Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Honda 2012 ye cok hizli girecek

REKLAM ALANI

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    İyi de üretici için aslında para eden kısmı orası değil; amortisörleri, şasisi, vites kutusu vs. CBR250'deki bu elemanların hiçbiri (motor belki aynıdır bilemiyorum) CRF'tekilerden daha dayanıklı değildir. Dolayısıyla da daha pahalılar. Sen bakma o plastikleri çizdirince verilen o paralara. Motor düştüğünde en çok zararı görecek kısmın orası olduğu ve de kimsenin motorunu öyle görmek istemeyeceği bilindiğinden herkes o parçaların fiyatını yüksek tutup müşteriyi yolmaya bakıyor. Yoksa dediğin gibi hepsi de boyalı plastik parçaları. CBR250'deki en pahalı boyalı giydirmenin Honda'ya maliyeti 100€'yu geçmez (emin olun 100 € çok çok abartılı bir rakam). Otomobil fabrikasında çalıştığımdan parça maliyetlerini biliyorum. Bir örnek vermek gerekirse zamanında aracımın kapı fitilini değiştirmek için servise 100 TL bayılmıştım ama o büyüklükte bir parçanın fabrikaya gelişi 3 € falandı.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı kursattekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merak etme o da suzukiden gelecek hemde cbr250den ucuza cift silindirli

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------

suzuki
    http://www.resimyukle.com.tr/origview/2173/s1.jpg
    http://www.resimyukle.com.tr/origview/2175/s3.jpg
    yola cikmaya hazir
    http://www.resimyukle.com.tr/origview/2174/s2.jpg
    Suzuki GW250 İnazuma'nın Türkiye'ye geleceği resmen açıklanmış olsa hemen motorumu satıp Suzukiye "abi tane de bana sar" derdim. Fiyatı CBR250R dan ucuz olursa tabii ki. Bekleyip göreceğiz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda fuarda bi bomba patlatacak...neden motor alımı için bekliyorum sizce..
    Bence artık yeter. Honda bomba patlatmasın. 2011 CBF150 alarak patlamadan nasibimizi aldık.

Not : Kötü Haber: Suzuki bayisi Mototaş'ı aradım GW250 İnazuma'nın geleceği bilgisini teyit etmediler. Yani gelmeyecekmiş.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı acemi60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Suzuki GW250 İnazuma'nın Türkiye'ye geleceği resmen açıklanmış olsa hemen motorumu satıp Suzukiye "abi tane de bana sar" derdim. Fiyatı CBR250R dan ucuz olursa tabii ki. Bekleyip göreceğiz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------

Not : Kötü Haber: Suzuki bayisi Mototaş'ı aradım GW250 İnazuma'nın geleceği bilgisini teyit etmediler. Yani gelmeyecekmiş.
    Suzuki Burgman 200cc scooter 11.500 tl fiyata sahip. Bunlar bu kafayla 11.000 fiyat isticekleri GW250 yi kimsenin almıyacağını biliyolar. CBR250 9.250 ve yurt dışı fiyatı olarak Suzuki daha ucuz

Bide GW 250 26 beygir o zaman ne anladık bu çift silindirden? Bana çok düşük geldi

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Honda 250cc enduro getirirse ve fiyatta anlaşabilirsek almayı kesinlikle düşünürüm. 8-9 bin, belki 10 bin veririm şahsen.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Arkadaşlar mobilden pek mesaj yazamıyorum kusura bakmayın..qwerty klavye bildiğiniz çin işkencesi...zabahınan cevap yuazarım arkadaşlara..hondanın yeni modeli bence çok kişinin ilgisini çekecek
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda 250cc enduro getirirse ve fiyatta anlaşabilirsek almayı kesinlikle düşünürüm. 8-9 bin, belki 10 bin veririm şahsen.
    CRF250 dünya pazarı için CBR 250nin su soğutmalı motoruyla donatılmış dünya pazarı için geliştirilen bir model. O yüzden gelicek. Bunun fiyatı ne olucak? Fuarla birlikte muhtemelen 2012 zammı görücek olan CBR 250 nin fiyatı 9.600 civarı olucağından enduroda 10.000 +-250 tl civarı olucak. Endrosunun yanında supermotosu çıkarsa harika olur.

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar mobilden pek mesaj yazamıyorum kusura bakmayın..qwerty klavye bildiğiniz çin işkencesi...zabahınan cevap yuazarım arkadaşlara..hondanın yeni modeli bence çok kişinin ilgisini çekecek
    Hocam sen motor bekliyorum diyince Hindistan ve Thailand pazarında olup avrupaya 2-3 yıldır gelmiyen CB150 nin geleciğini sandık. Zaten bu motorun avrupaya satışı yok fena kandırdın bizi

Benim bildiğim metehan 250 enduruya menduruya 10 bin vermez Bu magazinsel az sonra olayının perde arkası heyecanın sebebi nedir

gti_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLX 250
    Ben de 10 bin liraya kadar göze alabilirim bu CRF'yi. Supermotosunun olacağını pek sanmıyorum zira Avrupa'da WR250X ile Yamaha şov yapıyor, tutunması zor olabilir. Ben endurosuna da razıyım, kısmet bakalım.

Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Valla bende ilk süpermoto ve süpertouring baktım, yalnız dikkatimi çeken CB400 serisi 4 silindir 53hp 100km de 3.22 lt (60km/s hızda) yakıt tüketimi yazıyor çok şaşırdım
    Bence Türkiye şartlarında en iyi yakıt/performans 400cc de
    Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!

yesewi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DEWOX CLASİC BİSİKLET
    Alıntı uthec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://2.bp.blogspot.com/_J9bnnRgW4f...xre300mato.jpg

cbr250 alacaktım fakar fuara kadar bu motoru bekleyeceğim..10.000 TL den aşağı gelirse kesin alırım..

BU Motorun modeli ne yahuvv ?

Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Alıntı BROICER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    heralde yamaha da bunlarla cevap verecek honda'ya...
    http://www.youtube.com/watch?v=gav4v...eature=related
    Cidden ne süper modeller varmış. Özellikle şu ikisine bayıldım 160cc birde, neden gelmezki Türkiye' ye

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
    Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı gti_king adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de 10 bin liraya kadar göze alabilirim bu CRF'yi. Supermotosunun olacağını pek sanmıyorum zira Avrupa'da WR250X ile Yamaha şov yapıyor, tutunması zor olabilir. Ben endurosuna da razıyım, kısmet bakalım.
    Pek de öyle diyemeyiz, fiyatından ötürü satışlarda şov mov yapamıyor. Epey pahalı Avrupa fiyatı da...
    #sürenadam

gti_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLX 250
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pek de öyle diyemeyiz, fiyatından ötürü satışlarda şov mov yapamıyor. Epey pahalı Avrupa fiyatı da...
    Şöyle ki, WR'nin kullanmakta olduğu avantajı erken çıkması. Yani KLX'in sınıfında fakat yaklaşık 33 beygir gücünde bir 250'lik ilgi topladı, satıldı. Fiyatı yüksek olsa dahi bu sınıfta çok tutulan bi model, tabi toplamda yine az satılıyor. Honda eğer iyi bir etki bırakmak istiyorsa rakiplerinden uygun fiyatlı satmalı. Ancak gerek var mı diye de düşünüyorum, zira Honda bir kaç senedir 250'lik Tornado ve onun supermotosunu satıyor.

Bekleyelim, görelim. Benim tek derdim bunun Türkiye'ye gelmesinden ibaret.

memoli_4053 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya 150 t 5a
    Arkadaşlar innova 125 yani wawe 125 i hakkında biraz daha bilgi verir misiniz. onu almayı düşünüyorum da. fiyatı ve yakıtı hakkında. gerçekten innovadan daha mı az yakıyor wave???

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    su anki yeni kasa wave 125i icin fabrika verisine gore 1 litre ile 63.3km yapabiliyorsun onceki kasa icin bu deger 57km idi, ben honda wave ile honda innova ayni saniyordum acikcasi, turkiyede ismi innova ayni motor diye biliyorsum ama gecende metehanin mesajini okuyunca kafam karisti, innova kotu wave iyi olarak belirtmisti

Motosikleti
    Asya 150 t 5a
    peki genel olarak fabrika verisinde söyledikleri ile normal bi kullanımdaki birbirini tutuyor mu. mesela ANF innova genel olarak kaç lt yakıyordu 100 kmde? ama illaki wave ona göre daha az yakar değil mi?

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    wave ve innova ayni motorlar, wave uzakdogudaki ismi, innova ise turkiyedeki ismi, fabrika verileri tutar, innova 1.7litre yakiyor ortalama, yeni wave ise 1.5litre

Alıntı memoli_4053 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki genel olarak fabrika verisinde söyledikleri ile normal bi kullanımdaki birbirini tutuyor mu. mesela ANF innova genel olarak kaç lt yakıyordu 100 kmde? ama illaki wave ona göre daha az yakar değil mi?

Motosikleti
    Asya 150 t 5a
    Alıntı kursattekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    wave ve innova ayni motorlar, wave uzakdogudaki ismi, innova ise turkiyedeki ismi, fabrika verileri tutar, innova 1.7litre yakiyor ortalama, yeni wave ise 1.5litre
    çok teşekkür ederim hemen alacam yeterki hemen çıksın ve fazla pahalı olmasın.

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    bu hafta belli olacak bakalim ne geliyor cb125 mi wave 110 mu?

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Hocam sen motor bekliyorum diyince Hindistan ve Thailand pazarında olup avrupaya 2-3 yıldır gelmiyen CB150 nin geleciğini sandık. Zaten bu motorun avrupaya satışı yok fena kandırdın bizi

Benim bildiğim metehan 250 enduruya menduruya 10 bin vermez Bu magazinsel az sonra olayının perde arkası heyecanın sebebi nedir
    Mete han da zaten asla 10 bin olmadı.. ki olsa da er 6 n alır memleketi Uşağa akar.. ya aslında var ya hacı gelcek modeli biliyorum ama .pneliğine söylemiyorum... özelden yoklama çeken arkidişlere bile gider yapıyom...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)