Köpeği olan arkadaşlar!!!
Reklamlar
-
Yaw bende bir boxer var.evde yalnız bırakınca içine ediyor ortalığın bana inat!Şimdi motorlu olunca bunu ben nasıl yanımda götürebilirim bir fikri olan var mı?Aklıma sırtıma 80lt'lik kamp çantamı alıp köpeği de içine atmaktan başka çözüüm gelmiyor. Var mı önerisi olan?
Hoba hopa hipkrones!NO woman no cry! :P
Reklamlar
-
bende golden retreiver var. 6 sene önce almıştım babasının sahibinde harley vardı. adam köpeği eğitmiş köperk adamın arkasına insan gibi oturuyor, patileri adam omzuna atıyor gidiyor hatta bu hürriyettede çıkmıştı. gazeteye hala saklıyorum istiyorsan koyiyim resmi.
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
-
Admin
Bunun gibi birsey isini gorur ama cok yavas gitmen gerekir
-
benim gibi yapacaksın çocuk misali yani dışarı giderken annene bırakacaksın
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
-
Motosikletine yan sele taktır..Hem köpek için iyi olur.. Hem çapı büyük oldugundan insanlarda biner..
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
-
eheue ya racing varsa adamda
-
walla bende bukalemun var ceketin cebine atıp gezdiriyorum tabi hayvan bi yeri göremiyor
pitbulda var ama o kafeste duruyo en iyisi
-
pu ha ha haaaa yaw bende racing falan yok şimdilik yaza şöyle işler hayalimdeki gibi giderse 8-9 falan biriktirip mümkünse iyi halli bir ilk el olmadı süper bir ikinci el chopper almak istiyorum... :D bu arada bu sepetler süperde onları nerden kaça bulabilirim şimdilik nette pek rastlamadım çünkü?Bu arada bukalemunb çok aradım ama doğadan hayvanların satışı yasakmış yaw....Köpek iyidir sadıktıır..bende eğitsem fena olmazda benim manitu saten kıskanıyo köpeği o zaman varya öldürür kesin
Hoba hopa hipkrones!NO woman no cry! :P
-
Ya kardeş o sepetleri bulmasına bulursun.. Nette çok var ama sorun Türkiye'de bulunurmu 0 ları. Veya 2. elleri.. Ben görmedim satılan yer..
Ama İstanbul sirkecide Mz yada Rus motarlarının sepetlerinin satıldığı bir yer var .. Sirkecideki motorculara sor bilirler...İşine yararlar her halde..
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
-
internetten getirebilirsin aslında
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
-
Üstü açık bi Topcase, üst kapak yerine de telli bişiler uydurursun kafes gibi, tabi köpeğinin de motor ruhu taşıması gerekio
-
LeTo'da var 2 tane, ben gördün, kocaman dev gibi bişiler
-
BİR HAYVANI KUCAĞINA ALIP ŞIMARTAN HERKES FARKINA VARIR: YUMUŞACIK, PELTE BİR KARIN, ISLAK BİR BURUN, AVUCUNUN İÇİNDE PIT PIT ATAN MİNİ MİNNACIK BİR KALP, MİNNETLE, SEVGİYLE BAKAN BİR ÇİFT KEHRİBAR GÖZ... UYKUDAN UYANINCA ÇENESİ ÇIKACAKMIŞ GİBİ ESNEYEN KÜRK MANTOLU BİR VELET...
İÇİN TİTRER, PAMUKLARA SARASIN GELİR, O UFACIK BEDENDEKİ TAM TEŞEKKÜLLÜ HAYATA BAKAKALIR, SARSILIRSIN.
GAZ ÇIKARTINCA AMELE GİBİ KOKUTUR ORTALIĞI KERATA... UYUR, RÜYA GÖRÜR, ÜŞÜR, KORKAR, AŞIK OLUR, MERAK EDER, KAYGILANIR, GURURUNUN KIRILDIĞI, KÜSTÜĞÜ OLUR, AFFEDER, YALTAKLANIR, SORU SORAR...
KENDİ DİLİNİ ÖĞRETİR SANA, SENİNKİNİ ANLAMAYA ÇALIŞIR...
İÇİMİZDEKİ MELEĞİN AĞIRLIĞINI ÖLÇEN KUYUMCU TERAZİLERİDİR ONLAR... MİNİ MİNNACIK BİRER SEVGİ YUMAĞI...
VE BİZ, FARKETMEDEN YÜRÜR GİDERİZ AYAK ALTINDA DOLANAN BU YOKSUL TANRI ELÇİLERİNİN UZAĞINDAN...
Cikolota disLeriMizi.. Hayat DusleRimizi curutuyoR...
-
bukalemunuma bile çok alıştım hergün elime alıp kafasını okşuyorum uyuyor filan çok zevkli minik bir yaratık ÇAKİ
ama en büyük dostlarım 7 sene önce ölen POUL sadık bekçimiz ve yürüyüş arkadaşımız en sevdiğim huyu her markete gidişimizde aldığımız çokoprensi eve kadar ağzında getirip kimseden yardım almadan kendi açıp yemesiydi
ve 4 ay önce kaybediğimiz 12 yaşındaki NİKİ o da en sadık bekçimiz sabahları kalkınca minübüs durağına bizi bırakan (okuldayken) evimizin ayrılmazı
bilmiyorum ama şu her zaman doğru 'hayvanları sevmeyen insanlarıda sevmez'
-
Ne güzel yazmışsın Rain. Ben kedileri severim en çok gerçi biraz nankörler ama olsun. Ah bide bakabileceğimi bilsem...
-
2004'de bitmiş yazılanlar ne kadar hoş acaba yaza motor alacak arkadaş ne yaptı kaç yaz geçti.
-
Konu öncedende ilgi görmüş forumda birileri paylaşmış
kopek ile birlikte motora binmek
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ra-binmek.html
Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
-
mayildiz adlı üyeden alıntı
adamlar çözümü bulmaktan öte geçmiş
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
ben motora sepet taksammı diye düşünüyorum zira benim 60 kg lık cabbarı sırtıma bağlayamam
-
dedigin gibi olabilir yada evde bi kulube alabilirsin onun için yada yapabilirsin.
Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler