dizlik pantolounn içindemi dursun yoksa üstünde mi?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
kaskin güzelmis marka modeli nedir
-
Herhangi bir gariplik yok. Motor camiasından olmayan motorculuktan anlamayan herkes zaten güler kafana takma Eğer giydiğiniz pantolon bolsa içine giymeniz daha mantıklı herhangi bir kaza anında bağları çözünse bile fırlayıp gitmezler. Lakin kolayca çıkartamazsınız.
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
-
kaskın markası gdr
dizlikleri bende dışarıdan giyiyorum
-
-
İceriden takınca bence kazalara karşı daha sağlıklı. Bantlar Allah korusun kaza olunca dizlikleri tutmayabilir. Ama içeriden daha sağlam olur.
Bir yere gidince cıkarmak daha kolay olur. Ancak görünüm değil sağlık daha önemli.
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
-
sbuyukkilic adlı üyeden alıntı
İceriden takınca bence kazalara karşı daha sağlıklı. Bantlar Allah korusun kaza olunca dizlikleri tutmayabilir. Ama içeriden daha sağlam olur.
Bir yere gidince cıkarmak daha kolay olur. Ancak görünüm değil sağlık daha önemli.
evet size kesinlikle katılıyorum. ama işe giderkende kullanacağım için dışardan kullanmak istedim ama çıkarmak fazla zamanımı almaz sanırım 2dklık işvarsın 2 dakika da kaybımız olsun.
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
-
gayet güzel olmuş daha ne olsun
-
-
30 Aralık 2011, 00:01
dizlikler genelde dıştan takılır ancak bol pantolonda içtende giyilebilir sonuçta çok yüksek süratte seyretmiyorsanız dıştan takmak yeterli olacaktır ama otobanda yüksek süratlere çıkılacaksa içden giymek hem rüzgar açısından hemde güvenlik açısından daha iyi olur
Ekipmanlarınızı güle güle kullanın allah asfalt yüzü göstermesin
-
30 Aralık 2011, 00:03
benim bildiqim korumalı pantolonun yok ise dizlikler dışarıdan takılır neden diyeceksin pantolonun içerisinde 1 rahat olmaz 1de bacaklarını sıkıp kan dolaşımın için çok iyi olmaz..
-
30 Aralık 2011, 00:07
Bencede dışardan çirkin gözüküyor.Ama arkadaşlarında dedigi gibi dışardayken giyip çıkarmak kolay.Tüm gün motorla dolaşacaksam bol pantolon giyip dizlikleri içine takıyorum ama işe filan gideceksem bende dışardan takıyorum.
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
-
30 Aralık 2011, 00:20
yok hayır ben tümgün motorla dolaşmıyorum evden işe işten eve yani
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
-
30 Aralık 2011, 00:30
iyi konu açmısın bu konunun takipçisiyim çünkü benimde merak ettiğim bir konu
-
30 Aralık 2011, 00:36
bence dışardan olmalı, görünüş açısından bile öyle daha güzel, her ne kadar bol pantolon giyseniz bile bacaklar protez gibi durur diye düşünüyorum...
müdür ayrıca örnek foto vermek için kaskı ve montu niye giydin onu anlamadım ve gülesim geldi birden...çok yaşa...
-
30 Aralık 2011, 02:15
bir motosiklet pantolonu, altından da dizlik giyiyorum. Yandan tam olarak açılan fermuarlı pantolonlardan. Pantolonun kendi diz korumasını çıkardım. Dıştan giydiğiniz dizliğe durduğunuz yerde parmağınızı takın ve arkaya doğru çevirmeye çalışın, veya üstünden elinizle ayağınıza doğru ittirin, ne kadar kolay dönüyor veya bacağınızda hareket ediyor göreceksiniz. Yere düşüp sürüklenmeye başladığınız ilk saniyede bacağınızdan sıyrılıp gidecek demektir bu. İlk darbeyi oradan alırsanız ancak o darbeyi karşılar. İlk sürüklenmede çıkıp gider bacağınızdan. Nasıl görünüyor, komik mi değil mi diye düşünmek en son akla gelecek şey olmalı.
-
30 Aralık 2011, 02:21
yasdal adlı üyeden alıntı
bir motosiklet pantolonu, altından da dizlik giyiyorum. Yandan tam olarak açılan fermuarlı pantolonlardan. Pantolonun kendi diz korumasını çıkardım. Dıştan giydiğiniz dizliğe durduğunuz yerde parmağınızı takın ve arkaya doğru çevirmeye çalışın, veya üstünden elinizle ayağınıza doğru ittirin, ne kadar kolay dönüyor veya bacağınızda hareket ediyor göreceksiniz. Yere düşüp sürüklenmeye başladığınız ilk saniyede bacağınızdan sıyrılıp gidecek demektir bu. İlk darbeyi oradan alırsanız ancak o darbeyi karşılar. İlk sürüklenmede çıkıp gider bacağınızdan. Nasıl görünüyor, komik mi değil mi diye düşünmek en son akla gelecek şey olmalı.
Katılıyorum.
-
30 Aralık 2011, 02:47
dostum komik görünen bir durum yok ortada.geçen bende bi simit fırınına grdim işe giderken bi simit alayım dedim.moto pantolon üstünde dizlikler kafada kask içinde maske ellerimde eldiven var.kaskımın çenesini kaldırdım simit istedim.adam bana baktı ve cümle şu ; "valla gardeş dışarda bomba var die bağarsan herkimse inanır gaçar valla bombacı gibisen " :D:D gül geç içinden geçene göre giyin ;) ben pantolonun üzerine takıyorum
-
30 Aralık 2011, 02:54
Kot pantolonun altına giyince bantları sıkıtığı zaman veya dizlik kaydığı zaman napıcaz?
Kenara cekip fermuarı açıp pantolonumu indiricez
-
30 Aralık 2011, 03:05
Her daim içten takarım bana göre daha güvenli böylesi ve acaip rahatım. Tüm gün bunlarla dolaştığımda olur. Tabi dizlikten dizliğe fark eder. Ben Dainese Knee V kullanıyorum. Ergonomi harikası bana göre.
YOU WILL NEVER WALK ALONE
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)