Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

2011 Cbr 125 ' R Egsoz zevki..

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Cbr 125 r 2011
    Arkadaşlar Honda Cbr 125 R 2011 model motorumun orjinal egsozu iyi mi. Bazı arkadaşlar değiştirmiş diye duydum sizce değiştirmeli miyim ? Değiştireceksem ne tür egsoz taktırmalıyım ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    .Mhmt. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Değiştirmek ses dışında aşırı bir şey katmaz , ünlü markaların cbr 125 için ürettiği egzozlar mevcut
    Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu

Motosikleti
    Honda Cbr 125 r 2011
    Alıntı .Mhmt. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Değiştirmek ses dışında aşırı bir şey katmaz , ünlü markaların cbr 125 için ürettiği egzozlar mevcut
    Bu markalardan bahsedebilir misiniz ? Varsa link atar msniz.

Motosikleti
    Ybr125 olacak.
    125 lik makinaya egzoz taktırmak pek birşey katmaz makinaya ve sesi kafa ütüler.Orjinal kullanmak daha iyi olacaktır.

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...69207480/detay
    gibi. Ama buna değer mi tartışırım. Çünkü 125 cc 4 zamanlı tek silindir bir motorun gücü sesi bellidir. Eşeğe altın semer hesabı
    2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı Blackeagletr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...69207480/detay
    gibi. Ama buna değer mi tartışırım. Çünkü 125 cc 4 zamanlı tek silindir bir motorun gücü sesi bellidir. Eşeğe altın semer hesabı
    Bence alınmaz.Yoshimura'nın sitesinde 2011 cbr 125 için bi egzost yer almazken bu neyin nesi.Paraya bak.

Alacaksan bu paraya Arrow,devil,leo vince gibi egzostlar var.Kendi sitelerinden onlara bakabilirsin.

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    Sadece egzoz değişecekse ses dışında bir değişiklik olmayacaktır. Daha doğrusu hissedilmeyecektir. %7-8 güç artışı olsa +1 beygir bile etmiyor. Tabi egzozu değiştirince güç de hemen artmayacaktır. Ona göre motora da ayar çekmek gerek. Görüntü olarak Yoshimura'nın tarzını çok seviyorum ama bu namussuz CBR'ların yeni kasa egzozları da çok güzel görünüyo bence. Motoru çok kalıplı gösteriyor. Bana sorarsanız ses +1 olacaksa görüntü -1 olur. Oynamayın derim. Eski kasa CBR125'leri ne kadar sevmiyorsam, yeni kasaya o kadar hayranım. Stok haliyle çok şık.
    GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    Bence 125 lik ya da 250 cc olsun eğer tek silindir ise sesi traktörden iğrenç çıkıyor nefret ediyorum.hele egzozu marka alsanız daha kötü çıkıyor çünkü desibelini yükseltiyorsunuz

bana bu yorumu yazdığım için kızıcaksınız fakat şunu söyliyim
    örneğin cbr250 ye hangi egzozu takarsanız takın sesi iğrenç çıkıcaktır ancak kawasaki nin orginal egzozundan çıkan kulağa hoş geliyor
    makina değilki bunlar hoş çıksın.şimdi sizde haklı olarak sanane sana ne oluyo biz beğeniyoruz diyeceksiniz ancak sokakta bu sesi ben duymak zorunda kaldığım için rahatsızım

not zamanında bende bu işlere kalkışmıstım şimdi ne kadar kötü oldunu anlıyorum .iyi forumlar
    Mustafa Kemal Atatürk

fthdmrkprn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250'R.
    Bende Devil Racer var sesten de memunum görüntüden de. Motor da 2010 kasa CBR 125'R.
    ѕαвяєтмєѕιηι вιℓєηιη нєяşєу αуαğıηα gєℓιя.

Motosikleti
    henüz yok
    abilerim sadece ses acısından bakmayın bence deyiştirmelisin güzel egsozlar takabilirsin

ses aynı olsada görsellik ve estetik açısından gayet güzel olur kısa egsoz asi agrasif bir hava katıyor ama pek yakışmıyor bence

yada udak deyişiklikler yapabilirsin (boya)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)