beyaz kasa da guzel duruyor CBR125 te
beyaz kasa da guzel duruyor CBR125 te
sayfa 3te bakmadin sanirim
elbette resimleri de ekledim pcx150nin, pcx125 yetersiz geliyor diye sikayet coktu, 150cc geldi fuarda gelecek ama satisi yazi bulur, uretime nisanda gecilecek cunku
Kusura bakma atlamışım...PCX in start stop sistemi ve incecik cantları yakıt tüketimini minimize etmek içindi. lastiklerin inceliği bu yüzden aşırı göz tırmalıyordu diger skuterleri göre. En basit örnek 14 cantlı Super8 120 ön 120 arka mesela. Senin dediğin gibi bu 150 başta planda olmayan bi versiyon.
150 olanda yakıt tüketimi değil güç için alınıcağı için o lastikleri biraz kalınlaştırsalar sorun olmaz ama bunu yapmıcaklar büyük ihtimal.
Katalok bilgisi varmı 150'lik olanın?
150cc icin uretim nisan ayinda olacak ama birebir pcx125 ile ayni goruntu, lastiginden stickerlarina kadar, 125cc gucu bakimindan sikayet ediliyordu, motor iki kisi bayir tirmanmiyor diye, hemen her kullanici 150cc olsun istiyor motoru, goruntu hos cunku, yakiti da gayet iyi, katalog bilgilerini maalesef sunmadilar ama yakit olarak 125cc ile ayni olacak cunku eSP motor olacak ( Enhanced Smart Power ), freni yakiti zaten iyiydi, gucu de yeterli olursa tadindan yenmez
gucunu merak ediyorum acikcasi, eSP hondanin yeni teknolojik motoruymus bakalim neler verecek kullaniciya(ortalama %20 daha az yakit sunuyormus )
Hımm ben 153cc lik 14.0 nm tork değeri olan PS150i deki motorunu direk koyucaklar sandım. Pcx150 ile ilgili nettede hicibir bilgi yok henüz baktın bulamadım.
MT Thailand muhabiri Kürsattekin sağolsun akıyor bilgiler
iki gun sonra yamaha cevap verecek hondaya
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:41 ----------
150cc PCX gerçekten harika olmuş, Kaç cc kullanırsan kullan her eve bir tane lazım.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
evet haklisin yakiti zaten kendini amorti eder, ikinci eli rahat satilir, ben de sirt agrisi yapmisti, metehan da ayni sikayete sahipti sanirim, burada dikkatimi ceken husus gene nerdeyse tum kullanicilar pcx alirken bayiden koltugunu da degistiriyorlar, 12TL oldugunu ogrendim biraz gec oldu ama nerdeyse hicbir pcx orjinal koltukla goremezsin. Nasil ki bazi motosiklerler de lastikler alir almaz degistirilmeli bu da oyle
Hakkaten pcx her eve lazım bişey... araba varsa arabanın yanına yada 600+ cc Viteslinin yanına böyle bi ufaklık şart
Yakışıklı bir naked 250CC beklerdim ama yok malesef...
merak etme o da suzukiden gelecek hemde cbr250den ucuza cift silindirli
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------
suzuki
yola cikmaya hazir
yeni kasa CBR125-innova eski kasalarla ayni fiyat, CRF250 ise 9500-10000tl araliginda olacak
yeni kasa innova 125i (wave 125i buradaki ismi )
yalnız suzuki nin 250 lik nakedine de kırmızı çok çaça olmuş yaa
ne imzası beaaa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)