. Onlarda 125 ten yukarı çıkmadığını söylediler. Anlatmak istediğim hız göstergeleri modele markaya göre çok farklı gösteriyor. Mondial 100 cup vardı bende 120 motor ibresinde gösterir iken 95 aracınkinde gösteriyordu. Yine ybrnin ibresi 125 te iken benim motorda 115 gösteriyor. Kazsız keyifli sürüşler. Birde fabrika hp güçeride neye göre hesaplanıyor anlamıyorum. HP gücü fazla olan hızlı gider diye bişey yokki. Benim motor 196 cc 12,5 hp tvs 150cc 13,5 yada 14 hp değerlerinde gösteriyor. Ama yolda açık ara geriden geliyor. Nedeni tork değerleri farklı.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)