Arkadaşlar Honda Cbr 125 R 2011 model motorumun orjinal egsozu iyi mi. Bazı arkadaşlar değiştirmiş diye duydum sizce değiştirmeli miyim ? Değiştireceksem ne tür egsoz taktırmalıyım ?
Arkadaşlar Honda Cbr 125 R 2011 model motorumun orjinal egsozu iyi mi. Bazı arkadaşlar değiştirmiş diye duydum sizce değiştirmeli miyim ? Değiştireceksem ne tür egsoz taktırmalıyım ?
Değiştirmek ses dışında aşırı bir şey katmaz , ünlü markaların cbr 125 için ürettiği egzozlar mevcut
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
125 lik makinaya egzoz taktırmak pek birşey katmaz makinaya ve sesi kafa ütüler.Orjinal kullanmak daha iyi olacaktır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...69207480/detay
gibi. Ama buna değer mi tartışırım. Çünkü 125 cc 4 zamanlı tek silindir bir motorun gücü sesi bellidir. Eşeğe altın semer hesabı
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
Sadece egzoz değişecekse ses dışında bir değişiklik olmayacaktır. Daha doğrusu hissedilmeyecektir. %7-8 güç artışı olsa +1 beygir bile etmiyor. Tabi egzozu değiştirince güç de hemen artmayacaktır. Ona göre motora da ayar çekmek gerek. Görüntü olarak Yoshimura'nın tarzını çok seviyorum ama bu namussuz CBR'ların yeni kasa egzozları da çok güzel görünüyo bence. Motoru çok kalıplı gösteriyor. Bana sorarsanız ses +1 olacaksa görüntü -1 olur. Oynamayın derim. Eski kasa CBR125'leri ne kadar sevmiyorsam, yeni kasaya o kadar hayranım. Stok haliyle çok şık.
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
Bence 125 lik ya da 250 cc olsun eğer tek silindir ise sesi traktörden iğrenç çıkıyor nefret ediyorum.hele egzozu marka alsanız daha kötü çıkıyor çünkü desibelini yükseltiyorsunuz
bana bu yorumu yazdığım için kızıcaksınız fakat şunu söyliyim
örneğin cbr250 ye hangi egzozu takarsanız takın sesi iğrenç çıkıcaktır ancak kawasaki nin orginal egzozundan çıkan kulağa hoş geliyor
makina değilki bunlar hoş çıksın.şimdi sizde haklı olarak sanane sana ne oluyo biz beğeniyoruz diyeceksiniz ancak sokakta bu sesi ben duymak zorunda kaldığım için rahatsızım
not zamanında bende bu işlere kalkışmıstım şimdi ne kadar kötü oldunu anlıyorum .iyi forumlar
Mustafa Kemal Atatürk
Bende Devil Racer var sesten de memunum görüntüden de. Motor da 2010 kasa CBR 125'R.
ѕαвяєтмєѕιηι вιℓєηιη нєяşєу αуαğıηα gєℓιя.
abilerim sadece ses acısından bakmayın bence deyiştirmelisin güzel egsozlar takabilirsin
ses aynı olsada görsellik ve estetik açısından gayet güzel olur kısa egsoz asi agrasif bir hava katıyor ama pek yakışmıyor bence
yada udak deyişiklikler yapabilirsin (boya)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)