Motosikletler için küçük plaka nerden alabilirim ? Aldığım zaman bi sorun çıkarır mı (Örn. Trafik uygulaması) ? Bilgi Verebilecek olan varsa sevinirim .
Motosikletler için küçük plaka nerden alabilirim ? Aldığım zaman bi sorun çıkarır mı (Örn. Trafik uygulaması) ? Bilgi Verebilecek olan varsa sevinirim .
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
İkametgah'ınızı antalya'ya alıp motorunuza ordan plaka çıkartıp küçük plaka yaptırabilirsiniz, neden bilmiyorum antalya'da trafikten mühürlü küçük plakalar var, normal plakadan baya bir küçük.
app plaka kanunen yasaktır yani küçük plakalar yanlış hatırlamıyorsam antalya hariç diğer ilerde 15x21 cm ebatındaki plakalar sadece mühürleniyor diğerlerine basılmıyor buda aslen yasak olduğu anlamına gelir gerçi ben 2 yıldır küçük plaka kullanıyorum oda ayrı konu alırken reflektörlü boyası olanlara bak benden tavsiye onlar daha bi sağlam hemen dökülmüyor boyaları
welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
mersinde her köşe başı zaten polis noktası gibi, 3 cm küçültecem diye motordan da olma kardeşim...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
ufak plaka iyi büyük plakalar motorunda arkasınıda çok çirkin gösteriyor her motorada uygun olmuyor bazı motorların arka plakalığını zaten ufak plakaya göre adamlar yapıyorlar sen oraya normal boyutta plaka takdınmı çok sırıtıyor arkadan plaka taşıyor. aslında trafiğin motorsiklete özel ufak plakalaraizin vermesi lazım.
Plakanı bastir
Şoförler odasına gidip harcını yatırıp mührünü vurduruyorsun
Sonra iki plaka ile trafiğe gidip büyük olanı teslim ediyorsun
Yeni plakanız dolaşmaya başlıyorsun
Sorunsuz ve yasal
( bende araştırdım bu bilgilere ulaştım )
Eksik varsa tamamlayın lütfen bende ugrasican yakın zamanda
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
ufak plaka çıkartmıyorlar trafikden sorun orda nova denen kare plaka veriyorlar motora zaten normal araba plakası.
arada şöyle bir fark var
küçük plaka motorda güzel gorunuyor fakat kanunen yasak , illa yaptırıcam dersen de orjınal plakanıda mutlaka yanında taşı.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Ben tam anlamadım. Küçük plakayı alınca mühür bastırabiliyor muyuz? Bir arkadaş trafiğe gidip büyük plakayı teslim edip küçüğüne mühür bastırıp kullanıyorsun demiş. Ama genel olarak küçük plakalar kanunen yasak olarak biliniyor. Mühür bastırabiliyorsak nasıl yasak oluyor anlamadım...
#sürenadam
Antalyalıyım arkadaşlar demrenin plakası baya biküçük demre plaka alın isterseniz.
İzmirde plexi den yapiyorlar kazer kesim rakamlar ile 3 boyutlu guzel gozukuyor
Eskilerden bi fıkra geldi aklıma
Trafik polisi arabayı durdurmuş ve eğilip “ehliyet ruhsat lütfen” demiş. Şoför “Tabi buyurun” demiş ve ehliyet ve ruhsatını polise uzatmış. Polis bakmış bir problem yok.
- Peki demiş polis, çevre vergisi pulunu sormuş.
- Burada, buyurun demiş adam.
- İlk yardım çantanız var mı? demiş polis.
- Tabi deyip bagajı açmış adam. Polis bakmış içinde eksik yok.
- Yangın söndürücü?
- Burada buyurun.
- Zincir?
- Derhal çıkarayım buyurun.
Polis daha sonra tekrar sormuş :
- Mezdeke kaseti var mı?
Şoför çok şaşırmış.
- Evet var buyurun demiş.
Polis : Tamam siz onu takın teybe, sesini de açın demiş ve başlamış oynamaya.
Şoförün şaşkınlığı daha da artmış ve dayanamamış sormuş.
- Hayrola memur bey?
Polis cevap vermiş :
- Ee eşek değilsin ya artık takarsın bir 20 milyon...
Fena güldürdün bak...
Konuyu hortlattık ama cevabımızı alamadık, sağlık olsun, güldüğümüzle kaldık
#sürenadam
Fıkra herşeyi anlatıyor aslında.Adamın ceza yazmaya niyeti varsa kaçarın yok aga...
ben trafik bizzat trafik polisine sordum. bişeyolmaz bişeyolmaz dedi
yani adamına göre, fıkradaki gibi bi adam varsa karşında kaçarın yok
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
yıl 1996 as 250 dodge kullanıyordum aracta hiç eksik bulamayınca kül tablasının altında su yok dedi götürdü arabada oturana verdi sıra bana geldi senin dedi yeni cıkmış dedim kül tablasının altında su yokmuş al ruhsatı git dedi
mersinde küçük plaka alabilirsin.Eski mobilet plakaları gibi küçük değil ama onun biraz büyüğü.Karayollarında muayene yapıldığı yıllrda küçük plaka yaptırlıp mühürü bastırabiliyordun kolayca.O eskidendi
Düzce'deki motosiklet plakaları sizin istediğiniz gibi küçük tip.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
tamamen el yapımı ufak plaka boyutu en14boy9
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)