Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Alıcagım 08 1000 RR 'n 5 Tramer kaydı cıktı içeri

REKLAM ALANI
    < iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    Alıntı CbrSinan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi Kasko şirketiyle konuştuk Araç Pertte Cıkmış sonra Yeniden toplanmış .(

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:41 ----------

Yanlız cok garip bişey var ARacın şase numarasını kasko şirketine söyledigimde Araçta 3 farklı plaka var ve bi kazasındada Kayıtlarda gsx r 1000 olarak geçio anlam veremedim .S işin içinden bi türlü cıkamadık. araç 08 1000 RR 3 4 kere kaskodan ciddi rakamlarda para alınmış
    bu plaka daha önce perte çıkartılmadan önce veya hurdaya satılmadan önce 2 farklı araçta daha kullanılmış veya araç daha önce istanbuldadır başka şehire satılmıştır. bu durumda eski plaka boşa düşer

kaza kayıtları yetkili serviste var ise incele derim fiyatı uygunsa alınmak için bakılabilir
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Cbr 1000 RR 2008
    En iyisi ben bu motora hiç bulaşmıyım Başımada dert almıyım . herkeze cok teşekkürler Bilgilendirme için

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı CbrSinan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haklısın. Zaten Vazgeçtim Almaktan o motoru ama Cidden motoru görseniz kız gibi Ama geçmişi Berbat ötesi
    sen allanıp pullanıp kız gibi temizlenen motoru alma boşver git biraz çamurlu motor bak sonra son kocası sen olma yani
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)