Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motor trafikten men edilmiş. Alamıyorum.

REKLAM ALANI

Herkese merhabalar. 2004 Model Kanuni Seyhan 250 almaya karar verdim ve Bir tanıdık vasıtası ile uygun fiyata (1350) motoru aldım ve Notere satış için gittiğimizde Noter; bu motorun satılamayacağını çünkü trafikten men edildiğini söyledi. Satan kişi de şaşırmış durumda.

Bu durumda ne yapmam gerekiyor.? Motorun vizesi geçeli 7 ay olmuş ve bunun bana masrafı sadece vize mi olur yoksa yeniden trafiğe kaydettirmek için neler yapmam gerekir?

Bilgilerinizi bekliyorum.

İyi Forumlar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Neden trafikten men edildiğini bilmiyorum ama ne işlem yapılacak olursa olsun, işlemleri mevcut ruhsat sahibi yapmak zorunda olduğu için masrafları da seni ilgilendirmez

35emre35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf250 L
    satan kişi(araç üzerine olan kişi) trafiğe gidip tekrar aracı işletmesi lazım, vizeye sokması ve var ise cezalarını yatırması lazım. bu işlemleri bitirdikten sonra birlikte notere geçip satışı gerçekleştirebilirsiniz diye biliyorum. yada bütün bu işlemlerin masrafı ne ise siz karşılarsınız ve anlaştığınız fiyattan(1350tl) düşersiniz ve noterde satışını gerçekleştirirsiniz.

Motosikleti
    Benelli trk 502 & tvs neo x3i
    satan kişi muayenesiz bir şekilde trafik kontrolüne takılmış. haliyle polis ceza yazar ve muayene yaptırılması için 1 haftalık süre veriri bu süre zarfında araç trafikten men edilir. muayene yapıldıktan sonra trafige gidilip aracı aktif hale getirmek gerekir.

belliki satan kişi muayene yaptırmadı

yapılacak iş satıcı aracı muayene ettirecek sonra trafige gidecek ve aktif hale getirtecek. trafikte masraf çıkmaz. sadece 2 yıl ileri ve 7ay geri olmak üzere muayene ücreti öder.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim. Sayın Sezer Aykaç durum aynen sizin dediğiniz gibi olmuş.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler