Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sigorta konusunda acil yardımcı olunn bilgisi olanlar

REKLAM ALANI

MOTORU ÜSTÜME ALICAM 70 TL ORASI AYNI ZMANDA SİGORTAYIDA MECBUREN ALMAK ZORUNDAMSIN YANİ 80 LİRADA SİGORTASINA MI VERİLİYOR YOKSA SİGORTAYI İPTAL EDEBİLİYORMUUSUN

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mondial 150 mr vulture
    motorun şuan devam eden sıgortası varmı

BİLMİYORUM YA MOTRU ÜSÜTME ALICAKTIM AMA Bİ ARKADAŞ DEDİKİ SİGORTASINIDA YAPMAK ZORUNLU 80 LİARDA ONA VERİLCEK DEDİ

Motosikleti
    mondial 150 mr vulture
    önce notere gıdıyorsun.alım satımı yapıyorsun.sonra sıgortaya gıdıyorsun.ben anadoludan yaptrdım sıgortayı.yenı üzerıme aldım bende.ilk baslangıç olarak 54 tl aldı ama bıdahakine daha düşük olacagını soledı sıgortadakı arkadas.sıgortayıda uzerıne aldktn snra evrakların ıle emnıyete gıdılosun ruhsatını alıyosun...ruhsatına bak bı hangı sıgortadan yapılmış.bıtış tarıhı ne???

kefeeee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Speed Triple 955i / Yamaha BWS 100
    büyük yazmayı bırakırsan daha fazla cevap veren olur heralde
    Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
    Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.

Motosikleti
    mondial 150 mr vulture
    Alıntı kefeeee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    büyük yazmayı bırakırsan daha fazla cevap veren olur heralde
    yeni galiba

mrtt7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT09
    onceden sıgortası olsun olmasın sızın kendı adınıza tekrar yaptırmanız gerekır. mevcut sıgortası var ise üstünüze aldıktan sonra motoru 10 gün eski sigortadan faydalanabiliyorsunuz diye biliyorum emin değilim, sigortası yok ise hemen yaptırmalısınız. sigorta tutarı da piyasada aşırı derecede değişiklik gösteriyor. şirkete, yaşa,ve plakaya göre. tavsiyem bir çok sigorta şirketinden teklif almanız

ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    motoru üstünüze aldıkdan sonra önceki sahıbının adına yapılan sıgorta sizi bağlamaz....
    siz kendı adınıza yenıden sıgorta yatıracaksınız...
    eski sıgorta poliçesini de size motoru satan kişi alıp sıgortayı yaptırdıgı fırmaya gıdıp 365 günlük sıgorta içinden kalan parasını alacak....

ben motorumun sıgortasını 18 agustosda yaptırmıstım...
    gecen hafta da sattım motorumu....sıgorta polıcemı de alıp gıttım sıgortacıya....3 aylık kısmı verdııgm paradan cıkardık kalann parayı da aldım yedim...

sgurdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    üstteki arkadaşın yazdıkları tamamen doğrudur.
    noter satışından sonra trafik sigortasını yaptırmadan trafikten ruhsatınızı alamazsınız.
    sigortanın bedelide motorunuzun tipine, değerine, sigorta firmasına göre değişir. 2-3 farklı acenteden fiyat almadan kesinlikle ilk gittiğinize yaptırmayın. inanın çok farklı rakamlar çıkarıyorlar.

orkunn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway supershadow 250
    Motorun yaşı ve satın alan kişînın yaşı baz alınarak bir değer çıkartılıyor.

ümit_150_zc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    önce noterden alım satım yapıosun..sonra sigortanı yaptırıpsun hemen ..yoksa ruhsat çıkarmıyolar..1 ay içinde ruhsatın çıkıo ev adresine yolluyolar.ama sen bence git trafikten al daha garanti olur..ve ruhsatı alırken sgorta policesini gösteriosun

ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    Alıntı sgurdal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    üstteki arkadaşın yazdıkları tamamen doğrudur.
    noter satışından sonra trafik sigortasını yaptırmadan trafikten ruhsatınızı alamazsınız.
    sigortanın bedelide motorunuzun tipine, değerine, sigorta firmasına göre değişir. 2-3 farklı acenteden fiyat almadan kesinlikle ilk gittiğinize yaptırmayın. inanın çok farklı rakamlar çıkarıyorlar.
    motorun şekli şemali ile pek alakası yok abicim....
    plaka ile alakalı...en pahalı sigorta istanbulda...çok kalabalık ve kaza yapma riski en cok olan il oldugu için....
    hakkaride de bedavaymış...

peki en ucuz fiyatı vericek olan firmayı sölermisiniz motor 100cc cup vergisi filanda yok yani en ucuz firma hangiis bide fiyatıı sölerseniz ona göre hareket ediyim

mrtt7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT09
    Alıntı ATA23 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki en ucuz fiyatı vericek olan firmayı sölermisiniz motor 100cc cup vergisi filanda yok yani en ucuz firma hangiis bide fiyatıı sölerseniz ona göre hareket ediyim
    kesinlikle oyle bi firma ucuz diye bir şey yok. hepsinden teklif almanız sizin için çok iyi olur. zaten bi sigorta şirketi genelde bir çok firma ile çalışıyor ve hepsinden baktırtabilirsiniz. en son yaptırdıgımda 100 120tl arası degıstı teklıfler hatta 220tlye kadar teklıf veren oldu ama ben arastırmaya devam ettım ve en sonunda 84 tl ye yaptırdım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    Alıntı ferhatkars adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorun şekli şemali ile pek alakası yok abicim....
    plaka ile alakalı...en pahalı sigorta istanbulda...çok kalabalık ve kaza yapma riski en cok olan il oldugu için....
    hakkaride de bedavaymış...
    çok doqru biliyorsunuz ile ve ruhsat sahibinin yaşına kaza qeçmişine qöre deqişiyor.. ankarada siqortacı ablam var 12 model ybrye 40 liraya yaptırdım poliçeyi 35 lira aldı benden : )

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)