Bahtsız bedevi misali başına gelmeyen kalmamış..geçmiş olsun..
Bahtsız bedevi misali başına gelmeyen kalmamış..geçmiş olsun..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Buna benzer olayları hangimiz yaşamiyoruz ki. Bu memlekette; Yollara hız ve serit ihlalleri yapan araçları görüntüleyip anında yüklü para cezası çakan kameralar yerleştirilene kadar bu sıkıntılar ortadan kalkmaz.
E-5 karayolu üzerinde bazı noktalarda EDS kameraları var diye hiçbir sürücü arıza şeridine geçmiyor. Bu bölgelerde trafik daha düzenli bir şekilde akmaya devam ediyor.
Ben yurt dışında kaldığım dönemlerde çok dikkat ederdim. Orada dünyaya gelen insanların hiçbiri melek değil. Canavar ruhlu olan birçok insanlar bile var. Ancak yasalar ve karşılığı cezalar çok ağır olduğu için insanlar hata yapmamak için elinden gelen gayreti sarfediyor.
İnanın şehir içi ve şehirler arası yolara şu bahsettiğim kamera sistemleri yerleştirilsin trafikte çok büyük rahatlamalar oluşacağı gibi birçok vatandaşımızın başına gelen trafik kazası olayları ile hayatını kaybetmesi veya sakat kalması gibi durumlar da azalacaktır ve bu güzelim memleketimin kasasına da süçlü ve hata yapanlara çakılan kazıklarla oluk oluk paralar akacak böylece devlet babamızın cebi daha zengin olacaktır. İnşallah benim bu yazdığım öneri bir başlangıç olur ve sayın yetkililerimiz bu yollara başvurur. Belki devletin bütçesi böylesine büyük gelecek bir yatırıma olanak sağlayamaz. O zaman bazi avrupa ülkelerinde olduğu gibi trafik denetim ve güvenliğini anlaşmalı özel müşavirliklere ihale etsin. Eğer bu ülke bu sistemden hazineye hatırı sayılır para girdisi yapamazsa ben şahsen bütün varlığımı ülkeme hibe ederim.
Çok haklısınız gerçekten.. Biz de 1 haftalığına Almanya/Berline gitmiştik.. Sadece 1 haftada Türkiye'ye dönesim gelmedi.. Bırakın trafik kuralını bi arabaya 5 kişiden fazla binilmesine bile izin verilmiyor.. Burada motora 5 kişi biniyo millet.. Cezalar artmadıkça, trafik kontrolleri sadece kasadaki para azalınca değil her daim yapılmadıkça, gerekli önlemler alınmadıkça.. Yok ya başka bişey demiyorum artık..
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
ExTReMa'nın da dediği gibi trafikte saygı görmek istiyorsak önce trafiğe saygı göstermeliyiz..
Motorun trafikte diğer araçlardan farklı kurallara tabi olmadığı ve bizimde şerit takip etme mecburiyetimizin olmadığını unutmamalıyız..
Işıkta arkandan kornaya asılan dolmuş kısmı hariç haklılık payı göremedim sende..
Trafikte daha sakin olmanı tavsiye ederim.
Saygılarımla.
Facebook SYM Türkiye: facebook.com/photo.php?v=10150404954988509#!/groups/255250534521200/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)