Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motor Seçimi .?

REKLAM ALANI
    CankutKaba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Selam Abiler. Daha önce eminim bu tip sorularla karşılaşmışsınızdır ama ben bu sefer size model söyleyip fikrinizi sormayacağım. Ben 17 yaşındayım ehliyetimi almama az bir süre kaldı. Okuldan sonraları aileme yük olmadan kendi motorumu alabilmek için çalışıyorum. İlk başlarda görünüme önem verdiğim için acele etmeyip paramı arttırıp Ninja 250R almayı düşünüyordum. Sonraları motorcu abilerimle konuştum, forumlarda da araştırdım, 125cc-250cc motorla başlamamın en mantıklısı olduğunu söylediler ama 3-4 ay sonra tecrübe edindiğini düşüneceksin ve insanlara danışıp 600cc almak isteyeceksin, bu yüzden görünüme çok önem vermememin gerektiğini daha sonra çabuk satabileceğim bir motor almamı tavsiye ettiler. Bugün size sormak istediğim soru bu.

Bana önerebileceğiniz 2.el piyasası iyi, başlangıç içinde uygun olan bana göre bir motor var mı ?

Herkese İyi Günler, Saygılar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    HaydarBıçak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr125r
    yamaha ybr 125
    honda cbf 150
    tvs apache 150
    başlangıç için ideal motosikletlerdir
    bu üç model hakkında forumda açılmış yüzlerce konu var onları okursan gerekli bilgileri fazlasıyla alırsın
    İkincilik kaybedenler içindir...

n61l - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jawa 638
    yamaha ybr 125
    honda cbf 150
    tvs apache 150
    başlangıç için ideal motosikletlerdir
    bu üç model hakkında forumda açılmış yüzlerce konu var onları okursan gerekli bilgileri fazlasıyla alırsın
    "yorgunum cok yorgun"

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    cbf 150
    tvs 150
    ybr 125
    Bu 3 motorun her türlü gideri var sıfırı 4.5 milyar ruhsat pilaka dahil bunlarla 5 10 bin yaptıkdan sonra 3 max 3.5 civarınada satarsın
    SüperSporta geçeceğin için tvs yi öneririm cbf max 120 ybr 110 felan basarken Tvs ile 140 basabilirsin maksat yüksek hızlara alışkın oll
    Heee hiç olmadı Biraz sorunlu diyorlar ama yinede senin tercihin olur onunda gideri var cbf 250 all
    Sado

Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Bu modellerle ilgileneceğim teşekkürler..

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mesajlara bittim

ilk motorunu 2.el alman daha iyi olur hem aldığın fiyata satma şansın var hemde düştüğünde kırdığında için 0km kadar acımaz

Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Alıntı safakk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mesajlara bittim

ilk motorunu 2.el alman daha iyi olur hem aldığın fiyata satma şansın var hemde düştüğünde kırdığında için 0km kadar acımaz
    Doğru söylüyosun :D Apache'ler hoşuma gitti aslında 2.elleri baya uygun onlara bakıcam işte hayırlısı

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kymco Grand Vista 250/CBF 150
    Apache rtr

ysn17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motoranTorro 100 - Mtr 125
    Sym xs125 unutulmuş sanırım
    Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Ben YBR ile başladım, sahibi olduktan sonra motor gözüne daha güzel görünecek emin ol bundan o yüzden ilk motor konusuna çok da takılmama taraftarıyım, acemiliği attıktan sonra zaten herşey kendiliğinden netleşiyor, en önemli şey güvenliktir her zaman unutma!

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı CankutKaba adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Doğru söylüyosun :D Apache'ler hoşuma gitti aslında 2.elleri baya uygun onlara bakıcam işte hayırlısı

Kymco ck 125 lerede bakabilirsin sağlamlık konusunda sayılan motosikletlerden bir eksiği yok ancak tek sıkıntısı var 2.eli pek yok yani satarken biraz uğraştırır ama onun haricinde başın ağrımaz

Sym nin de bi 125lik modeli vardı adını unuttum şimdi ama pek önerilmiyor o forumda ararken zaten karşına çıkar ama aklında bulunsun diye dedim hadi hayırlısı olsun

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı eren özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf 150
    tvs 150
    ybr 125
    Bu 3 motorun her türlü gideri var sıfırı 4.5 milyar ruhsat pilaka dahil bunlarla 5 10 bin yaptıkdan sonra 3 max 3.5 civarınada satarsın
    SüperSporta geçeceğin için tvs yi öneririm cbf max 120 ybr 110 felan basarken Tvs ile 140 basabilirsin maksat yüksek hızlara alışkın oll
    Heee hiç olmadı Biraz sorunlu diyorlar ama yinede senin tercihin olur onunda gideri var cbf 250 all
    cbfle düz yolda kesin 115 yaparsın tvs ile 125 hadi artırıyım -130 yaparsın 140 nerde hangi bayır aşa kıvamda yapıyosun ya :D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    önce tarzını belirle.

sanırım ss modelleri seviyorsun.
    ancak sana önerilenler commuter....

düştüğünde yedek parçası vs ucuz olanı, az hasar görecek olanı, 2. eli hızlı olanı ve kullanım olarak daha sonradan alacağın motorun sürüşüne yakın sürüş pozisyonu içeren modeller seç....

yani ybr ise ninja ayrıayrıdır...
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Gelirin biraz fazla olsa 2.el ninja al belki denebilirdi.yukarida sayilan modeller sana uygun.yoksa alirsin ninjayi bıyan yatsa 2 ay calısirsin yaptirmak icin.mantikli degil

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)